Hayır Kraliçem, Eren iyi bir Fenerbahçeli kendisi şu an stockholm sendromu yaşıyor aynen ülkenin yüzde 52'sinin yaşadığı gibi o da zamanla üzüle üzüle akıl ve mantıkla hareket etmeyi öğrenecektir... bakın kraliçem millet biraz aç kalınca nasıl da kafaları çalışmaya başladı hemen... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 23 Aralık 2024; 23:55:29 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4439. sayfa)
-
-
Katılıyorum 👍 + 1 beğeni attım. 6. beğeni benim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iş Acun'un dediği gibi öyle 3 yıldız transferle olacak iş değil. Takımda 11 kişinin yapması gereken işi sadece Amrabat, Livakovic, El Nesyri, Dzeko, arada Oğuz Aydın yapıyor. Fred olsun, stoperlerimiz olsun o kadar kaçak dövüşüyor ki sadece ruhen sahadalar. Diyelim yıldız diye transfer getirdin, bunların uyum süreci de var.
Onu da geçtim sahada çok silik bir oyun var. Mesela Gs yetenek olarak o kadar iyi değil ama oyuncuların hepsi birbirlerinin açığını kapatmaya çalışıyor. Torreira kaç maçtır formsuz ama Sara açığını kapatmaya çalışıyor, Abdülkerim, Metehan kötüyse Davinson açığını kapatmaya çalışıyor. Bizde böyle bir durum yok. 11 oyuncunun yapması gereken iş dört beş tane oyuncuya kalıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok öyle bir şey. Nisan'da şampiyonluğu ilan edeceğiz. At fava bekle.
-
Bence yanlış kontrat falan değil. Adam Gsnin kapısında, havaalanında yattı beni alsınlar diye. Almayınca Beşiktaş'a gitti. Tamamen Gs yönetiminin işbilmezliği Gs gitti o paranın daha fazlasını Oliveiraya bağladı. Bir nevi mecburiyet yani.quote:
Orijinalden alıntı: burnaldinhoGedson'u bitiren BJK ile %50-50 bonservis kontratını yapması oldu bu arada yoksa yaşı daha gençken orta seviye bi avrupa takımına kapat atmıştı çoktan. Ama 10-12m€ teklif geliyor BJK'nin kasasına 5 girecek o paraya da yenisini alamayacağız diye yanaşmıyor, 20-25 de gelmiyor tabi ki derken yaşı geldi geçti 26-27den sonra anca süper ligde oynar biter gider.
Gençken yaptığın yanlış bi kontrat kariyerini nasıl bitiririn canlı örneği Gedson.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+ 1 👍 7. beğeni benden.
Fenerbahçeli değil, Ali Koç Sporlu olan Eren'i eleştiren her yazıya beğeni atıyorum bilginiz olsun.
Ali Koç'tan kurtulmak için Ali Koç'u savunanlardan da kurtulmamız lazım. Ali Koç'u savunan Fenerbahçe sevdalısı olamaz,olsa olsa Aki Koç' un Opet Benzinliğinde çalışan elemanıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraliçe Kanarya -- 23 Aralık 2024; 23:33:16 >
Bu açıklamalar AKP'nin her seçim öncesi doğalgaz ve petrol bulduk açıklamaları gibi olmadı mı?
abicim yemezler artık
bir zahmet istifa edin artık
biz yapıyla mücadele edecek daha farklı bir yöntem bulduk
adı da
akıl ve mantık...
-
yönetimin yerinde olsam archie brown, laporte, kiralık rashford kovalarım.
-
İki stoper ve bir orta saha daha lazım takıma...
İsterse borç batağına sürükleyin umurumda değil. Yeterki iyi oyuncu gelsin...
-
onun yerine istifa edip bir kuruş para harcamayıp kulübü daha da fazla borca sokmadan gitseler
harika olmaz mıydı?
-
olurdu ama istifa edecek yüzleri bile olmadığı için futbol konuşmaya devam maalesef.
-
Cevap veremeyeceğiniz sorular gelirse Evren gibi kem küm edersiniz. Ümit Özat ı sevmem ama iyi saplamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düşünsene dünyanın parasını ve zamanını harcıyorsun
ama bir gün gelecek o stadda 45 bin kişi seni protesto edecek
Ali KOÇ'a gerçekten üzülüyorum
ne olursa olsun bu muameleyi hak etmemişti
ama süreç buraya gidecek artık...
o stad 2025 yılında başlarına yıkılacak...
-
Sadece ligdemi oynuyoruz hocam ?
uefa avrupa ligi için takviye gerektiği net bi şekilde görüldü
Üç yıldız transfer dedikleri bu isimler ise eyvah ki ne eyvah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Aralık 2024; 0:15:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocanın tazminatı ve başkanın istifa etmeyeceğini düşünerek yazıyorum. Sol bek, iki tane de ayağı iyi stoper alın yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayret 12 numara yönetimi eleştirmiş.
Bence de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X