Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ufkrkmz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 29 Misafir (7 Mobil) - 23 Masaüstü7 Mobil
5 sn
114.005
Cevap
400
Favori
2.651.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
22. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44164417441844194420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Videoda hakan şükür niye yok hocam sen bilirsin 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Tek sorumlu Ali koç dur... 7 senede 7 hoca, onlarca futbolcu transfer etti... sonuç 0...
    Ali koç un derhal olağanüstü kongre kararı alması gerekiyor...
    Biz de taraftar olarak o tribünleri "ali koç istifa" diye inletmemiz gerekiyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

hakan sukur, arif erdem, ali sami yen

bunlar yok hocam 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Ali Koç başarısız mıdır evet, istifa etmeli midir evet. Ancak son 3 yılda yaptığı tek hata hocalarının istediğini harfiyen yapması olmuştur. Para harcamadı diyemeyiz iyi hoca getirmedi de diyemeyiz ancak olmayınca olmuyor, mourinhonun İsmail hocayı aratacağını bu kadar pasif top oynatacağını kimse tahmin etmemişti. Sezon Beşiktaş maçında bitti sanıyoruz ancak şu an fark 8 yerine 3 bile olsa yine zorlayamayız cimbomu. Transfere de gerek yok bence boşuna para harcamasınlar. Yapı var mı var ihtiyaçları olduğunda hakem ittiriyor mu evet. Ancak bu ligde rakipleri yok maalesef.sahada takım top oynamayınca yönetim ne derse kimi getirse boş. Aslına bakarsanız ligin şifresi oldukça basit, ayağı iyi olan savunmacılar, lider kaleci ve bitirici santrafor. Fenerbahçemiz bu türden oyuncuları yakalayamadı maalesef.

• Her taraf 65'li kaynıyor fenerli mesajı arıyoruz fb forumunda

• İsen Buga kullanıcısına yanıt

Ben mi oy verdim? Ben aday olabiliyordum da aday olmadım mı? Dursun Özbek'i sen mi seçtin? Sen mi oy verdin? Biz de kulübü eleştiriyoruz zaten. Çok akıllıymış gibi, eleştiren yokmuş gibi gelip yazmanız bizi salak yerine koymanız anlamına geliyor.

Siz kimsiniz? Bu forumdaki taraftarlardan kaç tanesi kongre üyesi? Siz bu konudaki insanların başkan falan seçtiğini mi sanıyorsunuz? Dursun Özbek senin yüzünden mi başarılı?

Kulüp içi elitlerin ne dediğini belirliyor işleri. Ben o elit grubunda olup DH'ye mesaj yazacak kimsenin olduğunu sanmıyorum. Hep beraber saz çalıp oynuyoruz. Kendinizi siyasi elit sanmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 22 Aralık 2024; 18:25:57 >
  • gelecek haftalar puan farkini 11-14-17 cikaralim da hepsi dextir olup gitsinler igneden iplige.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    size verelim Ali'yi biraz da sizde elinden geleni yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Anlamadığınız nokta şu hocam başarısızlık bizim için kabul edilebilir bir şey değil, başarısız olduğumuzda sağı solu değil önce kendimizi suçluyoruz. Kanayan parmağı kesip atıyoruz, ama taraftar baskısıyla ama kongre kararıyla.

• 
Sayfa: önceki 44164417441844194420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.