Maxinin kalması daha iyi oldu, avrupa kadrosunda ciddi kanat eksikliği yaşayacaktık özellikle. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5217. sayfa)
-
-
Çünkü yapılan sözleşme profesyonelce ve kulüp çıkarlarını gözetecek şekilde yapılmıştı
Gitseydi kulübün kasasına para girecekti
Oyuncunun iyi veya kötü oluşundan bağımsız bi durum bu ki ben gitmesinden yana değilim ama kendi gitmeyi istiyorsa yapacak bişey yok dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiralasan ne olacak, gittiği takımdaki adamlar salak mı 5 ay sonra tekme tokat geri postalayacaklardı zaten.
-
belki bizim ülkedeki baskıyı kaldıramıyordur , ne bileyim. daha önce fransa'da gayet iyiydi.
-
maximin kaldıysa iyi olmuş. yalnız mourinho ve yönetim ile arası bozulmuş olabilir.
-
Tarzı fena değil hocam normal giyiniyor. Saat var, küpe yok.
-
demin attığı golleri izledim çoğu kafa golü Nesiri ile THY yapar bunlar ligi :)
-
Tadic geç kaldı pası vermekte dzeko ya, yoksa tercihi doğru idi bence... nitekim dzeko golü attı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aslında benimle aynı şeyi söylüyorsunuz. ama farklı bir şey gibi.
adam ofsayta girene kadar, ne tadic dzeko'ya pas verecek pozisyona giriyor, ne de dzeko topu alıp değerlenirecek pozisyona giriyor. o pozisyonun tek olası başarısı, en nesyri'ye pas vermesi idi. ofsayt olmayacaktı. gol olurdu olmazdı, ayrı.
-
Baskı falan yok cengiz ne düzgün antreman yapıyor ne kendisine bakıyor gezme tozma erken emeklilik işlerine girmiş durumda.
-
Oyun içinde görmek lazım, Dzeko oyun anlamında zekasıyla, liderliğiyle çok fazla şey veriyor.
-
kendisini takip etmediğim için bir fikrim yok. dediğiniz gibi, profesyonellik dışı bir hayatı var ve antremanlara katılmıyorsa, kulüp eşek başı olmuştur o vakit.
-
Cengiz ve Maximin elde kaldı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kulüple yakın ilişkisi olan varsa, Allah rızası için, rica etsin, hatta yalvarsın, şu maximin'in topu ayağından zamanında çıkarması sağlansın. her pozisyonda küfür etmeyelim.
-
olan havanın sebebi ali koç. yapma usta, sen ne oynatıyorsun demediği için bu rezil futbol'u oynatmaya devam ediyor morinho.
sen adamı daha getirirken bizi engelliyorlar, şampiyon yapmıyorlar, vs... diyerek adamın oynattığı kötü futboldan dolayı kaybettiği puanlara bahane veriyorsun. başarısız olursan bu bahaneye sığınırsın bu yüzden hiç kasma, babanın çiftliği gibi takıl kafana göre diyorsun.
tam tersine sizin algınızı değiştirmeniz lazım. siz morinho gitsin, sebebi o dedikce, ali koç'un işine geliyor, mutlu oluyor adam. gene yırttım, şampiyonluktan koparsak gönderirim morinhoyu, ben gene aynı devam ederim diyor.
-
dur büyük harflerle yazayım.
ALİ KOÇ BAŞARISIZDIR. ACİLEN KULÜBÜN BAŞKANLIĞINDAN AYRILMALI.
tamam mı? sanki aksini savunuyormuşum gibi... Alla alla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Şubat 2025; 18:0:33 > -
Senin hatrin icin 8 milyon + 5 olsun hadi. Orta acamayan, gol atamayan tavşana 13milyon verdik 1 yil icin. Hatirlatirim bu parayi veren ali koc Jannsen’in kiralama ucretine laf ediyordu.
Cesur olun, durust olun. Bosa para verdigimizi kabul edin ki daha iyilerini isteyin. Korkmayin gercekleri dile getirmekten.
Edit: Sakat cöp cengize 15milyon + yillik 4m veriyor ali koc. Maximen’e kim bilir neler verdi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 3 Şubat 2025; 18:1:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Koç gidip Mou'ya sen 3'lü oynatma 4'lüye dön dese taraftarın %90'ı yine başkanı suçlar. Hocaya akıl mı veriyorsun der. Hocanın işine karıştılar takım puan kaybetmeye başladı denir. Hoca küstü denir.
Denir de denir, suçlu yine başkan olur. Kendisini savunmak için söylemiyorum ama olacaklar bunlar.
-
valla ben 21 şubat'ı bekliyorum. gese maçında, eğer ki puan keybedersek, mourinho'ya laf söyletmeyenler ne bahaneler uyduracaklar, merak içindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 3 Şubat 2025; 18:3:50 > -
Dediği hakem uzmanları ancak parelel evrende olabilir. Belliki izlediği Marvel Filmlerinin etkisinde kalmış. Biraz az Marvel Filmi izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X