Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: f@ithline , f@ithline , bora3443 , tristran , adaltice , Mohi Daha Az
6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 18 Masaüstü4 Mobil
5 sn
92.146
Cevap
375
Favori
2.215.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 46044605460646074608
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

İNANDIĞI ŞEYE BAK KAÇAK HABER SİTESİYLE İÇLİ DIŞLI OLAN BİZMİŞİZ.

ADAMLAR SİZE SPONSOR OLUP TRANSFER YAPTINIZ PARASIYLA

BİZ DE ONLARA YÜKLENMİŞİZ 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 1907F kullanıcısına yanıt

TARTIŞMAYA BİLE GİRİLMEZ

KÜFÜR EDİP

CEZA ALDILAR

MAĞDUR OLDULAR

ADALET DEĞİL AYRICALIK İSTİYORLAR

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

7-70 ine, çoluğundan çocuğundan yaşlısına kadar istisnasız hepsi ARSIZ.

lale yazdım diye 4 gün uzaklaştırıldım frumdan. adamın msjında etmediği hakeret kalmamış, hala duruyor orda.

yazık cidden çok yazık..

• KendineAteist kullanıcısına yanıt

2010 ÇOK YAKIN OLMUŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907F

Bu mesaj silindi.
    Üslubuna bakınca hangi takımlı olduğunu tahmin etmek zor olmadı. Bunların çoğu böyle her şeyi yapar yapar sonra hiçbir şey yapmamış gibi el uzatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 10 Ocak 2025; 11:10:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

oha facundo'nun profil sol stoper için felaket iyi.

Ben bunlara 5-6 gün önce kafalı kollu cevap verdim,

Beş gün mi ne ceza aldım..

Kendim için demiyorum ama burada TARAFLI VE TAKIM TUTAR GİBİ YÖNETİCİLİK YAPAN USERLER VARRRR..

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

şöyle 8-10 maç, çeşitli ağırlıklardaki rakipler karşısında görmek lazım. şimdiden bu tip sözler, yarar değil zarar verir. hele oyuncu yapısı da müsaitse, poff diye söner gider.

GS forumuna rakip armayla yazmanız bile oradan 2-3 uyarı puanı alıp bölüm uzaklaştırması almanız için yeterli. Hatta bunu anlattığım mesajım bu konudan silinmişti.

Bakın ben Göztepe - FB muhabbetlerinde ara ara buraya gelip yazdım. 2-3 uyarı puanı anca almışımdır. Adamlar Göztepe Avrupa'da yarı final oynayan ilk Türk takımı dediğim için rakibi tahrikten 2-3 uyarı puanı + bölüm uzaklaştırması verdiler. Hayatımda tek mesajla bu kadar hızlı uyarı aldığımı hatırlamıyorum dh forumunda. Ben yine kaybolacağım ama 15-16 senelik dh üyesi olarak fikrimi belirtmek istedim.

• irfan can sürekli oynatılmalı. maçın belli bölümlerinde uyuklayan oyuncular, adı ne olursa olsun yedeğe çekilmeli.

osayi artık ne uzar ne kısalır. çapı ve yeteneği bu. yaşı ilerledikçe hızı da azalıp, daha sık sakatlanacak zaten.

cengiz ünder kupa maçlarında falan oynatılmalı ki, piyasasını canlandırıp, elden çıakralım bir an önce.

yusuf akçiçek iyi ama baskıyı kaldırabiliyor mu? deneyimi yetlerli mi? az az da olsa sürekli forma şansı bulmalı.

cenk'in ateşi çok çabuk söndü. maçın başındaki iştah ve klasını, hemen bitirdi. daha çok şey yapmak yerine, ilk yaptığının devamını getirmeyi düşünmeliydi.

• spiker kostic'i yere göğe sığdıramadı. ama adamın isabeti yok neredeyse. ha osayi taca vurmuş, ha kostic bizden hiç kimsenin almadığı yere ve yahut, adamın çok zorlukla uzanıp , kaleciye pas verir gibi vurduğu topa, fark etmiyor.

bu adamın "ilerde düzelir" veya "oynadıkça açılır" tipi de yok. yaşını almış oyuncu. sadece çaptan düşmeye başladığını gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 10 Ocak 2025; 12:42:9 >
  • bartuğ, ağır adam. zorda kalınca hızlı davaranıyor ama genelde ağır. zorlayıcı rakiplerde büyük sıkıntı. fred , yaşına rağmen daha hareketli, daha hızlı oynuyor. bize haeln sağlam bir 8 lazım.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

İstekli bir görüntü çizdi, ne oynadığı belliydi.

• Başkan sözünü tuttu ve Yüce Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ismini stadyumun çatısına işledi

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Tamam bununla başkan ebediyete kadar kalabilir kulübün başında  , şu ülke de iki şey geçerliği korur biri Atatürk primi biri din primi  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 46044605460646074608
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.