< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4551. sayfa)
-
-
Sene başıda istemiyorduk geçen sene de söylüyorduk. YÖNETİM İSTİFA diye haykırıyoruz.
Asbaşkanı dahil alıp gitsin adada sövayvır kadrosu kursunlar
-
Zaten şampiyon olamamışız 10 yıldır, 1 yıl daha olunmasın ama bu yönetim gitsin 7. Olalım razıyım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerinde Bölgesel Amatör Ligden bir forvet çözsek aynı pozisyonlara girse;
9 Maç
14 Gol
8 asist
-
Hatay spor' un kaçıncı sırada olduğunu, hocasını, oyuncusunun ismini kimse bilmez.
Baktım, son sıradalar.
Bunlar bile bizle kora kor oynuyor.
En son 15. sıradayken herkes bizimle kora kor oynamıştı.
Bir hocanın takıma hiç mi etkisi olmaz ya. Etkisini geçtim, her oyuncuyu kaybetti.
Dokunduğu kimse yok.
-
bu takımın acele 2 tane beke ihtiyacı var eldekilerde süper lige değil direk ptt 1. lige gönderilmeleri lazım seviyeleri oralar çünkü
hasan ali ile şener bile carlos ile cafu kalır bunların yanında
djeko ya teşekkürler canla başla oynuyor
-
Penaltı falan değil.
Hiç utanman yok değil mi ?
-
geçen sene ismail kartala sövüp takım kendi kendine oynuyor diyip bu sene ali koç istifa diyenler çenesini kapatsın, ben sizin yerinizde olsam bırakın insan içine çıkmayı nefes almaya dahi utanırdım
-
Dzeko oyuncu teknik direktör olarak mourinho’dan daha faydalı olmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu takımı izlemek işkenceye dönüştü. İçim daralıyor, gram zevk almıyorum.
Fenerbahce bitmis ligi 2 zor bitirir herkes ıslık yiyor berbat oyun hemde nasıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tam içimden geçeni okudun . ne desek az
-
Penaltıyı En-Nesyri atsa hatrick yapmış olacaktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 5 Ocak 2025; 21:9:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galatasaray Fenerbahçe'yi her zaman takip etmiştir bu ligde. Hem kadro kalitesi hem de şampiyonluklarda. Ali Koç geldiğinden beri Fenerbahçe küçülüyor. Galatasaray büyüyor. Olan bu.
abi takım kötü oynamadı, 10 tane pozisyon kaçtı neyin isyanı bu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? iyi oynadık, gol atamadık nasıl bunları söyleyebiliyorsunuz benim aklım almıyor. ben mi başka maçı izledim yoksa sizin amacınız mı farklı?
-
Böyle beceriksiz başkana böyle beceriksiz bir takım ve kaybetmek için her şeyi yapan bir hoca...
Daha trabzon maçı rezilliği unutulmamışken aynı hakem yine katletti, hem de sahamızda.. utanmazlık tavan olmuş...
Vee utanç verici bir seyirci... hepiniz "Yeni Türkiye" koyunu olmuşsunuz...
Bugün maç sonu istifa diye inletmiyorsanız, hepinize yazıklar olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 5 Ocak 2025; 21:49:53 >
Sağlam bı forvetin olsa 3 4 olacaktı skor skordan ayrıda takım berbat oynuyor o kesin leş oynuyoruz resmen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X