eğer daha önde oynayacaksak acun'a talisca'yı aldığı için plaket falan verilsin. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4716. sayfa)
-
-
Amrabat belki tempo olarak hızlı değil ama dikine uzun ve kilit paslar atabilen bir isim ve hız eksikliğini anlık uzun ve kilit pasları ile kapatıyor. Oynayan diğer isimler ise Fred ve İsmail Yüksek ise ikisi de hızlı ve efektif oyunda varlar sadece İsmail bazen ayağından topu fazla açıyor onun dışında bizim takımın orta hattı bu 3 isim ile iyi. Bence Bartuğ Elmaz'ın da artık daha fazla forma giymesi lazım kupa maçında çok çok iyi oynadı Amrabat'ın yokluğunda defansif orta saha için iyi bir isim olacaktır.
Kanat bekleri de Osayi ve Kostic olduğunu düşünürsek bence çok sorun yaşamayız ama yedekleri de iyi olmalı ki Mert Müldür çok yeterli değil, Levent'i zaten doğru düzgün izleyemedik ben ne verebileceğini bilmiyorum bir tek kupa maçında izledim o da yanıltıcı olur tek maç üzerinden gittiğim için yorum yapamıyorum maalesef. Hatta sisteme göre İrfan ve Oğuz'u da kanat beki olarak kullanabiliriz. :)
-
Sakatlığı 2 sene önceydi... geçen sene sadece 3 maç kaçırmış, bu senede oynuyor...
Sakatlık müzmin değil... sorun sakatlığı yüzünden eski çevikliğinde değil... atletizminde kaybı var... zaten öyle olmasa alamazdık... şu haliyle bile bizde iş yapar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben bu düşünceye de karşıyım mesela, madem senin ismin Mourinho, o zaman istemediğin oyuncuyu veto edeceksin, benim sistemime uymuyor getirmeyin getirirseniz de oynatmam diyeceksin. Demek ki hoca da memnun karşı çıkmıyor.
Ayrıca sırf Talisca geliyor diye neden 3'lüye dönüyoruz onu da anlayamıyorum. Hoca 6-8-8 oynattığı için Talisca'yı forvet arkasında düşünmüyor o da bir acayip. Galatasaray'da 37'lik Mertens oynuyor forvet arkasında, onlardan hiç Mertens defansa yardıma gelmez oynatmayalım dediklerini duymuyoruz. Sadece 90 dakika çıkaramaz dediklerini görüyoruz ki haklılar.
İsmail-Fred-Talisca / Amrabat-Fred-Talisca / Amrabat-İsmail-Talisca opsiyonları mevcut 433 için. Hem bu sayede Szymanski de yedeğe çekilir cillop gibi iş.
-
Orta sahayı hoca da yeterli buluyor ki oraya transfer istemiyor...
Kanat bek olarak, sağda oğuz, solda kostic oynayacak gibi görünüyor şu anda... kostic tempo olarak yetersiz, o yüzden oraya adam bakılıyor... sağda osayi yetersiz... hücum yönü gelişmiyor, defansif yönü hızından dolayı fena değil ama kafa burada değil... oraya da bir adam alınacak gibi...
İleride ise, bana göre alınmaması gereken talisca ile birlikte tadic ve nesyri oynayacak gibi duruyor...
quote:
Orijinalden alıntı: aberdi
Orta sahayı hoca da yeterli buluyor ki oraya transfer istemiyor...
Kanat bek olarak, sağda oğuz, solda kostic oynayacak gibi görünüyor şu anda... kostic tempo olarak yetersiz, o yüzden oraya adam bakılıyor... sağda osayi yetersiz... hücum yönü gelişmiyor, defansif yönü hızından dolayı fena değil ama kafa burada değil... oraya da bir adam alınacak gibi...
İleride ise, bana göre alınmaması gereken talisca ile birlikte tadic ve nesyri oynayacak gibi duruyor...Oğuz'u solda oynatmayı düşünsek belki sağda İrfan'ı bile değerlendirebiliriz. Sanırım 3-5-2 gibi bir sistem olacaksa İrfan fazla forma şansı bulamayacak ya da sağ merkezde de İrfan, İsmail yerine olabilir. İrfan çıkış yaptığı sene Başakşehir'de genelde ya merkez orta saha ya da on numara oynuyordu. Bize geldikten sonra kanat yokluğundan sağ kanata evrildi.
-
gs nin de forvetlerinde dinamo gibi oynayan yusuf ve bay var... onlar mertensi tolere edebiliyor... bizde forvetlerde, tadic ve maximin oynuyordu düne kadar... talisca, tadic, maximin ve dzekonun olduğu takımda olmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 18 Ocak 2025; 14:14:15 >
Sende de Oğuz var aynı profilde, hazırlasaydı o zaman. Ayırca Dzeko yerine Nesyri 11 olacak. Kanatlara da çare bulsun sağda İrfan solda Oğuz olabilir ya da Cengiz'i Maxi'yi falan göndertip kanat aldırsın o profilde.
