95. dakikadaki Barış - Jelert değişikliğini İsmail Kartal yapsa anında kaloriferci ilan edilirdi. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4708. sayfa)
-
-
Türk VAR'ı olsa Barış'ın pozisyonu gol verilebilirdi. Mertens'in pozisyonu penaltı ama FBliler politik tavırla değil diyor. Sonuç olarak Türkler hakem olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 17 Ocak 2025; 22:23:6 > -
Bu adamın gsli olma ihtimali milyonda 1 filan. %51 göztepeli %49 fenerli bu arkadaş. Çok karışmamak lazım foruma renk katıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biz geçen sene şampiyon olduk zaten, hakkını koruyamayan beceriksiz yönetim sebebiyle çalındı. Dolayısıyla istatistikler her şeyi ifade etmese de çok şey ifade ediyor.
-
Biz de çaycı diyoruz işte sgdhhdhdhd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)Honorede (@HonoreDeBerke) on Xhttps://x.com/honoredeberke/status/1880330438570570178?s=46
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ShieldwallBiz geçen sene şampiyon olduk zaten, hakkını koruyamayan beceriksiz yönetim sebebiyle çalındı. Dolayısıyla istatistikler her şeyi ifade etmese de çok şey ifade ediyor.
Gecen seneki sampiyonlukla 6.yildiz oldu o zaman 6 yildizli formalari niye bastirmadiniz 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E olsun o zaman kim tutuyor sizi? O kadar istiyorsanız teknik direktörünüz neden Türk hakemlerine güveniyoruz diye ağlıyor çıksın yabancı orta hakem de gelsin desin yiyorsa.
Şimdi alınan penaltıyı gördüm kahkaha attım . tabii ki başrolde yine mertens var.
-
yahu hala palavra sıkıyorsun. gese bölümünde yazarken görmedim. ts konusunda üstüne gese değil de febe çekiştirmen zaten niyetini belli ediyor.
-
-
hakkaten ha,ben bile napıyor la bu dedim
-
O da iyiymiş
-
Bu 100 milyon diye ağladıkları mosimhen penaltı hariç gol atamıyor. Bizim çöp dediğimiz Nesyri penaltısız bu balondan daha çok gol atmış ligde.
boşuna ilk geldiğinde yazmadım! djagne 1.5 porsiyon! başka bir haltı yok. köy takımlarına karşı bir iki tane gol attı ... bizim kadıköy etiler tayfanın dibi düştü. yani bizim takoz bile daha çok gol ve asisti var. düzgün bir forvet olsa şu ara cidden 6-8 puan öndeydik.
-
Bu maçda en cok güldüğüm mertense penaltı verilmesi değil sahaya sağlık ekipleri acil müdahele için girdi dedi spiker orda patladım :D haramzadeler
-
Siz neden hakemler de insandır hata yapabilir diye bildiri yayınlıyorsunuz o zaman shdhdhd. Sene başında bile yabancı hakem isteyen tek takım biziz. Siz o zaman tam destek veriyordunuz hakemlere, teknik direktörünüz her maç yerli hakemleri övdükçe övüyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X