Bizim.lehimize hakem hataları olmasaydı şuan Beşiktaş bizim 7 puan önümüzdeydi,bunu biliyor musunuz,kabul ediyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4447. sayfa)
-
-
kanka yalnız kaldın bu aralar, ali koç destekçileri git gide terk ediyor gemiyi
-
sayın ofsaytımsı bey, aradığınız içeriğe ulaşılamıyor. sebebi, fb kollanıyor gibi kallavi bir yalanın ipiyle kuyuya inmişsiniz. acilen, doğruya sarılınız. belki bir şansınız olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 24 Aralık 2024; 18:59:7 > -
gerçek trio'yu bulmalıyız, istanbul united kimliğine bürünmeliyiz
-
Arkadaşın, hayatında ilgili oyuncuyu hiç izlemediğini düşünüyorum ben:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 24 Aralık 2024; 19:2:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda bu bölümde taraftar logosu kullanma kuralları bellidir. Benim bu kurala aykırı kullanımım yok. Hiç GS logosu kullanmadım,yıllardır bende Fenerbahçe logosu var. Özeleştiri yapıyoruz diye rakip takımlı mı oluyoruz.
Adamlar karaborsa olaylarında itiraf ediyor.
Her şey ortada iken karaborsa iddiaları soruşturmasında savcılıktan takipsizlik kararı çıkıyor
YERSEN
ınstagramA Spor on Instagram: "💥 Eşref Hamamcıoğlu: #Galatasaray son zamanlarda skandallar ile anılır olmuştur. Kimse karaborsa olmadığını iddia edemez, karaborsa olmuştur çünkü bunu düzenleyenler artık ayakları gazdan çektiler ki her maçtan 10 dakika önce bile dünya kadar #bilet bulunuyor. #Spor #Futbol #ASpor"https://www.instagram.com/reel/DBBsi67qWHq/?igsh=a2Jwc2F2dmN1c29t -
Hocam sana yemin ederim adamın adını ilk kez duydum ben
Gelecek yılların en etkili futbolcusu deyince ben 18-19 yaşında falan sandım elemanı
-
O yüzden mi 2 yaş büyüttün bir anda
-
kanka talisca yı aldınız mı, sence nasıl bir katkı verir?
-
@erenfb1907 küs müyüz?
-
37 yaşında gelen Dzekoya 50 yaşında diyen komedyenler vardı kendi konunuzda
2 yaştan bişey olmaz zaten 2024 bitti
Ligi takip etmesek dediğine inanırdık. Bizim lehimeze hatalar olmasa Bjk önümüzde olurmuş öylemi. Buna gülesim geldi. Ayrıca ben seni bu başlıkta yeni yeni görüyorum o sebeple arkadaşlaran birinin sana dediği lafa pek şaşırmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2024; 19:28:24 > -
-
Öyle kötü durumdayız ki gelip de hakem fln bahane etmeyin
Gs Bjk maçlarında kazansan puan farkı olmazdı o maçları da hakem yüzünden mi kaybettik
Gs baskı yaratıp bi şekilde alıyor maçlarını, senin oyuncun itiraz bile etmeye tenezzül etmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
kanka güzel ifşa
-
bukalemun kralice her renk var maşallah
-
Mesajın içeriğini bilmiyorum ama trolün tekidir kendisi. Aylar önce bloklamıştım. Bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X