dere geçerken at değiştirilmez demiş atalarımız. sezon ortasında sistem değiştirmek iyi hoş da, eldeki oyuncu grubuyla bunu yapayım deyince, her ne kadar bir kaç ekleme yapsanız da, illa ki saçma şeyler göreceğiz. arzu etmekle gerçek olması arasındaki farkları tek tek göreceğiz. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4714. sayfa)
-
-
Bence de ama üç stoper alırlar mı emin değilim 🤷♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merkezi sağlam tutsunlar. kenar stoperlerde mevcutları değerlendirmek daha makul olur.
-
oglum siz ne yiyip ne iciyorsunuz? szymanski gecen sene 13 gol 19 asist yapti, bu sene 2 gol 6 asist yapmis. nankorluge bakar misin, ne bu simariklik la? cope gitmismis.
cengiz’e fazla para verildi eyvallah da 9 gol 3 asist yapti gecen sene, demek ki kronik sakat da olsa, az da olsa katki verebiliyormus, bu sene hic kullanamayan hocana soveceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gs'nin rakip takım oyuncuları hiç mi uyarı yemiyorlar. Adamlara değmeyin temas etmeyin, bak bunlar yılların şovmeni. İlla biri bunu yapıyor ve şovu yaptırıyor.
arada bir hatırlatmak gerekiyor: jose mourinho, bize geldiğinden beri, ne herhangi bir oyuncuya "special" bir dokunuşta bulunup, verimini artırmış, ne de geçen seneki verimi bile alabilmiştir. aksine geçen yıla göre, gayet kötü bir oyun ve kötü bir duruma sebep olmuştur. önümüzdeki süreçte de, şimdiye kadar yaptıklarına bakarsak, ekstra bir verim beklemiyorum. öyle bir derdi olduğunu da düşünmüyorum.
ben yaptım yapacağımı, sorun varsa başkasındandır, şeklinde özetlenebilecek, special bir bakış açısı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 18 Ocak 2025; 11:57:40 > -
Oğlum ne lan? Geçen senenin 2. Yarısından beri sahada kaybolan syzmanskiyi mi övelim. İsmailsporlu seni
madem kayboluyor, 3 tane szymanski olsa 3 tanesini de oynatirim diyen hocana soveceksin, sovemiyorsan da ceneni kapatacaksin ya da maclari izlemeyeceksin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakem eğitim seminerlerinde izletilecek futbolculardan olmalı martens, torrik
Mourinho 5 attığı rakipleri övüyor. Her sözüne güvenilir mi onun ismailsporlu? Kendin isimlere bağlı kalmayın diyorsun İsmail Kartal fanı olmuşsun. Kimse babamın oğlu değil başarı sağlayamayana sallarım. Mourinhoya oynattığı oyundan dolayı çok salladım bitik hoca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnferno10 -- 18 Ocak 2025; 12:10:33 >
geçen sene iyi olup, bu yıl etkisiz görünen oyunculara birden vahiy gelmediğine göre, değişen ne oldu? takımın başındaki isim değişti, en etkili sebep olarak.
yani, oynanan oyun ve bunu uygulayan oyuncu tercihleri değişti. demem o ki, oyuncuya kızmak yerine, verimsiz sistemi getirene kızmak daha mantıklıdır.
-
Şöyle bir durum da var tabii :
Umarım bu rakam doğru değildir.. 32 yaşındaki oyuncu için çok ama çok fazla.. Maksimum 6-7 mil. € verilmeli. Zaten yaşından ve geçmişteki aşil tendonu sakatlığından dolayı sıcak bakmıyorum. Hele bahsedilen bu rakama hiç sıcak bakmıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ocak 2025; 12:14:55 >
gs, garanti küme düşecek Hatay'a 2 puan bırakınca herkese bir özgüven gelmiş. Konu canlanmış
Bi karar verin Diego Carlos iyi mi kötü mü? Bizde iş yapar mı?
Ali Koç varken özgüven falan gelmez kimseye
Oğuz topçu oğlu topçu. Her haliyle ben futbolcuyum diyor ve en önemlisi gelişime açık her türlü kanat beke evrilir
Oğuz'u kim aldıysa helal olsun.
Adamda golcü içgüdüsü var ceza sahasına iyi sızıyor.defans yaptırıp telef etmemek lazım diyorum
Ali Koç; yabancı transferlerinde 30 yaş üzeri yasağı getirilmeli demişti. Her sözünü yiyen büyük başkan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X