Hava topu hakimiyeti ve sprint gücü gayette üst seviyede Top tekniği belki mükemmel değil evet öyle olsa zaten Reale giderdi buraya getiremezdin Sevillanın 20 ye bırakma sebebi sözleşmesinin son senesi olmasıydı İlk başlarda formsuzken adamlar kapımızda yattı aynı paraya geri almak için Benim şahsi görüşüm 45 milyonun altına satılmaması yönünde çünkü Taliscayla fena estirir bu adam Ama satıp Jonathan David kalitesinde adam alacaksak ayrı konu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 24 Aralık 2024; 22:8:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4450. sayfa)
-
-
Bu arkadaşlar kendi oyuncularını yere yere bir hal oldular, Galatasaray satın alsa öve öve bitiremezlerdi. Biz anlamıyoruz koskoca Sevilla'da mı bilmiyor bu adamı transfer etmiş?
-
35 40 a filan okuturlarsa şahane olur yerinede fülkrug çekebilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı kişililerin kendini futbolun dâhisi gibi görmeleri beni çok güldürüyor ya tamam tamam futboldan en iyi anlayan sensin
-
Aynen 20 milyon euroya alınan adamda top tekniği yok neyini eleştirmeyeyim.
hocam umarım dediğin gibi çıkar ama Talisca takımdan gidiyor diye bayram ilan eden araplar var haber vereyim dedim
-
Sevgili arkadaşım, bu teklifi hangi kulüp yapıyor, bilgi varmı o konuda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartıyorsunuz. Dört dörtlük bir adam değil ama abarttığınız kadar kötü bir adam da kesinlikle değil.
-
Milletin öve öve bitiremediği ve 75 milyonluk bonservisini ödemek için sponsor kovaladığı ostrukhenin penaltısız gol sayısı 10
Nesyri ise 9
Fakat algı maalesef gerçeklerin önünde bu ülkede
Objektiflik ayağına kendi topçusunu yerin dibine sokup rakibin topçularını göklere çıkaran ilginç bi nesil türedi son yıllarda
Ben adama kötü adam demedim modern fulboldaki 35 40 milyon euroluk santrafor olmadığını söyledim. Mac ederi 15 milyon filandır. Sprint atıyor hava hakimiyeti top class ama diğer işleri yapamıyor bu. E bunları yapamayıncada öodern futboldaki santrafor olmuyor. Modern santrafor dzekonun 5 yaş genci
En Nesyri parasıyla Rashford çekecekmişiz beyler kaynak sağlam
Hocam sen de abartma ya biraz Osimhen ile Nesyri arasında sabah ve akşam kadar fark var. Osimhen çok daha üst seviye bir futbolcu gerçekleri saklamaya gerek yok
-
Al Nassr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 24 Aralık 2024; 22:24:3 >
Trollüyorlarmı bende çözemedim
çözemedim ben de ya trolleyerek ellerine bir şey de geçmez ki. hadi twitter olsa mavi tık almışlardır etkileşim için yapıyorlardır dicem ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper0416 -- 24 Aralık 2024; 22:25:42 > -
Osimhen iyi çıkmadı ki o kadar, Eren haklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AL NASSR'DAN AÇIKLAMA
X hesabı üzerinden Suudi Arabistan'da yer alan habere yanıt veren Al Nassr Medya Danışmanı Saeed Abu Dahish bu haberin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Böyle bir haber varda, tuhaf geldi söylediklerin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
75 milyonluk topçu değil
O 75 se Nessyride en az 55 milyon eder
Teklif 20 gün önce yapıldı zaten şimdi değil
Osimhen burak yılmazın bir üst veriyonu kafa vurabileni. Benim izlediğim kadarıyla onunda bağlantı oyunu yok at önüne koşsun. He burda gs futbolcusunu övüp fblileri gömüyormuşum gibi algı yapıyorlar ben ona yanıyorum.
Eskeza 2 gün öncemi ne 2 takım kadrosu arasında 1 2 mevki harici büyük fatk olmadığını söylemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 24 Aralık 2024; 22:29:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X