|
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4604. sayfa)
-
-
Bir de Talisca istemiyor buradaki çok bilmiş tayfa. Syzmanski'de artık golü geçtik, önündekine pas atamıyor, adam zaten geçemiyor. Sırf koşuyor diye tav olanlar var Syzmanski'ye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Ocak 2025; 21:42:9 > -
Symanzski çok koşmaktan futbolculuktan çıkıp somalili kenyalı maratonculara benzedi. Tüy siklet. Bence branş değiştirmeli -
Ne olacak bu şimanski’nin hali? -
Şamanski tuttu iski.
(İstanbul su kanalizasyon idaresi.) -
Bu nesyri ofsayta düşmekten başka bir işe yarıyor mu? -
Talisca'yı istemeyen adam, Szymanski'yi istemek zorunda da değil. Talisca yerine daha efektif ve genç bir oyuncu gelmeli.
-
Serdar dursunu yollayıp cenk tosun almak ne fayda verır. Cenk tosun u alıp serdar dursun yollanmaz. Ikısı de aynı veya bana göre serdar cenk den iki tık daha ıyı.
Keske serdar dursun kalsaydı. Madem yedek golcu dıye kalacak. -
Sanki iki seçeneğimiz var: ya Talisca ya da Szymanski
-
Cengiz under son 10 dakka da kendını bulur. Oynamamışlıgı var cunku -
Peki bu beğenmediğiniz Valencianın El Nesriden daha iyi forvet olduğu gerçeği -
Fenerbahçe taraftarı şampiyonluk şarkıları söylüyor -
Bu fetöcü televizyonda program sunmaya devam ederse yazıklar olsun.
-
İrfan, Cenk, Mert Hakan, Cengiz... Bu maç hiç değilse istekli oynayacaksınız yoksa forma bulamadım diye ağlamak yok.
-
Her maçtan sonra söylüyorum bu maçtan sonra da gelenek bozulmadı. Bu takımdan bir halt olmaz. -
Futbol cengizi bırakmış -
Olm daha u19 a pozisyon bulamıyorlar bir tane iyi topçu yok takımda lan -
Tek bacakli, tek kollu ampute futbolcularimiz bu cengizi tokatlar. -
16 dk uzatmayı Fenerbahçem gol atsın diye vermişlerdi ama Fenerbahçe yönetimi futbolcuların alacaklarını mı ödemedi neden olduysa kale önünde boş kaleye pozisyonları hep dışarı attı Fenerbahçe futbolcuları. Bi o maçı unutamıyorum bir de Bursaspor`a şampiyonluğu kaptırdığınız sahanızdaki Trabzonspor maçını. Sonra stadı ve sokaklardaki polis araçlarını yakmıştı taraftar.
Yıllarca unutulmayan taji komik görüntüler yaşandı.
Ben körü körüne takım taraftarı olmam. Zico zamannda oynadığınız futbolu sevdim,Avrupa maçlarında kalp krizi yaşayacak gibi heyecanla destekledim Fbahçeyi.
Beşiktaş`ı da Lucescu zamanı futboluyla sevdim.
Ben asla Fenerbahçe`den de Fenerbahçelilerden de nefret etmem,gram gıcıklığım yoktur.
Mesela bu forumda f@tihline ile takışmışımdır ama iyi bir insan olduğu karakterli biri olduğu belli.
Böyle bir kaç Fenerbahçeli arkadaş var burada atışsak da. (Eren asla değil yalnız)
Galatasaray bölümünde sevmediğim engellediğim karaktersizler var mesela sizin de hiç sevmediğiniz. Çünkü o üyeler sadece size değil,kendi görüşlerine katılmayan Galatasaray üyelerine de hakaret edip aşağılıyor. Bunlar telegramda toplanmış çete olmuş forum yönetimine de kumpas kuruyorlar.
Hiç kusura bakmayın Ali Koç bu ortama sebep oldu,benim nefretim Ali Koç`a. Başarısızlığını başka taktikle unutturma amacında.
-
İkinci yarı rölantide geçti sıkmadı takım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X