Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dulcet , erdoman , KOEMAN32 , Bozkurt 34 , cemehsim Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü4 Mobil
5 sn
89.475
Cevap
376
Favori
2.144.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44494450445144524453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nesyri yazılanlar kadar kötü değil ama 55 milyon imkansız etmez. Çok fazla zaafları olan bir futbolcu 20 milyon civarı bile tartışılacak bir nokta 20 milyon gibi seviyeleri bizden başka ve araplardan başka kimse vermez. gördüğün gibide vermediler yani çünkü top ile ilişki çok kötü bir oyuncu sadece ceza sahası içinde kafa topu tehlikesi var.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Açıklama bugün, o sebeple sordum zaten.

Adamlar bugün yok öyle birşey, ilgilenmiyoruz diye açıklama yapıyor. Siz 20 gün önce böyle bir teklif varmış diyorsunuz. Haberin neresi doğru, neresi şişirme muamma anladığım kadarıyla.

Adamları 35 milyon Euro/dolar neyse artık, burada durmaya iten sebep ne acaba ? 35i veren 40 ta verir, 50 de bence
  • Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    Akşam burada osimhen mi oluyor, ırkçılık yapmayalım
  • Vdtgl kullanıcısına yanıt

20 gün 30+bonuslar şeklinde sözlü teklif yaptılar kulüpte reddetti bunda anlaşılmayacak ne var ?

Bugün için kendi medyalarında çıkan haberlere istinaden göstermelik yalanlama yaptılar şimdilik daha transfer sezonu bile açılmadı

Yönetim 45 in altına satmayı düşünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 24 Aralık 2024; 22:35:41 >
    Kendi medyalarına, göstermelik yalanlama 👍.

Tamam dostum eğer böyle diyorsan, kesin öyledir. İnşallah kemiksiz 40-50 hatta 60a satılır.
  • Ali Koçtan yine transfer başarısı
  • Fener'in Eyüp ve Göztepe'ye puan kaybetmesi normal. Bu iki takım gerçekten çok kaliteli kadrolara sahip. Lakin ne yalan söyleyeyim Beşiktaş'a verilen puanı ben bile kaldıramadım. Beşiktaş transfer yapmazsa 10.luğa kadar gidebilecek seviyede bir top oynuyor. Ne yalan söyleyeyim Fener'in Eyüp ve BJK ile olan maçlarını yenmesi için destekledim, zira avrupa yolundaki rakiplerimizle oynuyorlardı. Olmadı.. Erenfb gibi hissetim kendimi.

• nesyri'ye 30 üstü teklif gelip satılmaması kulüp tarihinin ikinci büyük faciası olur ali koç'un seçilmesinden sonra.

nesyri 27 yaşında ve fas'lı. 100. golünü de geçenlerde attı. süperstar olsa, takımın bel kemiği olsa satılmamasını bir nebze anlayabilirim.

ali koç bile 24 yaşındaki her atağın başrolü olan ferdi'yi 30 artı bonuslara satabildi.

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt

ferdi 45 e gitti

• josrdr kullanıcısına yanıt
    70 o, sen bilmiyorsun Lozan'ın gizli maddelerini.
  • Kraliçe Kanarya kullanıcısına yanıt

Neyi kas tettiğini gayet iyi anladım. Bana bu konudaki paylaşımlar üzerinden laf atmaya çalışıyosun.

https://forum.donanimhaber.com/yagli-boya-calismalarim--155009551

Ama belli ki Röprodüksiyon kelimesini ömrü hayatında hiç duymamışsın. İlk paylaştığım görseldeki resmin ne olduğu belirtmişim ama daha ondan haberin yok.

Ben senin için anlamını yazayım.

Röprodüksiyon, herhangi bir sanat eserinin aslına uygun kopyasının yapılmasını ifade eder. Bu teknik kullanılarak yapılan tabloya da Röprodüksiyon ya da Reprodüksiyon Tablo denmektedir. Kısaca kimseyi kandırma durumu yok.

Bu kelimenin anlamını bilmeyince bu tarz çalışmalar yapıp paylaşanların başkasına ait resimleri paylaştığını sanacak kadar insan bilgisiz olabiliyor.

Futbol konusunda bana Futbol ve FB üzerinden verecek cevabın olmayınca başka açığımı bulmaya çalışıp laf atmışsın ama onu bile yapamıyorsun ne diyeyim ki  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 24 Aralık 2024; 23:31:3 >

Futbol sadece bu anlattıkların olsa eyvalllah.

False 9 diye bir olgu var biliyorsun, adam forvet mevkiinde ama attigindan çok atmasina vesile oldugu pozisyonlar konusulur.

Oyle bir forvetin vardir ki defansla tek basina dovüşür savaşır senin kanat oyuncularin, 10 numaralarin gol krali olur.

Şimdi bu adam kötü bir adam mi? Böyle adamlar gecmiste Liverpoola , Reale , buyuk takimlara kupalar kazandirdi.

Osimhen oyunun her zaman icinde , kafa topu aliyor pozisyon hazirliyor. Kadikoydeki macta da kafayla indirdi mertense attirdi.

Defansi yipratiyor. Gol de atiyor gol krali adam.

Oshimhen donunda sallar gol krali olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 24 Aralık 2024; 23:25:51 >
    75 lik degil zaten 100 milyonluk oyuncu
  • Nesriyi 20 ye ver ardina bakma kaç.

Gerci ben 15e raziyim da neyse.

Evet adam iyi, evet cok ozelligi var ama ne biz o oyun formatinda bir takimiz ne de ihtiuacimiz var.

Nesri kontratak toocusu bariz, belki dunyada en iyi kontratak topcularindan biri.

Hava topu hakimiyeti var sprinter surekli ariyor.

Bize bu lazim degil ki. Bize icardinin ahlaklisi lazim. Vurdugunu gol yapacak son vurusu top bir adam lazi.
  • en nesri bana göre 20m bile verilse gönderilmeli cidden neden bu ayaksıza neden bukadar değer veriyor Fener
  • Ben mesela Nesriyi izliyorum, yahu takimlar zaten kapaniyor, Nesri kosuyor kaciyor defans yine yerli yerinde , hareketliligi bosa gidiyor bana komik geliyo:

Ciplak gozle izleyin nesri deparlarini, ben tek nesriye odaklaniyorum bazen ve yanlış takımdasın birader diyorum:)

Bizim.takim yeniceri ordusu gibi iki ileri bir geri, acayip yavas hucum ediyor.

Ha oynamaya calistigimiz futbol da gecis oyunu :)) bu da enteresan bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 24 Aralık 2024; 23:32:29 >
  • Talisca sanki oboubakar ın bjk ye 2. gelişi gibi olacak safi zarar..
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Aboubakar şampiyon yaptı 2. gelişinde yalnız kontrat vermedikleri için son maçlara çıkmamıştı ancak averajla şampiyon olabilmişlerdi.
  • 
Sayfa: önceki 44494450445144524453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.