Biz maçı alsak puan farkı 6 olacak ama Gs forumuna yönetim ve Okan istifa diyenler var |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4710. sayfa)
-
-
Bugün mertesin pozisyonuna anında penaltı veren hakem ile bu pozisyona dzenko el ile oynadı devam diyen hakem aynı bu arada.
Ek olarak vardaki yabancı hakem mertersin eski kankası ve daha önce yönettiği bi maç aşırı kural hatası yüzüne tekrar edilmişti.
-
Göztepe Spor Kulübü'nün 100k beğeni alan twiti ektedir.
Yabancı Var Hakemleri de yine Mehmet Sepil, Rasmus Ankersen ile Hacıosmanoğlu arasında yapılan toplantı sonrasında geldi. Gese çok kayrılıyor, biz az kayrılıyoruz daha fazla kayrılalım yorumu doğru değil. Hiçbir takım kayrılmasın. Ama bu üç kutuplu ligdeki dominasyonun işine gelir mi bilmem.
Ha evet, bir Göztepeli olarak GS'nin daha fazla kayrildigina bu sene gözümle şahit oldum. Ki hemen hemen her GS maçında hakkımız yenmiştir bir şekilde.
Senin kaybettigin sampiyonluktan da haberim yok, senin benim amatordeyken gittiğim deplasmanlarda çektigim çileden haberin olmaması gibi..
x (formerly twitter)x.comhttps://x.com/Goztepe/status/1875626433424556068?t=J1hmSNdbtPXx9s0ww5i09A&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mou gibi bir adam ligdeki tek rakibine nasıl evinde kaybeder otursun düşünsün. O maçı alsa puanlar kafa kafaya olacaktı. Hatta biz o maç GS'yi yensek onlar dağılacaktı zaten sıkıntılı süreçteydiler, belki de farkı açmış olacaktık. Öyle bir fırsatı tepti ki farkında değil. Üstüne JK mağlubiyetine girmiyorum bile, içler acısı.
2. devre derbi kazanamazsa yine şansı yok, GS'yi deplasmanda yenemezse yine şansı yok, stoper transferi yaptırarak savunmanın düzeleceğine inanıyorsa yine şansı yok.
-
Dostum anadolu takımı taraftarı olarak neden fener forumunda bu kadar aktifsin ki? Şuan göztepenin Süper lig ve PTT ligindeki 30 anadolu takımının herhangi birinden pek farkı yok gözümüzde. Ne alaka yani...
-
3 puanlık sistemde her an her şey olabilir.
https://x.com/shitpostfb/status/1880330414637912206
-
-
İlk 6 da ki, bütün takımlara puan kaybettik bu ayıp Morinho'ya yeterde artar
-
Osimen iyi bir golcü olabilir hatta belki bize gelse çift forvet çok güzel olurdu ama şuna dikkat çekmek istiyorum, El Nesri daha çok gol attı. Siz kendi oyuncunuzu yerin dibine sokarken adam sizin 75 milyon diye kıskandığınız adamdan daha çok gol attı ve atmaya da kaçırmaya da devam edecek. Kendi takımınızı sabote etmeyin rica ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele anadolu-istanbul değil, Göztepelilere ait bir forumda veya Reel ortamda atıyorum ki Artvin Hopasporlu bir taraftar sürekli kendi takımı üzerinden konusursa nasıl saçma kalırsa aynı durum geçerli.
-
Hocam engelleyin geçin şu tarz trol mikropları. Bulanıklık yaratmak işleri güçleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gs kafilesi Adana'ya geçip bizim maçı izlesin 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burası aliağa belediye spor forumu değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu hafta sizinle Bölgesel amatör ligde maçımız var. Aliağa Belediyespor geçen sene de semtimin takımıyla oynamıştı yine izlemiştim. Orijinal göztepe o takım zira.
-
İyi dedin kral
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
su bolumde gurur duydugum tek sey ismail kartalci olmakti, bu sene en nesyrici olmayi da ekledim… geldigi gunden beri safindan ayrilmadim cok sukur… osimhenin transfermarkt degerini gorunce en nesyrinin 5 katini falan atacagini saniyor bizim asagilik psikolojisindeki fenerliler
sampiyon olamamizin sebebini de sakin osimhen falan ilan etmeyin sene sonu, hepinizin el birligiyle getirdigi hoca yuzunden sampiyon olamayacagiz, tek sebep bu. transferle falan zerre alakasi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmeto -- 17 Ocak 2025; 23:34:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine haram 1 puan aldılar
Son maçlarının tamamı 1 farkla galibiyet ve hepsinde penaltı lobileri tam gaz işliyor haramsaray
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X