Senin ifşan da var. Sıkılmadın mı forumdaki GS'lileri trollemekten? |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4448. sayfa)
-
-
-
-
Yazı montaj. Bu yazının linkini atınız böyle bir yazı varsa. Bakınız,attığınız montaj görselde bile profilimde GS logosu yok. Çünkü onu monte edememişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trol olduğunu anladım zaten. Son 2 haftadır FB bölümünde FB olmayan ama FB görünümlü bir kaç arkadaş var.
-
Bizzat acun istiyor derken arada yalakalığını da yapmış Sercan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kraliçemizi kıskanma.
-
Googledan ressamların resimlerini bulup ben yaptım diye milleti kandırmıyylorum. Açalım mı bu dediğim ifadeyi?
Bana niye laf söylüyorsun hocam birlik olmalıyız bu gsnin yapısını kirli düzenini devirmeliyiz sen gidip bana laf söylüyorsun
Bu mesajı da sil bence knk.
-
-
-
-
sen kimsin de sana montaj yapacaklar. bu gslilerin kafa bambaşka
-
O paraya İskandinav ülkelerinden 10 tane oyuncu alırım niye buna 10 vereyim şakası bile korkunç
-
Senelerdir var manipülasyon kışkırtma hatta FB logosu ile gidip kendi forumlarina yazı yazan bile var.
Tabiki iyi forvetler var hem fikiriz yanlız 6 yıldır alınan vasat oyuncuları görünce bu bıle ıyi balon haberde olsa :)quote:
Orijinalden alıntı: LADEGAO paraya İskandinav ülkelerinden 10 tane oyuncu alırım niye buna 10 vereyim şakası bile korkunç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X