Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rolentooo , Ronon Dex , Larkin34 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
91.484
Cevap
374
Favori
2.197.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 44404441444244434444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalan yok ilk başta bende çok sevinmiştim aziz yıldırım kontrolünü kaybetmişti yeni bir soluk olarak gördük. İlk senesinde pisledi olur dedik acemidir atlatır sonra finansal sıkıntılar ayağına 2-3 sene geçti dedim bundan bir cacık olmaz. O gün bugündür masal anlatıyor inananlara afiyet olsun. 33 yaşındayım fenerbahçeden bu denli soğuduğum bir dönem hatırlamıyorum. Kaosla besleniyoruz hep bir savaş hali hep bir kaos. Çocuğumu fenerbahçeli yaptığım için pişmanım bunun daha ötesi olamaz. Ali koç nasıl bir başkandı diye sorduklarında bu cümleleri kurabiliyorsam olay bitmiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    bravo hocam. dedik mağriplilerden futbolcu çıkmaz diye. gerekirse zararına satılmalı ama satılmalı. immobile icardi osimhen rakipte varken biz 20m avroya gittik bu şabanı aldık. gol sevincinde bile hayır yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skaninei kullanıcısına yanıt
    çok üzgünüm hocam sizden bu cümleleri duyduğum için size ve ailenize mutluluklar dilerim

İnsan hata yapabilir ama aynı hataları tekrar tekrar yapması bir de bu seviyede akıl alır gibi değil neredeyse giripte kazandığı savaş yok.

İsmail hocayı biraz cekingen ve saha dişini yönetememesi sebebiyle eleştirmis aslında ondan Saha dışında bir Aykut Kocaman performansı bekledim saha icinde bence elestirilecek birsey yok, morinho gelince yalan yok sevindim ama en çok saha dışında elimizde kuvvetlendi diye düşündüm.

Ama saha içinin bu kadar çağdışı kalacağını tahmin edemedim kimse edemedi.

Aslında hersey başından belliydi kendi planlaman olmadan gidip rakibinin sözüyle hoca getirirsen olacağı bu, bu durum bile basiretsizliğin örneği ne yazikki artik bu kulübe paradan başka vereceği birsey kalmadı o da 7 başarısız yılın zekatı olsun

Şuan tek yapilmasi gereken hoca işini netleştirmek, sezon sonu kongre kararı almak

Hocam insan çocugunu fenerli yaptı diye pişmanlık duyar mı ya bu nası bakış açısı

aksine fenerli yaptığınız için gurur duyun

kişilerin hatası is fenerbahçenin büyüklüğünü kıyaslamayın

2 tane evladım var 15 ve 6 yaşında ellerinizden öper

ağızlarındaki cümle yaşa fenerbahçedir

buda benim çocukken kurduğum hayalin gerçeğe dönmesi bundan ala mutluluk var mı

biz böle mi gördük babamızdan fenerli olmak gururdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz transfer sezonu alsaydık şu an ne durumda olurduk merak etmiyor değilim.. Duran topları, uzaktan şutları... Şunu yapabilen bir oyuncu yok bizde. İrfan Can kısmen yapıyor belki ama o da sakatlıktan belini doğrultamadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Aralık 2024; 10:23:0 >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Talisca'yı tartışacak tabiki de değilim

ama

dzeko tadic talisca max ileri 4'lüsünün oynadığı denklemde biz nasıl savunma yapacağız

bu ileri dörtlünün yaş ortalaması 33

allahını seven defansa gelsin taktiğiyle oynayacağız sanırım 2 nci yarıda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 24 Aralık 2024; 10:42:30 >
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

Dzeko ve Tadic varken Talisca olmaz bence. Sistem değişikliği olması muhtemelen. Sol stoper düşünülüyor. Üçlü savunmaya geçmemiz yakındır.

