|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5218. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Cengiz daha gelmeden hatalı transfer diye uyarmıştım. Adamın tek bir oyun tarsı ve tek bir hareketi var. Adam topu sağa çekiyor gibi yapıp sol ayağı ile orta yapan veya şut atan bir oyuncu. Ne ara pas atar ne duvar paslaşması yapar.
Kolayca önlem alınacak bir isim. Ayrıca teknik adamlarla sorunda yaşayan biri. FB hocayla sorun yaşamıyor gibi görünüyor ama basına yansıtılmadığı için olabilir. Marsilya da onu isteyerek aldıran teknik adamla bile sorunlar yaşamış biri.
Cengiz ona verilen bonservise değecek bir oyuncu değil. Mourinho'nun FB başında tek doğru yaptığı iş Cengiz'i oynatmaması.
-
-
Şöyle bir bilgi vereyim
En nesirinin attığı 17golün 15i hep kritik yerde gelmiş ya gerideyken ya da berabereyken ligde ve avrupada hepsinin puana etkisi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricky Gervais -- 3 Şubat 2025; 18:15:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Morinhoya laf söyletmeyenler mi var ?
siz olayı anlayamıyorsunuz, morinho'nun oynattığı oyunu beğenen, ya da onu savunan bir kişi bile çıkmaz, çıkarsada Fenerli değildir.
Morinho dan önce gitmesi gereken kişi Ali koçtur diyorum, çünkü Ali koç kaldığı sürece değişen birşey olmaz. bu demek değil ki Morinho kalsın ali koç gitsin, önce ali koç gitsin giderken yanında morinhoyu da götürsün.
bugün ali kalıp morinho gitse, yarın yarım kalan hikayemiz var diyip aykut'u getirir, sonra kötü futbol gene devam eder, aykutu gönderir, erol'u getirir hatta erol'u getirebilmek için 3-5 ay takımı hocasız bırakır ne de olsa yapmadığı şey değil.
adam geldiğinden beri 50 tane hoca gönderdi, sıfıra sıfır elde var sıfır ve hala hoca gitsin, muhtacız sana ali başkan gönder morinhoyu diyorsunuz.
-
Dzeko dediğin adam kariyer bakımından A klas oyuncu kategorisinde, bize 36da nasip oldu Ve ekstra olarak Kuyt gibi takımı sahiplenen bir oyuncu,
adamı bazen savunmada top çıkarırken görüyoruz yada geriye gelip oyun kurarken, böyle bir oyuncu bulmak almak ikna etmek hem zor hem
maliyetli ancak gencini bulsan bile kalburüstü büyük takımlar üzerine üşüşüp bize yedirmezler
Arda gibi
Dzeko'nun yaptığının yarısını yapsa ama yaşından dolayı yapamadığı daha dinamik olsa bana kafi
-
Mou dünyada denenmemiş yeni taktik deneyecekmiş
İrfan / Livakoviç
Mm Osayi Diego Skrinar Dijiku Kostic
Fred
Nesiri dzeko
2-6-1-2 çift kalecili sistem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 3 Şubat 2025; 18:35:52 > -
-
Saint Maximin'in evraklar yetişmedi deniliyor. Galiba transfer gerçekleşmeyecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben okeyim sene başında da istemiştim zaten
-
Sezon sonu Vedat Muriqi ve Berke geliyor o zaman.
Kadro bence hiç fena değil, son 10 senenin en iyi kadrosu artık üzerine koyma zamanı.
-
Hocam mümkünse 3'lü oynamayalım. Ben 2 maçta felaket soğudum bu dizilişten. Klasik sağlam bir 4-2-3-1 iyidir. İlk 11'de, sıkışan maçlarda Maximin her türlü kullanılabilir bir oyuncu. Şampiyonluk yolundaki takım güç kaybetmemeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 3 Şubat 2025; 18:55:16 >
Szymanski topladı.
Fred ve Amrabat çöpleri takımı 2 kişi eksik oynatıyor.
Oğuz' da sağda oynayamyor.
2-3 kişi eksik oynuyoruz.
-
Hocam 3 lü aslında mükemmel bi diziliştir hem seyir zevki anlamında hemde skor anlamında ben fifada falan hep 3-4-1-2 oynarım mesela acayip zevki çıkar
fakat bu sistemin olmazsa olmazı fişek gibi iki tane kanat beklerdir gökhanla canerin 25 yaşındaki halini düşün mesela
bizim bu konudaki yumuşak karnımız malesef kostic oldu objektif olmak gerekirse biraz ağır kalıyor
oğuz sağ tarafta bu role evrilebilir fakat kendisi bi forvet oyuncusu olduğu için ister istemez bazen sıkıntılar yaşayabiliyor fakat fiziksel anlamda eksiği yok kesinlikle
ferdi gitmese muazzam olurdu aslında
ben hocanın özellikle göztepe ve rize maçlarında 3 lü sistemin defolarını gördüğü ve buna önlem alacağını düşünüyorum
3lü sistemlerde göbekteki ve kanat bekleri kusursuz olmalı
Bizde kanatlar iyi ama devşirme hep, Amrabat da göbekte top kullanma açısından çok da iyi değil, bütün iş Fred'e kalıyor
Eveeet, maç 45 dakka kaldığına bu akşam torreriranın milletvekilliği düşecek ve sarı kart görecek. Hazır mıyız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X