Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4386. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 53 Misafir (7 Mobil) - 52 Masaüstü9 Mobil1 Android
5 sn
113.998
Cevap
400
Favori
2.650.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 43844385438643874388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    #Feneronlineorg on Instagram: "Tartışmasız Penaltı 🚨#Fenerbahce #eyüpspor"
    https://www.instagram.com/reel/DD1fdYKqPZk/?igsh=cTh4NmJuenl3ZXRv

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Koks34 kullanıcısına yanıt

boş yapma sen de Başkan adayını yaz

yeni yüzleri burada tartışmaya açalım...

hala aziz ve ali diyenlere de ıslak meşe odunuyla girişmek lazım...

• 1907F kullanıcısına yanıt
    Takım kötü, evet birşeylerin değişmesi gerekir. Ancak hakem kararlarında ciddi sorunlar vardı. Fredi sakatlamaya yönelik 4 ciddi faul yapıldı, 1 tane kart çıkmadı. Penaltı pozisyonlarını, diğer sert hareketlere değinmiyorum bile. Resmen doğradılar maçı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aziz Yıldırım gelmeliydi, bu sütle büyümüş Avrupalı geçinen çocuklar ile TRde takım yönetemezsin
    Böyle en ufak rehavette futbolcu ya da TD dinlemeyecek başkan lazım

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

dostum Aziz Yıldırım şu an bir opsiyon değil ve olamaz da

bir tarafta 7 yıldır şampiyon yapamamış bir başkan

bir tarafta son 4 yılı şampiyon yapamadığı için koltuğunu kaybeden birisi

hala bu kişileri söyleyenlerin IQ'ları

ayakkabı numaralarından fazla olduğunu sanmıyorum...

• Real Madrid 3 yıl Zidane ile CL aldı, 2-3 yıl da Ancellotti ile

Bu ne Ancellotti sayesinde ne de Zidane sayesinde oldu, tamamen kadro kalitesi yıllarca en büyük yaptı onları

Bize gereken de o, Mourinho gibi adamlar değil sadece sağlam kadro
    En yakın örneği yıllardır Gs bjk ts ile gördük

• @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Ya hocam takım harbi kötü. Yönetim desen hakeza. Bunlar bizim iç meselelerimiz. Ama kaç sezondur çatır çatır doğruyorlar çık iki kelam et yık ortalığı. Adamlar arsız, haksız oldukları maçtan sonra bile çıkıp ağlıyorlar, algı yaratıp önündeki maçlarda kollanıyorlar. Çık sende susma yaaa nedir bu pasiflik ? Takım kötü diye her sezon doğranması mı lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907F -- 21 Aralık 2024; 13:14:20 >
  • Taraftarda suç yok, kulüp Ali koç ve acunun tapusunda artık
    Sahiplenen yok, aziz de göstermelik aday oldu
    Vasata alışmış bir Taraftar grubu ve her yıl TD futbolcu kıyımı yapan bir yönetim anlayışı
    Sonuç hep hüsran

• Never skip leg day.

• 3 kuruş etmeyen süper ligde şampiyon olabilmek için hâlâ kadro kalitesi falan deniyor :D

ulan adamlar sağ bekte kaan, sol bekte berkan oynatarak şampiyon oldu. hatta o berkan gitti gol attı kritik bir maçta.

sende osayi var, kostic var, mert var bir de oynatılmayan levent var. kalite farkı mı var şimdi arada? saçma sapan yorumlar.

geçen yıl tapılan fred bu sene kötüleniyor sara daha iyiymiş deniyor. sadece fred değil tüm oyuncular için aynısı deniyor. sorun kadro madro değil başımızdaki hocamsının hiçbir katkı yapamaması.

• instagram
    Kadıköy Boğası on Instagram: "Hadi pozisyonlara bakalım #fenerbahçe #fenerbahçem #eyüpspor #sarilacivert #fenerinmaçıvar #gençfenerbahçeliler #utg #galatasaray #keşfetedüş #kesfetteyim"
    https://www.instagram.com/reel/DD0FL1LOT96/?igsh=anhjNjB4NDZpZ2V2

Şu pozisyolar gesemin maçında başına gelse, maç sonu tff başkanım özür üstüne özür diliyordu. Koç başkanımda açıklama yapmıştı jet hızıyla. Sizin gibi yönetiminde abv. Çapsızlar ordusu.

• Vizyon kokuyor konu Ali Koç yalakaları mutlumusunuz.

• Son 30 yıl bu kulüpte yöneticilik yapmış kim varsa kulübün kapısından içeri dahil girmemeli. Yeni isimlere gerek var.

• Rover dan indi büyük başkan ,muhtemelen Haaland geliyor bu sefer

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • szymanski 70 dakikada 9 pasla oynamış. fenerin defansif 10 numarası;

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shieldwall -- 21 Aralık 2024; 13:24:22 >
  • Kongre üyesi olsam bu culsuz halime rağmen adaylığımı koyardım. Çünkü paralı başkana değil parayı doğru kullanan başkana gerek var. Bu ülkede parası olan ya parayı kullanmaz yada parayı nasıl kullanacağını bilmez.

Parayı nasıl kullanacağını en iyi parası az olan bilir. Daha dikkatli kullanır.

• Valla doğuştan fenerli olmasaydım,feneri benimsemeseydim, aitlik hissetmeseydim fenerbahçeliliği bırakırdım. Ali Koç o seviyeye getirdi beni. Bu fenerbahçe çok sıktı.

Feneri bırakanlara bir şey diyemiyorum. Yeni nesil full gsli. Çocuklara kızamıyorum. Hiçbir insan başarısız takım tutmak istemez. Bir insanın bir takımı tutmasındaki sebep aitlik hissetmesidir. Ben doğuştan fenerli olduğum için kod gibi yüklenmiş bana. Memleket gibi bir şey benim için. Ama Ali Koç sağ olsun kendimi fenere ait hissetmekte de zorlanmaya başladım. Tıpkı milliyetçi bir adamın vatanından soğuması gibi. Sanki fener fener değil de Ali Koç'un takımı oldu. Mesela geçen sene herkes kupa maçına çıkmak isterken Ali neye kime sorarak çıkmadı. Asıl sorun muhaliflikte yok. Bjk başkan değişterecek 6 ay sonra bizde niye bir kıpırdanma yok.

Yeni bir lig takip etmek lazım. Fenerbahçeyi takip etmek gerçekten yoruyor beni. Kumpas sürecinden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Ne futbol eski futbol ne ülke eski ülke ne fenerbahçe eski fenerbahçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 43844385438643874388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.