Bilbao Slavia Prag Yönetim değil Mourinho hata yaptı Yönetim Taliscayı sezon başı alacaktı fakat hoca istemedi hocayı o kararından dolayı sezon başıda eleştirdim ben Geçen seneki konjonktürle bu seneki bir değil Geçen sezon bjk nin kadrosu son derece alt düzey kadroydu eyüp göztepe gibi kadro kalitesi yüksek seviyede olan takımlar yoktu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4444. sayfa)
-
-
Sol bek, sağ bek, stoper... Maşallah İsviçre çakısı gibin.
-
evlerden ırak
-
Öyle kısa düşünmeyin işte. Amrabat'ın geriye gelip üçlü savunma şeklini aldığı ve Fred'in ortada tek kaldığı düzlemde hiçbir şey değişmez. Fenerbahçe'de mevcut oyun düzeninin destekçisi olmayacak Talisca.
Bir maç çıkacak frikikten yazacak, uzaktan şut atacak ama puan kayıpları patır patır devam edecek.
-
Temudan alınmış İsviçre çakısı
-
Talisca bitik yahu bitik. Mesut'u aldığımız dönem gibi hayal kırıklığına uğrayacaksınız
Beklentiye girmeyin. Büyük harflerle yazayım
BJK'DEKİ TALİSCA YOK. ARABİSTAN'DA SALDI
TALİSCA BİTİK BİTİK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hobaaa
BJK ve Arabistan’da top oynamış herifin çok büyük yıldız diye lanse edilmesi midemi bulandırıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 yas ustu ve minimum 5 milyon maas vermezsek futbolcu oynamaz. Oyle bir futbol akli var bizde.
Emir Belcikada sure almiyor, sana gore coluk cocuk daha ama sen Samete mecbur kaliyorsun.
Ali Koc baskanlik doneminin tum maddi zararlarini cebinden karsilamali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibo90 -- 24 Aralık 2024; 14:16:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teklif doğruysa acele satsınlar
Muriç bitik değilse bizde her türlü iş yapar
Rambo Okan Yilmaz Vuralla Hayrettinin Programina katilmis.
x (formerly twitter)Metropol Haber (@metropolmedya_) on Xhttps://x.com/metropolmedya_/status/1871277645264220216?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Muriqi bu ligde iş yapar. Ama koşan bir forvetimiz de olsa iyi olabilirdi. Tadic, Dzeko, Muriqi, Talisca, İrfan Can hepsi durağan. Maximin ve Oğuz dışında dribbling yapabilecek, hareketli bir hücum oyuncumuz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Aralık 2024; 14:59:59 >
Onlarda kısıtlı bir süree yapabiliyorlar.
Bakmak lazım bir maçta patlayıcı koşu kaç sefer yapıyorlar.
-
Doğruya doğru
Bu iki oyuncudan toplam 50 mil. € gelir bekleniyor.
adamın herhangi bir mevkiide oynayabilecek kaabiliyeti yok normal şartlarda. Ama eyüp göztepe sivasa göndersek bir maicon bir puyol kesilir başımıza
-
Buradan kaybettik işte..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X