< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4440. sayfa)
-
-
Laporte diyen var lakin maaşı 20 mil. € diyorlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yıldız anlamında takviyeye takıldım ben?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence talisca feneri coşturur
koşan merkez ön orta sayahı satıp koşmayan pres yapmayna talischa alınıyor. korktuğum başıma geliyor. tadiç koşmuyor , dzeko koşmuyor, talischa da koşmayacak. bu takım nasıl baskı futbolu yapacak?
ali koç içine etti takımın. ulan hiç olmadı ismail'e dokunmuyaydın. ismail hoca bundan kötü oynatamazdı.
Al Dirk Kuyt'ı getir takımın başına.
-
-
Katılıyorum, talisca belki tolere edilir ama Tadiç ve dzekodan vazgeçmesi şart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi dediğine göre 10-15 arasında bir teklif geldi. sırtımızda götürelim. ismail kartal varken bile performansı yerlere düşmüştü, kimse toparlayamaz bunu.
-
yıllık net maaşlar.
-
ben daha önce de yazmıştım. bunun tek şansı: Koç'un torunu olarak doğmak.
-
archie sezon başı da hedefimizdi, "maliyetli" geldi ve almadılar. 10 milyon € civarı bir maliyeti olacaktı ama iyi topçuydu. gs alsa boey etkisi yaratır öyle bi adam.
kiralık rashford tam olarak osimhen tarzı bir fırsat şu anda. gs lyon'dan mikautadze ile ilgileniyormuş bayağı, o yüzden rashford çeksek fena olmaz.
laporte işi bana hiç inandırıcı gelmiyor maaşı 24 milyon €. keşke olsa.
-
Ali Koç'un yanındayız,Ali Koç'u savunacağız demek; ALİ KOÇ İSTİFA diyen Fenerbahçe taraftarını karşımıza alacağız,direneceğiz demek.
Ali Koç ve ekibi yine başladı taraftarı oyalamak için taktiklere.
Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'un masallarından bıktı,istifasını istiyor. Boşuna yapı kapı muhabbetine yine başlamayın. El Nesry'yi, futbolu bırakan Mesut Özil'i,Joao Pedro'yu hangi yapı transfer ettirdi? Cengiz Under'e 15 milyon Euro verip oynatmayan hangi yapı (?) Avrupada en fazla sarı kart gören takımız,bu da mı yapı (?)
Bırakın masalları,taraftar artık bu taktiğe gelmiyor,istifanızı istiyor. Yapı ile mücadeleyi yeni yönetime bırakın,belli ki siz beceremiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 24 Aralık 2024; 1:43:49 >
bir diğer sorun da zaten morinho.
takımda 1.5 milyona oynattığın irfan var. sen teknik adama 12 milyon veriyorusn.
takımda 0.5 milyona oynattığın ismail var. getirdiğin teknik adam 12 milyon alıyor
dziku 1.5 milyona oynuyor. şopar 12 alıyor
becao'nun 2 milyon aldığı yerde special one 12 alıyor ...
sonra bazı arkadaşlar soruyor : Futbolcularda düşüş niye?
Gerçekten acaba niye?
sorun sadece koşmak da değil. bu kadar fark olmaması gerekirdi. sonuçta oyunu saha içindekiler oynuyor.
-
Yine transfer taktik falan konuşulmaya başlanmış, fenebahçe taraftarı adam olmaz harbiden.
-
rengim sürekli bağırıp çağırmaktan yorulduk vallahi. bu takıma salah, van dijk, valverde gelse iyi top oynayacağımızı sanmıyorum zaten fakat mecbur farklı konular konuşup rahatlamak lazım arada
-
Bu adam hapse girince tribünler kendine geldi biraz, ali koç istifa tezahüratları yapıldı.
Evet çok enteresan paralel evrende yaşiyoruz veya insanların hafızası 3 sn balik gibi
Mesela bir şey yaşanıyor sonra bunlar akvaryumda yani burada sayfada dönüyorlar dolasiyorlar.
Sonra normal yüzüşlerine devam ediyorlar :))
Şu kurumsal karenin içersinde suç makinesi bir tribün liderinin ne işi var. İnanılması çok güç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X