Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4711. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 24 Misafir (6 Mobil) - 23 Masaüstü7 Mobil
5 sn
94.373
Cevap
379
Favori
2.269.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 47094710471147124713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://x.com/gauchodeniz/status/1880340061335818545?s=46

hahaha fenerli ilan edilen yagiz ve futboldan anlamayan ahraz ekibi… ve bunlarin kayigina binen milyonlarca fenerli… utaniyoruz bu takimi tutmaktan

• trmeto kullanıcısına yanıt

Utanmak da bir erdemdir. Utanmaktan korkuyorsan , utanması , şerefi olmayan takımlar var git onları tut mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Osimen iyi bir golcü olabilir hatta belki bize gelse çift forvet çok güzel olurdu ama şuna dikkat çekmek istiyorum, El Nesri daha çok gol attı. Siz kendi oyuncunuzu yerin dibine sokarken adam sizin 75 milyon diye kıskandığınız adamdan daha çok gol attı ve atmaya da kaçırmaya da devam edecek. Kendi takımınızı sabote etmeyin rica ederim.

Futbolda kafa vurma olmasa nesyri 10-15 yıllık futbol hayatında 50 golü geçemez  

• quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

Bonucci yürüyen ölü gibiydi ne anlatıyorsun hocam sen bir de formda Becao yerine mi oynayacaktı? Maçları nasıl izliyorsunuz? Efsane dediğin Bonucci madem penaltıyı atsaymış da tur atlatsaymış o zaman, onda da mı hoca suçlu?

Sağlık ekibi Fred oynayamaz dedi oynatmadı. Bats da 11 oyuncusu değildi ve Galatasaray'da oynadığı her maç bunu göstermeye devam ediyor siz de anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam bildiğin yedek golcü, başka vasfı yok. Dzeko yerine asla 11 falan olamazdı yani geç orayı.

Oly maçında hepimiz eleştirdik hocayı da bazen saçmalıyorsunuz. Kimse İsmail sevici değil, adamı garip garip yerlerden eleştiriyorsunuz.

Formda iken Batshuayi oynamayacaksa ne zaman oynayacak ama ilk maçta oyuna almaya bile tenezzül etmedi. Beğenmediğin Batshuayi sezonun başında Galatasaray'a kaç maç 3 puan getirdi belki de ondan bunun acısı var. Bir de Dzeko övüyorsun, Dzeko 5-6 sene önce iyi topçuydu ama artık yaşlandı. 38 yaşında koşamayan adam ile daha halen diri ve ayağında top tutabilen, akıcı oyunda topu ileri çıkartan Batshuayi'yi bir tutuyorsun.

Fred oynamasa bile Krunic ve Zajc yerine İsmail bal gibi oynardı. Zajc'ı geldiğinden beri en çok savunanlardandım ama kötü günde iyi oynar, normal zamanda etkisiz bir isim. Krunic bu takımın futbolcusu bile değildi. Sezon genelinde oynamayan adamların ikisini de 11 oynatmak sadece İsmail Kartal gibi birine yakışır.. Fred oynamaz diyebilirsin ama en azından İsmail onu oynatırsın.

Maalesef Bonucci penaltıyı kaçırsa bile Becao'dan net daha iyiydi. Becao'ya iyi dedin ya geçen sene hangi maçta takımı kurtarmış ki her maç 1-2 tane hata yapıyordu ama bizim taraftar halen Becao diyor. Geçen sene Ferdi, Livakovic, Djiku olmasaydı bu savunma ile gelen geçenden 3-4 yemiştin. Mesela iyi oynuyorsa Becao neden 2 maçta da o zaman ikinci yarı oyundan aldı. Bonucci her iki maçta da ikinci yarı oyuna girdi. Bonucci'nin penaltısı diyorsun ben de sana penaltıya kalmadan kazanırdın diyorum. Halen hataları savunuyorsun. Bomboş yazıyorsunuz. Fred harici de oynayabilecek isimler vardı. İkinci yarı oyuna aldığı adamlar Fred, İsmail, Bonucci, Ferdi ve hepsi de banko 11 oyuncusu olabilecek isimler. Batshuayi'yi ilk maçta hiç oyuna bile almaya tenezzül etmedi zaten oradan kaybetti. Bu taraftar Becao'da benim göremediğim ne görüyor bir de hatalarını bir tek ben mi fark ediyorum anlamadım. Ya benim gözlerde sorun var ya da bu taraftarda garip bir sorun var çünkü yarısından çoğu halen Becao'ya iyi stoper diyor. Gerçi FA Cup ile oynadıkları Arsenal maçında maçta penaltı ve diğer kurtarışları ile turu getiren Altay'ı da zamanında beğenmiyorlardı. Bizim taraftara Fallete, Reyes, Becao müstehak. Düzgünce yazınca da ya bomboş cevap yazıyorlar ya da engelliyorlar. Ben İsmail Kartal'a kötü hoca demedim ama Fred oynamaz diyen sağlık heyetine sormak lazım aynı heyet Ferdi, İsmail Yüksek ve Batshuayi için ne demiş. Hocam Batshuayi'nin formu ve kondisyonu iyi ama bizim taraftar 38lik Dzeko istiyor onu oynatalım mecburen mi diyor??? Bu taraftarı dinlerse Mourinho 1 tane bile kupa alamaz maalesef, sessizce istediği kadro kurulacak sonra arkana yaslanacaksın... :)))

