25 Yaşında Çiftçi ligi Süper lige gelmiş BOKİMHEN : 11 gol 4 asist Osimhen yaşındayken Premier ligin altını üstüne getiren, 21. Yüzyılın en çok gol atan 7. oyuncusu Dzeko 40 yaşındaki yürüyor haliyle = 17 gol 5 asist Penaltısız sayılardır. Dzeko penaltısız 19. Dzekodan nefret eden biri olarak yazıyorum |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5216. sayfa)
-
-
dünkü 4 direk birilerine fena girmiş. maçı hakkımızla aldık oyun berbattı
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 3 Şubat 2025; 16:57:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amrabat fred szymanski ortasahası olmuyor. forvetler de top tutamayınca saçma bir oyun oluyor
-
Maxi kalmış şükürler olsun. Dünkü maçta elimizde Maxi olsaydı hiç zorlanmazdık, girip ortalığı karıştıracak, adam geçecek oyuncu eksiğimiz vardı. Fakat bu adamın iş yapması için acilen ucube 3'lü sistem yerine 433 varyasyonlarından birine dönmeliyiz.
Her hafta yazıyoruz ama Mou dönmemekte ısrarcı. Alanya ya da GS maçlarının birinde patladığımız zaman göreceğim bakalım kim kimi yiyecek burada. Yönetimi yiyenler ayrı, hocayı yiyenler ayrı saflarda savaşır artık. Hoca inadından vazgeçmediği sürece herkes ayrışacak. Yapacağı çok basit bir hamle var ama ısrarla yapmamaya devam ediyor. Sonra neden yabancı hoca istemiyoruz İsmail'i istiyoruz, bu yüzden işte.
-
Maxinin gitmesi bize ciddi anlamda kan kaybettirirdi kalması iyi oldu
3 lü sistem için her ne kadar uygun olmasada sıkışan maçlarda 4 lüye döndüğümüzde önemli bi silah
Ben en başından beri gitmesinden yana değildim fakat oyuncu istiyorsa kulübün yapacağı bişey yoktu
İptal olması olumlu oldu çünkü gitseydi yerine alacağımız adamı Avrupa listesine yazamayacaktık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Şubat 2025; 17:7:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ali koç kesin olarak başkanlıktan ayrılmalı. bu konu tartışmaya bile kapalı zaten.
ama, mourinho'nun garabet futbolu da bizim kaderimiz değil. öyle gibi bir algıya kapıldıysanız, acilen bırakın. sanki mou, önde basmalı, sert orta sahalı, rakibi boğan top oynatacak da, ali koç "yapma usta" diyormuş gibi hava yaymayın.
-
Sevinmiştik gitti diye. Yine başımıza kaldı 8 milyon avro ücret + 8 milyon avro maaş. Dün maçta olsaydı gol falan da gelmezdi. Çünkü ne orta açabiliyor ne şut çekebiliyor. Kapalı rize savunmasındaki oyuncuyu 3.kere falan çalımlamaya kalkardı.
-
2025 yılına yaraşır bir takım ve oyun için, profil fotoğrafıma bakınız. halen boşta diye biliyorum.
-
-
herkes Romulo falan konuşuyor da
20 maçta 18 gol atan Piatek hiç konuşulmuyor Bu adamın tarzı nasıl seneye Dzeko yerine düşünülemez mi ? hiç maçını izlemedim
-
Yav sen neyin kafasını yaşıyorsun ? 8+8 diye 6s'liler bile yazmıyor yok 40 milyon 1 yıllık maliyeti alüminyum ...
Ghezzal'ın dün hakeme dediğini söylüyorum sana. Eren'in olumsuzluk pompalayan versiyonusun troll olmanında bir sınırı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiyatroya 2 saat kalmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batshuayi ayrılcakmış gs den :D İki kuruş için gittiği iyi olmuş bence. nesrinin eksisi yok fazlası var.
-
ilk yarılarda takım dökülüyor. en basit rakipler birden çok gol buluyor. ikinci yarı titreyip kendimize dönüyoruz.
çekirge, kaç kere daha zıplar? kolayı zor eyleyen portekizli garip adam, cevap ver..
-
Daha 2 gün önce gönderildiği için Ali Koç'u tebrik ediyordun yahu bari arası soğusun dur :)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Ertan Süzgün'ün haberine göre Lens, Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye 1.2 milyon euro kiralama teklifi yaptı. Fransız ekibinin oyuncunun maaş ödemesini Fenerbahçe ile birlikte ödeme isteği kabul görmedi.
Haberde Lens dışında Nantes'in de ilgilendiği Cengiz Ünder'in Fransa'ya transferinin gerçekleşmediği aktarıldı."
kaldı mı yine elde?
-
Maximin yerine kimseyi alamadığımız için elimizde kalmış gibi
-
Livakovic
Osayi Beaco Djiku Osterwolde
İsmail Fred
İrfan Talisca Maxi
En Nesyri
Geri kalan herkes kovulmalıdır.
Aksini oynatan futbol cahilidir. Acilen kovulmalı ve yerine İsmail Kartal gelmelidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X