-
Talisca, BJK'de 4-2-3-1 dizilişinde oynuyordu. zaten Şenol başka sistemden anlamaz. Mou'nun dizilişi değiştirmesinin nedeni Talisca değil
4-3-3 zaten 4-2-3-1'in babası. sadece Talisca için üçlüye döndüğünü sanmıyorum. sadece Talisca için dönseydi 4-2-3-1'e dönerdi . Talisca forvet arkası oynardı
Talisca'nın hiçbir sistemde başarılı olacağını sanmıyorum istersen 9.5 numara olarak oynat.
bitik olduğu söyleniyor. şarkıcı olmuş albüm çıkartmış. sahada yürüyecek göreceksiniz
kanatlarımız işlevsizdi. solda Maxi sağda Tadiç olmuyordu. 3-4-1-2 için oyuncu grubumuz uygun. sadece stoper ve kanat bek eksiğimiz var
birçok oyuncumuz önceki takımlarına üçlüye alışkın. Mert sağ stoper, Kostiç sol kanat bek oynuyor -ki gerçek mevkisi o. orta sahayı Amrabat ve Fred yapabiliyorsun. Amrabat'ı stoperlerin arasına sokmana gerek yok
Osayi'nin kafa gidik diyorlar ama Perreira döneminde sağ kanat bek oynadı gayet te iyi oynadı
bazı oyuncular mevkisiz kaldı veya yan mevkilerde oynasınlar bir zahmet. Maxi bu sistemde oynayamaz mevkisi kalmadı gönderilmeli. İrfan sadece 10 numarada oynar orta göbek için yetersiz
Oğuz mecburen sağ kanat beke evrilecek başka mevkisi yok. Mert,İsmail,Şimo hepsi orta göbekte oynayabilir
Çağlar,Djiku üçlü sisteme alışkın. ikili santrafordan Dzeko zaten geriye gelip top dağıtıyor, 9.5 gibi.topu çeviriyor ama lig maratonunda temposu yetmeyecek.
-
Kuzeyde, Latin AMerika'da vs. ligler oynanmıyor bildiğim kadarıyla bir tane sağ bek, bir sol bek, bir sol stoper, bir kule tipi stoper ve bence Talisca yerine sağlam 10 numara lazım hatta gelecek sezon için Dzeko'nun yerine de birisi gelse hayır demem.
Zor mu? Zor ama bana ne.
-
İrfandan kanat beki olmaz, öyle bir tempo yok onda...
Bu saatten sonra irfan, ileri 3 lüde tadic veya talisca nın yerine oynayabilir...
Bu nasıl rezalet yahu? Ben hiç izlemiyorum bunları ama bu tarz kanallar 300 bin 500 bin izleniyor sonra adamlar gelip adama gömüyor. Vay anasını, şunlarla böyle kanıtlı kanıtlı mücadele etmek lazım. Adam atamıyor diyor, Osimen'i geçmiş, ofsayta düşüyor diyor ofsayt sayısı belli, yazık yahu en çok böyle Fenerli görünenler takımı bu hale getiriyor.
-
Ali Koç ile transfere doğru... Her sene en az 5 kişi geliyor. Ama takım hala eksik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çağlar ve djiku ile önde oynayamıyorsun... özellikle çağlar devamlı geriye kaçıyor... stoper upgrade i şarttı, yapılıyor...
Taliscanın bjk da oynadığı zamandan bu yana çok geçti... ne talisca o talisca, ne de bizim kadro o zamanki bjk...
Bugünkü kadroya göre 3-4-3 veya 3-4-1-2 oynamak daha doğru görünüyor...
3-4-3 oynayamayız. bu sistemde orta göbekteki ikilinin adeta hatasız taş gibi olması lazım, Amrabat ve Fred o düzeyde değil ve her iki kanat bekinin aynı şekilde ileri geri makine gibi işlemesi lazım
Ziraat'te ve içerdeki kolay maçlarda bu diziliş olabilir ama zor maçlarda riskli
3-5-2'nin versiyonları var 3-4-1-2 ve 3-4-2-1.bu dizilişler bize uygun rakibe ve elimizdeki kadroya göre ileri üçlü değiştirilir
Göztepe'nin zaman zaman iki kanat bekini geriye çekip oynadığı 5-3-2 sistemi var 3-5-2'nin defansif versiyonu. bazılarınız kızacak ama deplasmanda çok zor maçlarda bazen bu dizilişte bile oynanabilir
Göztepe bu sezon bütün maçlarını üçlü oynadı ve başarılı oldular
-
-
aynen öyle olacak. Talisca 9.5 numara veya ikinci forvet gibi
-
İnterli gazeteci arkadaşım sordu 150 milyon öyro dedim
-
Aşağı yukarı aynı şeyi söylüyoruz...
Amrabatla oynayacaksak stoperlerin çağlar ve djiku olmaz, çok geriye kaçıyorlar ve amrabat devamlı aralarına girmek zorunda kalıyor... carlos ve sola alınacak stoperle defans hattını daha önde kurup amrabatı daha ileride oynatmamız şart...
0 teknik, İcardi özentisi spagetti saçlım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X