Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4440. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 45 Misafir (16 Mobil) - 41 Masaüstü20 Mobil
5 sn
91.642
Cevap
374
Favori
2.201.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44384439444044414442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laporte diyen var lakin maaşı 20 mil. € diyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik olma zamanı

Sezon sonu elbette hesap sorulur ve gerekenler yapılır

Fakat şuanda istifa çığırtkanlığı yapmak yapının ekmeğine yağ sürmekten başka bi işe yaramaz

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 24 Aralık 2024; 0:22:26 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Yıldız anlamında takviyeye takıldım ben?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence talisca feneri coşturur

• koşan merkez ön orta sayahı satıp koşmayan pres yapmayna talischa alınıyor. korktuğum başıma geliyor. tadiç koşmuyor , dzeko koşmuyor, talischa da koşmayacak. bu takım nasıl baskı futbolu yapacak?

ali koç içine etti takımın. ulan hiç olmadı ismail'e dokunmuyaydın. ismail hoca bundan kötü oynatamazdı.

Al Dirk Kuyt'ı getir takımın başına.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

2018 yılında Ali Koc hakkında yazılan bir yazı

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, talisca belki tolere edilir ama Tadiç ve dzekodan vazgeçmesi şart

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

iyi dediğine göre 10-15 arasında bir teklif geldi. sırtımızda götürelim. ismail kartal varken bile performansı yerlere düşmüştü, kimse toparlayamaz bunu.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

yıllık net maaşlar.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

ben daha önce de yazmıştım. bunun tek şansı: Koç'un torunu olarak doğmak.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

archie sezon başı da hedefimizdi, "maliyetli" geldi ve almadılar. 10 milyon € civarı bir maliyeti olacaktı ama iyi topçuydu. gs alsa boey etkisi yaratır öyle bi adam.

kiralık rashford tam olarak osimhen tarzı bir fırsat şu anda. gs lyon'dan mikautadze ile ilgileniyormuş bayağı, o yüzden rashford çeksek fena olmaz.

laporte işi bana hiç inandırıcı gelmiyor maaşı 24 milyon €. keşke olsa.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Ali Koç'un yanındayız,Ali Koç'u savunacağız demek; ALİ KOÇ İSTİFA diyen Fenerbahçe taraftarını karşımıza alacağız,direneceğiz demek.

Ali Koç ve ekibi yine başladı taraftarı oyalamak için taktiklere.

Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'un masallarından bıktı,istifasını istiyor. Boşuna yapı kapı muhabbetine yine başlamayın. El Nesry'yi, futbolu bırakan Mesut Özil'i,Joao Pedro'yu hangi yapı transfer ettirdi? Cengiz Under'e 15 milyon Euro verip oynatmayan hangi yapı (?) Avrupada en fazla sarı kart gören takımız,bu da mı yapı (?)

Bırakın masalları,taraftar artık bu taktiğe gelmiyor,istifanızı istiyor. Yapı ile mücadeleyi yeni yönetime bırakın,belli ki siz beceremiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 24 Aralık 2024; 1:43:49 >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

bir diğer sorun da zaten morinho.

takımda 1.5 milyona oynattığın irfan var. sen teknik adama 12 milyon veriyorusn.

takımda 0.5 milyona oynattığın ismail var. getirdiğin teknik adam 12 milyon alıyor

dziku 1.5 milyona oynuyor. şopar 12 alıyor

becao'nun 2 milyon aldığı yerde special one 12 alıyor ...

sonra bazı arkadaşlar soruyor : Futbolcularda düşüş niye?

Gerçekten acaba niye?

sorun sadece koşmak da değil. bu kadar fark olmaması gerekirdi. sonuçta oyunu saha içindekiler oynuyor.

• Yine transfer taktik falan konuşulmaya başlanmış, fenebahçe taraftarı adam olmaz harbiden.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

rengim sürekli bağırıp çağırmaktan yorulduk vallahi. bu takıma salah, van dijk, valverde gelse iyi top oynayacağımızı sanmıyorum zaten fakat mecbur farklı konular konuşup rahatlamak lazım arada 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Bu adam hapse girince tribünler kendine geldi biraz, ali koç istifa tezahüratları yapıldı.

• Kara Mithat kullanıcısına yanıt

Evet çok enteresan paralel evrende yaşiyoruz veya insanların hafızası 3 sn balik gibi

Mesela bir şey yaşanıyor sonra bunlar akvaryumda yani burada sayfada dönüyorlar dolasiyorlar.

Sonra normal yüzüşlerine devam ediyorlar :))

• Jeff Beck kullanıcısına yanıt
    Şu kurumsal karenin içersinde suç makinesi bir tribün liderinin ne işi var. İnanılması çok güç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 44384439444044414442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.