< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 24 Aralık 2024; 2:28:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4441. sayfa)
-
-
Talisca topçunun tillahıdır maxi gibi sirk topçusu da değildir doğru transfer ama yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merkez orta sahaya dönüştü desek yalan olmaz. Golcü kimliğini kaybetti.. Eğer teklif varsa satmak en iyisi. Yoksa değeri daha da düşecek. Szymanski ve Cengiz'i bu devre arası sattık sattık. Yoksa elde kalacak. Cengiz kaldı gibi zaten de belli olmaz yine de.
Hani Talisca net 11 mil. € alıyordu? Vergi dahilmiş o zaman bu rakama. Laporte işi imkansız. Boscagli 'ye yönelmek lazım. O da olmazsa Hermoso.
Yahu ne yapalım? Bizden bir cacık olacağı yok zaten. Transfer döneminde bari konuşacak bir şeyimiz olsun. Yönetim de belli ki sezon sonuna kadar başımızda. Aynı şekilde hoca da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 24 Aralık 2024; 7:22:26 >
Vallahi içime çok sinmiyor. Ama yeteneğine laf edemem. 9.5 numara. Sol ayağını raket gibi kullanır. Her zaman rakip için tehlike unsuru. Maximin dışında Talisca olması rakip için dezavantaj. Sağ kanata da bu tarz bir isim bulursak iyi olabilir.
7 sene başkanlıktan sonra daha eksikleri kendi göremiyorsa kime ne anlatıyoruz zaten. Adamın temel sıkıntısı futboldan anlamamak. Bir de anladığını zanneden acunu yanına aldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Becao sanchezden iyi demedimki rakipteki sanchez fark yaratan isimlersen biri dedim. Kadro kalitesi içinden 1, 2 mevki dışı dedim. Ayrıca td konusunda katılıyoeum korkak bir adamı td yaptık.
Dediklerimin ispatıda bir önceki sene ismail kartalla tavan yapan performanslatın morinhonun kapa futbolu içinde kaybolması.
Bitde Ali Koç zihniyeti ne alaka ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 24 Aralık 2024; 9:0:28 >
zamanında ali koç'a destek veren taraftarların bir kısmı şimdi diyor ki, ben o esnada tuvaletteydim, ben o esnada dışardaydım...
ULAN HEPİNİZ ORADAYDINIZ BE
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Ceza sahası dışından bir tane şut atan oyuncun yok ama taliscayı beğenmiyoruz. Syzmanski çok koşuyormuş gitmesinmiş, sabaha kadar koşsun skor katkısı 0. 11 tane yıldız da getirse Ali Koç istifa etmelidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8255EE5BC -- 24 Aralık 2024; 9:10:8 >
Eren cidden soruyorum gitme sana muhtacım diyen tayfa da misin ? Yaw bırak işi gücü Avrupa'da sen neden en fazla Sarı yiyen takımsin?
Hadi onu geçtim şuan da hep.yapi mi devreye girdi?
Jm engelleyen neydi ? Oyun planına uygun oyuncular aldık diyen acun yalan mı söylüyor?
sen demedin ama becao sanchezden iyi yazan arkadaşlar var
ayrıca bizim takım GS'den daha kaliteli yazan arkadaşlar var
bunlar hep ali koç zihinli fikirler
bu fikirlerden kurtulmalıyız diyorum
daha objektif bakabilmeliyiz...
-
ennesri sizde mutlaka gitmeli al nasrı istiyormuş yerine kaliteli forvet almalısınız
Hocanın istemediği talisca transferinin yapılması
hocanın aşık olduğu syzmanski'nin satılma haberleri
hocanın transfer ettirdiği en nesyri satış haberleri
demek ki
çok kısa zamanda Sayın Jose Mouriho'nun sağlık sorunları sebebi ile sözleşmesinin feshi konusunda karşılıklı olarak anlaşılmıştır gibi bir haber bekliyorum
o safra kesesi ameliyatı boşu boşuna yapılmadı beyler
var bir şeyler...
Ali KOÇ gene inceden inceden mobbing yapmaya başladı gibi hissediyorum
ama bu herif hayatta istifa etmez o tazminatı almadan da gitmez bu topraklardan...
Talisca'yı sistemime uymuyor diye oynatmadığında yer yerinden oynayacak...
aynen becao, irfan ve osayi'ye yaptığı gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 24 Aralık 2024; 10:5:18 > -
bu kadının hayatı yalan
-
Futbolu hobi olarak oynayan kasap manav bahçivanlardan oluşan takımlarla değilde turnuvanın en büyük favorileriyle oynadığımız için olabilir
Hoca bazı oyuncuları istememekle hata yaptı ve hatasının farkına vardı
Şuan hatasından döndü ve yönetimde gerekli adımları atıyor
yapılacak transferleri UEFA listesine yazdırmayı unutmayın bari...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X