• Diğer arap kulüpleri bonservis verip transfer eder. Bu transfer yattı bence. Belki iyi de oldu. Bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ocak 2025; 0:40:8 >
  • Bennsize burada defalarca demedim mi YABANCI VAR olmaz diye.

Olmaz dedim olmaz. O penaltı ne ayıp ya.

• Jesus dedem bizden gittiğinden beri cenneti yaşıyor resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ocak 2025; 0:36:59 >
  • Albert-Einstein kullanıcısına yanıt

Adamın ayaklarının 150 numara olduğundan bahsediyorum. Hiç izlemediysen en kötü sezon başındaki adana maçımızı izle. Hadi ilk maçı diyelim. Gese maçındaki kale ağzında vuramayan adam golcü falan değildir.

• Yine transferde geç kalan yönetim

• Frankfurt kendi evinde Dortmund karşısında 2-0 kazanmış. Tuta 75'de oyuna dahil olmuş. Sanırım sağ bek olarak görev almış. Çünkü üç stoperleri oyundaymış. Beşliye dönmüşler muhtemelen.

• SHOSTKOVİCH kullanıcısına yanıt

Acele edip 10-15 milyon euro'ya, 32 yaşındaki, aşil tendonu kopmuş adamı getirecekler ise bence acele etmesinler. Ya da böyle transfer yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Talisca, Diego Carlos. Şu isimlere bakar mısınız yahu? Hani nerede planlama? Hani nerede scouting?

• Emilia isimli arkadaş forumda sen kadar uzun uzun paragraf yazıp hiçbir şey anlatmayan birini görmedim valla kusura bakma bloklarsın sende beni iyi forumlar.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Icardi'nin sakatlanması iyi oldu diye düşündü çoğu Gs'li ama Icardi boş alan bulmasını sağlıyordu bariz şekilde Osimhen'in. Formsuz bile olsa rakipler sürekli marke ediyordu Icardi'yi.

Nesyri'de tek forvet yerine çift forvet oynayınca daha iyi oynuyor Osimhen'le aynı sebepten yoksa alan bulamıyorlar. Niang gibi komple bir forvet olsaydı Nesyri yanında fena ikili olurlardı mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

Yabancı VAR olmasa kesinlikle emin ol gese 3 puan alırdı. Bütün mesele gri pozisyonların tamamında gese lehine karar verilmesi idi. Gri pozisyonlarda leyhe aleyhte dengesi sağlanması bile yetti puan kaybına

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Onlar da yolu bulmuş hemen. El pozisyonunu dengelemek istemişler. Var ve orta hakem ikisi de yabancı olmalı.

• sendeyiz hocam

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Penaltı pozisyonunda temas var mı diye bakmaları yeterli oluyor maalesef. Şiddeti çokta önemli olmuyor. Yoksa Mertens yine oyunculuğunu konuşturmuş. O temas ile kimse düşmez..

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kesinlikle Ferdi kim min jae arda gibi oyuncuları kaybediyorsan yerini doldurman lazım. Boş transferler ve yaşlı futbolcular istemem. Ama her transfer döneminden önce gelecek vadeden genç futbolcu getirmelisin. Bekleyerek olmaz bu işler …

• 
Sayfa: önceki 47094710471147124713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.