< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4449. sayfa)
-
-
Marcus Rashford haberleri var. doğru olabilir mi? Dzeko ve Rashford harika ikili olurlar önde. Dzeko koşamasa bile hava topu indirse yeter.
sat neysri'yi ve şimo'yu çek Rashford'u. orta alanada Samardzic ... ama ali koç futboldan anlamıyor. hala talischa haberleri dolanıyor.
-
Bu adam kongreye falan gitmez aga. 3 sene sonra karşısına aday çıkarsa kurtuluruz anca.
-
Uydurma haberler hep, gidip nerde çöp var onları bulup alır bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tribünler irlandalı sosyal medyadakiler troll,
Bu tip kendini ne zannediyor acaba? Türk futbol tarihinin en vasat başkanı olduğunu görmüyor mu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooo Trolde gelmiş.
Perde arkasından müthiş bir 6S dir kendileriii...
-
Millet gider Mersin’e biz gideriz tersine. Hani takım yavaştı. Dünyadaki her takım tempoya yöneliyor bizim gidip hala temposuz oyunculara yöneliyoruz. Olmuyor işte olmuyor çoluk çocuk Az Alkmaar yeniyor seni temposuzluktan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok doğru hamle olur. En Nesyri yerine değil sağ kenara alınmalı Rashford. Bize topu götürecek, ASM’den daha iyi karar veren bir kenar forveti lazım. Rashford biçilmiş kaftan. Gidip Talisca alıyorlar aklımı kaçıracağım. Nerede aleyhimize iş var onu yapıyorlar. Sene başı hoca istemedi diye almadılar. 8 puan fark olunca niye alıyorlar? Takımı zarara sokmak için.
şaka gibi. bu telaşın sebebi içine düştükleri bataklık. çırpındıkça daha da dibe gidiyorlar. talischa alınmamalı.
-
Erenin yan çarlarıdır.
Eskiden en azından avrupadaki yaşlı yıldızlara bakıyorlardı. Şimdi arapların ıskartaya çıkardığı yıldızları almaya çalışıyorlar.
-
-
Oğuz Aydın bile ne kadar fark ettirdi. Mou’nun bu oyununa Talisca almak için delirmiş olmak gerekiyor. 5 metrekarede oynayan topçuyu Mou’nun 70 metre takım boyu olan oyununda nasıl oynatacaksak. İsmail’e gelse geçen sene neyse. Artık şaşırmıyorum. 7 senedir mahsus sabote ediyor. Anlayan yok.
Eren, birak masal anlatmayi. Şu ana kadar hakemler tarafindan en çok kollanan takim Fb zaten. Fbli hesabin oluşturduğu fake istatistikle algi kasiyorsun.
Avrupa Liginde en çok kart gören takim, Fb. Ligde en az kart gören takimlardan biri yine Fb. Abi, kaç tane kirmizi kartiniz verilmedi. Ligin başlarinda Oosterwolde ve Maximine çikmayan kirmizi kartlar, derbide Dijiku, Antep maçinda çikmayan 3 kirmizi kart vs derken, Fbnin gördüğü kirmizi kart sayisi 0.
Antep maçinda hakemle 3 puan aldin mi? Aldin. Ts maçinda hakemle 3 puan aldin mi? Aldin. Diğerlerini söylemiyorum bile.Göztepe maçindaki 1 puandan hiç bahsetmiyorum bile. Gs, Kasimpaşa ve Eyüp maçlarinda hakem hatalariyla 4 puan birakti mi? BiraKti. Eyüp-Fb, Gs-Ts maçlarinda hakem 2 tarafa da hatalar yapti. Hadi o maçlari saymayalim. Gs-Bjk maçini da eklemedim, çünkü Gsye çikmayan 2 kirmizi kart var, Gsnin verilmeyen 2 penaltisi var, 1i tartişmali 1i net, Bjkye çikmayan 4-5 tane kirmizi kart var.
Hangi hakem, Fbyi Gsnin Sivasta doğradiği gibi doğradi? Sivasin çikmayan 3 kirmizisi var. Metehan verilen kirmizi kart hatali. Eyüp-Fb maçina atanan hakem Fbli. Gs bölümünde Fb formasiyla fotosu vardi, tüm ailesi Fbliymiş. Nasil yapiysa, Fb maçina Fbli hakem atiyorlar.
ilk 6 siradaki takimlara galibiyetin yok. Avrupa liginde durum ortada. Galip geldiğin maçta bile Slaviaya ezildin, 5 tane şutun vardi. Top oynamiyor Fb. Kadron yaşli, tempo ve atletizmden yoksun.Puan farkinin 8 olmasi yapi sayesinde zaten. En az 13 puan olmaliydi. 2 takim arasinda kalite farkinin puani değil 8.
-
senelerce sistemsiz devam ediyorlar. teknik direktörler geliyor rastgele hepsi birbiri ile oyun alarak alaları yok. teknik direktör gelmeden oyuncular alınıyor sonra gelen teknik direktörün oyun sistemine uymuyor gelen oyuncu. yetmiyor üstüne sene başından beri nasıl bir oyun oynatmak istediği belli olan bir teknik direktör varken onun sistemine en uymayan oyuncuyu alıp getiriyorlar. sonra oyuncular ve teknik direktör başarısız oluyor...
-
-
bir geseli samimiyetine karşın, önerilecek gerçek budur.
-
Hangi modern futbol, adamın ayakları yok. O kadar boy var filan o fizikle 2 stoperi sırtında taşıması lazım 2 li mücadelede yere yığılıyor. Top sürerken top ayağına takılıyor, vücut koordinasyonu sıfır. Bağlantı oyunu yok tek artı yanı hava topu. En azından biraz gol attıda değeri düşmedi fırsat varken satmak lazım. Adam iyi olsa sevilla 20 ye bırakırmıydı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 24 Aralık 2024; 22:1:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazen, bazı arkadaşlar, "mourinho sistemi" vb. yazıyorlar. kafasındaki oyunu oynatamıyormuş, oyuncular uygun değil miş vb vb
eğer, mourinho oyununun zerresi oynandıysa, bir gramı sahaya yansıtıldıysa, ben her maçta midem bulanarak izlediğim bu oyun sisteminden tiksindim arkadaş. bunun iyisi de olmaz, düzgünü de. ne adam gibi atak yapabiliyoruz, ne takım savunması namına kayda değer bir şey. bireysel yetenek ve şnasla gelen goller dışında, yaratıcı bir atak görmedim. rakibe karşı hazırlanmış, bir savunma planı ve uygulaması görmedim.
oyun içinde, rakibi bozacak bir taktik değişiklik görmedim.
halen daha ," omo mou kalsın omo" diyenlerin ağzına, küreğin tersi ile vurmak ne güzel olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X