Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: man utd , man utd Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
89.401
Cevap
376
Favori
2.141.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 44614462446344644465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Acun gitsin halı saha turnuvası için takım kursun. Futboldan falan anladığı yok.. Fenerbahçe ve Hull City hali ortada..

Adam allem etti kallem etti Taliscayı inatlaşa inatlaşa aldı kulübe. Biz burada bağırıyoruz bu takımın asıl problemi tempo. Rakibi ısırmıyoruz, sertliğimiz çok az. Gördüğümüz kartlar hep karambole, oyuncuların sinirini kontrol edememesinden gördüğümüz kartlar. Bir tane sindirecek, fizik gücü yüksek oyuncu yok takımda.
  • Dybala + Griezmann çekemiyorsan Acun o zaman bu takımda ne iş yapıyorsun merak ediyorum derler samimi söylüyorum. Bu adam bir de Rashford getirecek diyorlar inanmıyorum ki bu lige düşüne kadar en kötü Lazio, Villarreal, Dortmund falan yapar, Rashford hikaye babacağım boşa kendimizi kandırmayalım. Ha olursa Dybala + Griezmann ben razıyım.

Szymanski'yi de Al-Shabab'a 20 + 5 milyon Euro'ya iteledik mi tamamdır.
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Bırakın allah aşkına, bu kabzımal yüzünden fener leş top oynadı.

Fenere 2 kere geldi, geldi de ne başarı elde etti?

• john mclane kullanıcısına yanıt
    Vitor dan hoca değil, olsa olsa scout şefi olur...
  • En-Nesyri satılması durumunda yerini Rej Manaj ile dolduracakmışız. Acun bizzat devredeymiş. Bilginiz olsun.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Yakışır bizim vizyonlu (!) yönetimimize...
    Bunların Fenerbahçe de kaldıkları hergün zarardır...
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Bu vitorcuların hayal dünyasına hayranım benim de gördüğüm en kötü hocaydı morinyo'yı görene kadar. Saydığın isimlerin hiçbiri de 35-40 milyon değil kmj hariç. Hatta şu an alınsa herkes burun kıvırır sanırım. Sizin futbol bilginiz bir hocanın bir hafta 10 günde teknik ve taktik olarak takıma sihirli değnekle dokunabileceğini sanmak düzeyinde O yüzden diyecek bir şey yok. Ama varsınız iddiaya kovulacağına girebiliriz 

• f@ithline kullanıcısına yanıt
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

Gayet güzel transfer olur Zaten biz de yenemiyoruz eyüp ü , sivas da yenemiyor. Öyle devam ederiz...

• Aslında En-Nesyri satılırsa Dominic Calvert-Lewin çekilebilir. Bonservissiz bırakmayı düşünüyorlar. Çünkü sözleşmesi bitiyor. Bizim ligde iş yapabilecek santrfor tipi. Geçmişte sakatlıkları oldu ama şimdi durumu iyi gözüküyor. Tabii bizim vizyon yeter mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 27 Aralık 2024; 8:41:6 >
  • ft para için el kebab şabab a gitmiş, onu kebab yapıp gönderecek araplar

Menejer önerir de Acun Dominik Mominik diye belki ilgilenirse

Ben Thiam diye duydum rengim.
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

oğlum fener formunda geziyorsun, gs ile ilgili yorum yapıyorsun, klubunuz kaos ortamı menemen yemeye yine az kaldı galibiyet bi fenere almışsınız 7 maçtır hala fatih terim diyor 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Bu acun'un championship'in en pahalı 9 ncu kadrosu olan hull city'si şu an maç fazlasıyla 22 nci sırada

adamın futboldan anlamadığı çok açık...

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Şotayı hoca yapan adamın max futbol bilgisi ne olabilir?

o çocuk en nesyri'den fiyat performans olarak bize daha faydalı olabilir yalan yok

ama ezeli rakibinin osimhen bats ve icardisi olduğu denklemde

bu transfer, taraftar psikolojisi için intihar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 27 Aralık 2024; 11:8:31 >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

man utd ve rasford olunca, sorun takımda, fb ve szym olunca, sorun szym'de. standartlarınız çok değişkenmiş.

• 
Sayfa: önceki 44614462446344644465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.