< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4445. sayfa)
-
-
Ferdi ve Arda’yı satıp gelen paraya cengiz çağlar ve nesyri’yi alan akıl yeniden transfer yapacak
Birinin takımı ikinci ligde sonuncu olmamak için mücadele veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cengiz resmen sizin için hayal kırıklığı oldu. Bir ara banko milli takımda bile oynuyordu cengiz.. kaç milyon euro hiç oldu resmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus u ve Baris Alper i Fener adam etti zaten
ikisi de gönderilecekken Fener derbisinde cok iyi oynayinca birden göz bebegi oldular
Fener kendi adamini ögütme makinesi gibi ögütür
Ama rakibini kömür iken elmas haline getirtir
Cengiz inan bana Yunustan 3-4 gömlek daha iyi topcu
-
“At sahibine göre kişner” diye bir atasözü var. Sadece bu oyuncular değil hepsi için geçerli bi söz.
Talisca tamamsa ve Nesri ve sebastian gidiyorsa ve hala geçiş oynayacaksak ilk yapmamız gereken hareketli bir kanat ve forvet takıma monte edilmeli, kalan para stoper hala para kaldıysa sol bek
Ama set oynayacaksak iyi bir stoper ve hareketli forvet oyuncusuyla bayağı rahatlatır sebastian satılması dahi ortasaha sag ic de kullanılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 24 Aralık 2024; 16:46:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+ SONSUZ
Olay tamamen bundan ibaret. Cengiz Gs'ye gelse ligin içinden geçerdi, Kerem Aktürkoğlu'ymuş, Barış'mış Yunus'muş bizde rotasyona giremezdi adım gibi eminim. Aziz'in asıl farkı buradaydı ama insanlar anlamıyor.
Transferler tamamen saçmalık. Şaman ve Nesri diyelim ki 40 milyon getiriyor. Şu halde 40 getiren düzgün bir sistemde 50 de 60 da getirebilir. Düzgün sisteme uygun oyuncu alsanıza, kimsenin şampiyonluk beklentisi yok ama bir şey oynayan bir takım izleyelim sezon sonu da oyuncuları daha fazla bir paraya satarsınız. Hiç mi düşünmüyorsunuz?
Stopere yapılacak takviyeler aşırı önemli. Milan Skriniar'ı alırsak Talisca'dan çok çok daha büyük bir iş yapmış oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Aralık 2024; 17:5:9 >
Kesinlikle... bu tip ve seviyede bi oyuncuya ihtiyac var. Hatta 2. Ama solbek daha acil ihtiyaç.
Amrabat'ın çöp oğlu çöp olduğunu düşünen tek ben miyim? İsmail Kartal tedrisatındaki İsmail Yüksek bu kelden 50 kat iyi top oynuyordu. Hatta Crespo bile bu elemandan daha iyiydi.
Size hem katılıyorum hem katılmıyorum. Oyuncu öğütme açısından gs, fb den bin beterdir. Satılan oyunculara bir bakmak bile yeterli.
Ama gs nin daha iyi olduğu konu şu, olmayacak adamı anında postalıyorlar 3 5 e bakmıyorlar. Serdar aziz, samet, cengiz, mhy falan 500 defa yollanmıştı. Yerini de hemen dolduruyorlar. Bunu yaparken de küs ayrılmıyorlar kimseyle. Planlı ilerliyorlar. Osimheni kesin alsınlar, icardi dönünce 5 maç kötü oynasın. Anında yaz transferinde satılacaktır. Buna emin olabilirsiniz.
Dzeko ile tadic i de yollamışlardı. Yerimizde olsalardı.
Sol beke Young Boys'da Hadjam vardı, o aslında iyi olur. Yetenekli ve teknik oyuncu, hem de güçlü, mücadeleci.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Aralık 2024; 17:23:30 >
Skriniarı yüksek ihtimalle gs alacak diye biliyorum
Gs alırsa çok güçlenirler. Araya girip el yükseltmemiz şart.
Sen düşünüyorsun bence ya, adam karakter gösteren nadir oyunculardan. Adam gibi stoper, sol bek, sağ bek alsınlar sonra tekrar konuşalım. Ayrıca Crespo ve İsmail'i şahsen karşılaştırmazdım.
-
Evet iyiydi gs ye karşı. Ama genel performansı nasıl seyretmek gerekir. Fenerbahçe nin her daim bekleri iyiydi. Ali dönemi hariç. Karavana transfer yapılmamalı bu mevkilere.
Sensin. Adam safkan 6 numara ve yapılması gereken neyse onu yapıyor. Canına dişine takıp mücade ediyor, savaşıyor. Karakterli bir oyuncu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Aralık 2024; 17:46:58 >
Burada ne tartışıyorsunuz siz?
Bu takım bu sene hiçbir şey yapamacak bunu anlamadınız mı?
Ali Koç olduğu sürece de hiçbir şey olmayacak. Seneye devam ederse ki edeceğini düşünmüyorum yine İsmail Kartal gelecek, şampiyon olamazsa gönderilecek falan filan.
Ligin yarısı bile gelmemişken 8 puan fark yemişiz.
Galatasaray çok muhtemel çeyrek kura şansıyla yarı final yapabilir, hatta finale gidebilir. Biz 2 maçta 3 puan alıp 24. sıradan play-off oynamaya çalışcağız.
-
Şu sirk ortamında farkı 8 puanda tutmak aslında inanılmaz bi başarı
En az 20 puanlık etki var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X