Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ronon Dex Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 27 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.409
Cevap
380
Favori
2.271.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47064707470847094710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 95. dakikadaki Barış - Jelert değişikliğini İsmail Kartal yapsa anında kaloriferci ilan edilirdi.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Türk VAR'ı olsa Barış'ın pozisyonu gol verilebilirdi. Mertens'in pozisyonu penaltı ama FBliler politik tavırla değil diyor. Sonuç olarak Türkler hakem olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 17 Ocak 2025; 22:23:6 >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    Bu adamın gsli olma ihtimali milyonda 1 filan. %51 göztepeli %49 fenerli bu arkadaş. Çok karışmamak lazım foruma renk katıyor :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Biz geçen sene şampiyon olduk zaten, hakkını koruyamayan beceriksiz yönetim sebebiyle çalındı. Dolayısıyla istatistikler her şeyi ifade etmese de çok şey ifade ediyor.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt
    Biz de çaycı diyoruz işte sgdhhdhdhd

• x (formerly twitter)
    Honorede (@HonoreDeBerke) on X
    https://x.com/honoredeberke/status/1880330438570570178?s=46

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shieldwall

Biz geçen sene şampiyon olduk zaten, hakkını koruyamayan beceriksiz yönetim sebebiyle çalındı. Dolayısıyla istatistikler her şeyi ifade etmese de çok şey ifade ediyor.

Gecen seneki sampiyonlukla 6.yildiz oldu o zaman 6 yildizli formalari niye bastirmadiniz 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

E olsun o zaman kim tutuyor sizi? O kadar istiyorsanız teknik direktörünüz neden Türk hakemlerine güveniyoruz diye ağlıyor çıksın yabancı orta hakem de gelsin desin yiyorsa.

• Şimdi alınan penaltıyı gördüm kahkaha attım . tabii ki başrolde yine mertens var.

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

yahu hala palavra sıkıyorsun. gese bölümünde yazarken görmedim. ts konusunda üstüne gese değil de febe çekiştirmen zaten niyetini belli ediyor.

• Şu takıma utanmadan arlanmadan uzay futbolu oynuyor muamelesi yaptı rezil Türk spor basını

Beleş penaltılar olmasa şuan 3.sırada olmaları bile garanti değildi

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

hakkaten ha,ben bile napıyor la bu dedim💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• salaRus kullanıcısına yanıt

O da iyiymiş 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Bu 100 milyon diye ağladıkları mosimhen penaltı hariç gol atamıyor. Bizim çöp dediğimiz Nesyri penaltısız bu balondan daha çok gol atmış ligde.

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

boşuna ilk geldiğinde yazmadım! djagne 1.5 porsiyon! başka bir haltı yok. köy takımlarına karşı bir iki tane gol attı ... bizim kadıköy etiler tayfanın dibi düştü. yani bizim takoz bile daha çok gol ve asisti var. düzgün bir forvet olsa şu ara cidden 6-8 puan öndeydik.

• Bu maçda en cok güldüğüm mertense penaltı verilmesi değil sahaya sağlık ekipleri acil müdahele için girdi dedi spiker orda patladım :D haramzadeler

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt
    Siz neden hakemler de insandır hata yapabilir diye bildiri yayınlıyorsunuz o zaman shdhdhd. Sene başında bile yabancı hakem isteyen tek takım biziz. Siz o zaman tam destek veriyordunuz hakemlere, teknik direktörünüz her maç yerli hakemleri övdükçe övüyordu.

• 
Sayfa: önceki 47064707470847094710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.