Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4713. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 25 Misafir (5 Mobil) - 24 Masaüstü8 Mobil
5 sn
94.305
Cevap
380
Favori
2.268.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 47114712471347144715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa da iki maçı kazanırsak rakipler de zor maçlar oynayacak. Manchester ve rangers da zor maçlar oynayacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Beni hoca yapsaydınız evladımı oynatırdım…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cidden ülkemiz futbolunda artık tek düzelik hakim.

Kulübümüzün içinden ve dışından türlü türlü işler dönüyor artık yeter.

Gerçekten göz göre göre yıllarca omuzlarda şampiyon yapılmış bir kulüp var ama en çok onlar mağdur.

Son 10 senin 5 in de şampiyon olmuş ve her şampiyonluğu şaibeli Bir kulüp var ama her hafta onlar kazanmasın diye bir şeyler olduğunu iddia edecek kadar utanmazlar.

Ben bıktım artık gerçekten Fenerbahçe futboldan çekilmeli.

Alsınlar liglerini haram kupalarını haram yıldızlarını tepe tepe yaşasınlar.

Görsünler bakalım Fenerbahçe olmadan ne yapabiliyorlar nereye kadar gidebiliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alprn46 A kullanıcısına yanıt

çift forvet, arkalarında da şut çekebilen, gol atabilen bir tane iki yönlü forvet arkası ile fırtına gibi eseriz, yazmaktan ben yoruldum. kendimi yırtıyorum resmen.

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

en zayıf takıma karşı bile, "kesin yeneriz" diye maça çıkaramayan adamın hocalığana da....

• galatasaray, son 8 maçta 6 kez penaltı kullandı.

bu penaltıların tamamı galatasaray gerideyken ya da maç berabereyken verildi.

galatasaray, son 8 maçta 6 kez penaltı kullandı.

bu penaltıların tamamı galatasaray gerideyken ya da maç berabereyken verildi.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

merkez stoper dediğiniz, hem tüm savunmanın kilit ismi, hem topu oyuna sokan (genellikle buradan) adam. yani kritik bir bölge. çağlar da djiku'da genel olarak güven vermiyor. oraya top kullanmayı bilen, soğukkanlı, hamlesi iyi ve hızlı adam lazım.

• konyaspor'un bir kaç saniyede geçtiği orta sahamızdan söz eden yok. varsa forvet, yoksa stoper. şimdiden uyarayım, orata saha bize daha çoook dert açabilir.

• Cengize verilen 15 kağıdın hesabı kimden sorulacak. Syzmanski 10 kağıt. Ardadan gelen para çöp oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: TakTAkk

Neden çünkü 10 yıldır kupa yok, kredin bitmiş demektir
    Yıllardır savunuyoruz da ne oluyor, aynı ezik adamlar her yıl hüsran

Adam gibi oynamayana yol vermek lazım, 9 puan fark var şuan onu kapat şampiyon ol o zaman her oyuncuya hakkettiği değeri veririz, rahat olun siz
    Zaten ben de hemfikirim o konuda. Benim kızdığım nokta bu değil. 15 maçın çoğuna sonradan girip 12 gol 3 asist yapan adamı çöpleyenler son dokuz maçta sadece bir tane penaltı golü olan Osimhen'i adamlar yedirmiyorlar. Yoksa o vasat tiplerin kaçışı yok. Özellikle ismini vermek istemediğim ama herkesin anlayacağı, kulüpte amigoluk yapan adama komutan diyip 40 50 milyon maaş veriyoruz, sezonun yarısını sakat geçiriyor.

Kostic, Symanzski, Cengiz, Samet, böyle laçka laçka devam edecekse Osayi, Maximin bunlar direkt gönderilmeli. Levente, Mert Müldüre ben de bayılmıyorum ama yedek oynayacak oyuncu da lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Osayi dediğimiz adam hızı ve fiziğiyle defansta işe yarıyor gol asist yok orta açamıyor. Oğuz 3-5-2 nin kanadı olamaz adam ceza sahası çevresinde etkili oluyor zaten. İkiside bu sistemde eksik kalıyor. 3-5-2 de en iyi ferdi oynardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnferno10 -- 18 Ocak 2025; 11:12:11 >
  • Ice Platypus kullanıcısına yanıt

Çağları da ekleyin, bazen bu cidden premier ligde mi oynadı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnferno10 -- 18 Ocak 2025; 11:15:59 >
  • Hangi modern takim 3-5-2 oynuyor? 3-5-2 mi kaldi

• zorunlu açıklamalar:

zayıf orta saha ile ne oynarsanız oynayın, çok pozisyon veriyorsunuz. kanat bekleriniz bir uçtan diğerine gidip gelmeli oynaması gerekirken, paslaşacağı adam olmayınca, daha çok yoruluyor. sık kaybedilen toplar, daha fazla fiziki efor harcamak demek. mesela kostic, sürekli pas alıverişi yapacağı, kendisine alan açan orta sahalarla oynasa, daha çok orta yapacak, topla rakip onsekize daha çok girecek.

ayrıca seken topları toplayacak, şut, pas, gol yapabilen orta saha olsa, daha çok skor alınacak. szym bu role soyunduğunda, savunma anlamında çaıklar veriyor. onu kapatayım derken, oyundan düşüyor. ne bir sekiz, ne 10 numara gibi oynuyor. adam kötü topçu değil, oyun sistemi sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 18 Ocak 2025; 11:17:59 >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

Bu ligde ilk 5 takım dışındaki tüm maçlarda oynanabilir özellikle iç sahada.

• osayi samuel ne zaman topla çizgide buluşsa, geri dönüyor. çünkü birebiri yok. ancak al-verle adam geçebilir. geçse ne olacak ki, ancak sıfır akadar gidip, topu olanaksız pozisyonda yan ağlara takar. pas vereyim, bari bir tane iş yapmış olayım, demez.

• quote:

Orijinalden alıntı: İnferno10

Çağları da ekleyin, bazen bu cidden premier ligde mi oynadı diyorum.

Maalesef yedek olarak kalmak zorunda. 8 milyon bayıldık adama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hücumda 3 lü, savunmada 5 li anlayışı iyi uygularsanız, 4lüden daha iyi iş yapabilir. oyuncular buna uygun olmalı, taktikler eksiksiz uygulanmalı.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Osayi sağ beke evrilince rakip ceza sahasında kafası duruyor. Oğuzu da bek falan yapıp kaybetmemek gerek. Barış alperden daha iyi olacağı kesin

• İnferno10 İ kullanıcısına yanıt

oğuz kanat oyuncusu . üstelik sağ ve solda oynayabiliyor. gole yakın bir isim. bek yapacağım diye harcanmaması gerekir. osayi dedğiniz gibi. adamın donanımında yok hücum işleri.eklenmiyor da. bize bir sağ, bir sol hakiki kanat bek lazım.

• 
Sayfa: önceki 47114712471347144715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.