Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89.401
Cevap
376
Favori
2.141.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44624463446444654466
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu bizi şampiyon yapan forvet değil mi ya? 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• aberdi kullanıcısına yanıt

biizm taraftarın hafıza çipleri 10 kb falan.

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

sevilla devreye girmiş deyolla, en nesyri'den çok daha süpper forvet olan manaj'a çok para vermeyi düşünüyorlarmış. ama man city'nin devreye girmesinden korkuyorlarmış, deyollaa. ben onların yalancısıyım.. 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• vasata alışmışsınız, diyen arkadaşlardan özür diliyorum. meğerse doğru bir tespitmiş. taraftar , vasatı o kadar bellemiş ki, ötesinini istemeyi düşünemiyor bile.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
    gs icin daha iyi bi baskan olamaz. Ne dursun nede bucur okan filan kendine pay cikartmasin. Tum basari ali koc denen oluşumun
  • sol ayaklı iyi bir stoper bulamadık. Onu bulsak sağ taraf o taraf aksiyor nasıl bir şans var bizde abii bilemedim

Forvet alsak kaleci tırtlıyoo.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

şansla pek ilgisi yok. parayı bastırıp, gerçek stoper (2 tane ) alırsınız. bir sağ bir sol bek (gerçek bek, devşirme değil) alırısınız. orat sahaya gol atabilen ama durağan olmayan bir oyuncu alırısınz. (grizzman, depaul benzeri). takımı da takır takır oynatacak bir td. durdurabilene aşk olsun.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Iki kişi sakatlansa yine çöp olacak. Şans yok bizde cidden.
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

sakatlanacak top da oynamıyoruz ki. demek bir kerecik epl den bir takımla oynasak, 10 -12 tane sakat vereceğiz. sorun antreman şekli, oyun sistemi vb. da olmalı. td'miz zaten allahlık.. ahı gitmiş vahı duruyor mu o bile belli değil.

• Black Raven kullanıcısına yanıt
    Hâlâ da şampiyon yapmadan bırakmam diyor çıldırıyorum ya...
  • fenere bak ya %5 .. transfer mi geliyor ?

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Aynı şey yine, yıllardır onlar da düşük uyumsuz kadro kurup her yıl TD kıyımı yaparak, suçu TD olarak görüyor sonuç olarak sıfıra sıfır
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Kiralık imkansız değil, M. United ile ilişkilerimiz iyi.
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Bize gelmez sadece ali koçun sosyal medya ayağı taraftarın gazını almak için bu tür haberler yayıyor
    Talisca da gelmez büyük ihtimalle,oyalıyorlar gibi, sonra Mourinho istemedi, yok Talisca ölmüş biz daha iyisini sonra alırız size diyecekler
    Talisca bitti hocam, doğru olmasa yalanlama gelirdi çoktan. Fabrizio Romano'suna kadar haberini yaptı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Aralık 2024; 12:36:59 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Valla benim yönetime inancım yok artık, Jesus döneminde yol vermeliydik bunlara sonraki sezon uzatmaları oynadılar yetmedi 3 yıl daha seçtik şaka gibi

4 farkli kulübünün şampiyonluğunu görmek her başkana yar olmaz.

Bu görsel hatalı. 2018'de seçildiğinde Galatasaray'ın 21 şampiyonluğu vardı. 3 adet aldılar. Bu yıl 4.yü alırlarsa 25 oluyor.

Tabi bu rezilliği örtmüyor.

Benim de yok ama şu an onlar var. Bizim elimizden gelen bir şey de yok.
  • Güney amerika brazilya da fişek gibi topçular var yönetim hala dönemi bitmiş topçu kovalıyor dünya kadar maliyet

• 
Sayfa: önceki 44624463446444654466
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.