Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ (4416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: David Attenborough , David Attenborough , Stones Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 14 Masaüstü6 Mobil
5 sn
114.438
Cevap
401
Favori
2.661.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44144415441644174418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nispeten genç, akıllı, devlet okullarında okuyup yokluğu bilmiş ama başarılı olmuş insanlar istiyorum. Eski tüm isimlere çizgiyi çekip ileri bakmalıyız.

• ali koç olmasa 8 değil 18 puan fark yerdik. gs ile baş edilmez, kabullenelim bunu. 11 senedir şampiyon olamayan bir takımız.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

evet veriyoruz ocak ayında

inşallah sol bekimizin de olduğu bir liste olacak💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐ 

ama bizim ahrazlar yeni listeye de yetiştiremez Talsicayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A7996B64B -- 22 Aralık 2024; 18:8:33 >
  • Bos bos konusanlqr nerde yapi hakem fedarqsyon dienler yedikmi 8 puan fqrki ilk yaridan tek sorumlu Tirtinhodur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay önce burada bas bas bağırdım hoca hemen kovulmalı, yoksa çok geç olacak diye. Şimdi kovsan ne işe yarayacak. kimse gördüğünü anlamıyor bu camiada.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐
  • kaloriferci, b plani yok, krunic kelimelerini agzindan dusurmeyen kardeslere aralik ayinda special one ile 8 puan fark yeme şoku

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #UEFA}Rangers⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 22 Aralık 2024; 18:8:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru bir yorum. Ali Koc elinden geleni yapiyor, sahaya cikip oynayacak hali yok. Dunyanin onde gelen Teknik adamlarini getiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hotvote kullanıcısına yanıt

en geç bjk maçında kovulmalıydı

• Morınhoyu gönderene kadar iyi oyuncular al takıma tadic gıbı oyuncular değil futbol kalıtelı ayaklarla ıyı oyuncularla oynanır bunu anlamayan 6 yıldır bir başkan ne yazıkki azız başkan olsa emınım bu kadar kötü oyun yada saçma sapan transferler olmazdı çok net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Bugunkü gibi sonucu belli olan maçları izlemiyorum ben... yazdıklarım bugüne özel değil...

• Hahaha. Bi biskrem versem

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

ne güzel yazmışsın.

• Gsnin hakemler sayesinde kazandığı ts maçı gibi bir kaç var. Onlar da Eyüp’le berabere kaldı hem de iç sahada, Kasımpaşa ile 3-0dan berabere kaldılar. Sivas’ta kaleci maçı gaye verdi. İşin özüne baktığında bizden çok iyi değiller. İki sıkıntı var. Biri içeride gaye yenildin ve bjkyı çok rahat yenecekken yenildik. Diğeri ise hakemlerin Gsyi kollaması.

Esas sorun ikincisi zaten. Geçen sene gsyi de bjkyı da yendin ama hakemler izin vermedi. İşte bu sorunu bu yönetim çözemedi. Belki de çözmek istemedi. O yüzden düzen değişene kadar kendinizi kasmayın. Şampiyonluk hayal.

• Shadow 29 kullanıcısına yanıt
    Cümle de "benim" yazan yere dursunun yazarsa tam olarak dediği oldu diyebiliriz...

• Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Ben bu konudakilere daha acı bir şey daha söyleyeyim. Fenerbahçe, 2001-2011 dönemindeki gibi güçlü olmak istiyorsa akıllı bir planlama yapmak zorunda. Şuanki Galatasaray dominasyonunu öyle gündelik transfeler, balon futbolcular veya lüks harcamalarla engelleyemeyiz. Fenerbahçe'nin yönetimi değişmeli, kendisine uygun hocayı getirip potansiyelli oyuncularla bir TAKTİK takımı oluşturmalı ve gerekirse iki yıl veya üç yıl daha sabretmelidir. Başka şansı yok. O zaman meyveleri toplar. Bize sistemli halde en az 10 yıl lazım.

Sistem kümülatif kurulur. Bu seneki kadrodan seneye kafadan üç ya da dört tane oyuncu yok: Tadic, Dzeko, Becao, Fred. Bunların yerine uygun oyuncular getirip planlama yapmalı. Meyvelerini de sonra toplamayı bilmelidir. Yoksa bu dominasyondan bir tane şampiyonluk almak, dominasyonu kırmak olmayacaktır. Bizim kan bulup o kandan devam etmemiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 22 Aralık 2024; 18:17:31 >
  • gs şampiyonluk kutlamasına ali koçu da çağırmalı

• Bızım mactakı el pozisyonda ele dogal carptı demısler. Burda gs macında dogal carpmadımı pekı . Futbolcu mu topu elledi orda mahsustan. Herkes utanmaz olmuş. İşimizi de yapalım da bızene . Ne konusurlarsa konussunlar diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44144415441644174418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.