• 30 mil. € ve üstüne satabilirsek çok iyi olur. En-Nesyri yerini Talisca doldurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Aralık 2024; 10:54:48 >
  • Transfer likonuşuyoruz diye eleştiriliyor da ne konuşacağız yahu, bıraksak burada sonu gelmez GS tartışmaları yapılıyor. Başkan da gitse hoca da gitse transfer kalacak sonuçta.

Talisca berbat bir transfer, hocanın sistemine de uymuyor, ihtiyacımız da yok, modern futbol oynatacak başka bir hoca gelse yine ihtiyacımız yok, para bolsa başka.

Stoper lazım hem iyi savunma yapacak hem de ayağı iyi, sol bek lazım yine aynı şekilde. Ostelwolde ve Ferdinin gidişi ile takımın %80i çöktü. Eksik bunlar. Bunlara istediğin yıldızı getir. Sonra işin bitince ister Talisca gelsin ister Maradona, Pele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Valla sırf taraftarın gazını almak için yapılmış bir transfer olacak. Bu takıma ilk önce adam gibi stoper ve iki tane bek lazımdı.

Tabii planlama En-Nesyri satılacak, Talisca yerini doldurur şeklindeyse o zaman bir şey diyemem. En-Nesyri'den gelecek parayı savunma hattına harcayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Aralık 2024; 11:2:20 >
  • Yine havaya savrulacak bir kucak para..

Talisca, fenerbahçede hiç faydalı olamayacak iddia ediyorum.

Ali koç yine har vurup harman savuracak..

gs kimi alırsa az biraz da olsa fayda görüyor, biz bir tane transferden şöyle adam akıllı fayda göremiyoruz..

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

her sene aynı muhabbet sezon sonu değişen bir şey yok bu taraftar anca 8 puan fark yiyen hoca gidince birlik beraberlik sağlar o da birazcık, başkan gitmeden kimse birlik beraberlik sağlamaz

Acun ve Ali Koç'un futboldan anladığını düşünmüyorum, planlamalarına da güvenmiyorum.

Geçen yıl takım en önemli iki isminden biri Fred'di o bile kötü, şu an oynadığımız oyun yüzünden bütün oyuncular kötü, çözüm olacaksa stoper sol bek sağ bek Allah ne verdiyse alacakları yerde olanı 6 ay sonra satıyorlar. Ne oldu sezon başı niye getirdiniz?

• Takımda stoper yok, bek yok, koşan adam yok Acun takıma ne yaptı ne etti kilitledi Taliscayı. Alsın turşusunu kursun bu kadar durağan takımın.

Bizim sorunumuz tempo, doğru düzgün hızlı atak bile yapamıyoruz. Bir kere Eyüpspor maçında hızlı atak yaptık, Nesryi tek vuruşla yapıştırdı topu kaleye. Ama tek sorun Nesryi ve onun satılması gerekli değil mi?

• Diyelim Talisca geldi, üzerine stoper, sol bek geldi Mourinho yollandı. Madem üç transfer yapabiliyordun takım eksikti hocayı niye yolladın? Sen seçimi bu adamla kazanmadın mı? Oynattığı oyunu, karakterini biliyordun, adam da ne değişti?

sana olacak olanları söyleyeyim

talisca forvet oynayacak

en nesyri de bu yüzden satılıyor

3'lüye geçeceğimizi hiç düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 24 Aralık 2024; 11:13:19 >
  • Yahu akıllı olun trollerin gazına gelmeyin kim buna 30m verir

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Biz El Nesyri'yi niye satmaya uğraşıyoruz ki? Adam kısıtlı sürede gayet iyi işler yaptı. Senin orta sahan poşet, stoperlerinin dördü de birbirinden bomba ama ihale Nesyriye kalıyor. Bizim bazıları da hâla forvet satıp forvet alma derdinde. Senin stoperin yok, doğru düzgün bekin yok, orta sahanda şut çekecek adam yok, yokluktan Amrabat şut çekip maç kurtarıyor ama tek derdimiz forvet olmaması.

• 
Sayfa: önceki 44404441444244434444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.