Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.412
Cevap
380
Favori
2.271.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 47054706470747084709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaş yanlış yemekten ikram etmiş. Afiyet olsun.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Sevdaların şampiyonluklardan büyük olduğunu göstermeye geldik, büyük takım fantezisi olan Real madridi tutsun hocam. Fener maçında da sizin konuya gelir hakemleri eleştiririz sıkıntı yok. Yabancı var hakemini GS maçıyla getirdik, kısmetse FB maçıyla komple yabancıya geçiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

ts konusunda bile fenerbahçe için ağlıyordun! belli geselisin. boş yapma! şu adam gtliyim ayağına tahriğe geliyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

sami yen'de kazanırsak 3. İlk 6'daki biz hariç tüm rakipleri ile deplasmanda oynayacaklar. Biz ilk 6'daki bunlar hariç tüm rakiplerimizle iç sahada oynayacağız. Çok puan kaybedecekler.

Fenerbahçe'de puan kaybedebilir, hiç bir maç oynamadan kazanılmaz. Hiçbir maç cepte değil. Yarın oynanacak Adanademirspor maçı da cepte değil. 8 puan farkin kapanmayacak bir fark olmadığını, daha 20 maç olduğunu iki hafta önce burada ben yazdım. Sonra spor basını, televizyon yorumcuları benden çaldı, Kendi düşünceleri gibi paylaştılar. Beni takip eden çok, sadece bu forum değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

ARİF ERDEM, BURAK YILMAZ, MERTENS

EMEK HIRSIZLARI HİÇ BİTMİYOR BU CAMİA DA

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Yabancı Var ve fikstürün dönmesi sonucu dizleri tir tir titreyen geseli davranışı

500 metre öteden tanırım  

• Yabancı var hakemi ile ilk maçta gelen puan kaybı 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CESURYUREK_ kullanıcısına yanıt

Son derece artistlik atlıyor her zamanki gibi. Bacak arasına rakibin ayağı geliyor ama darbe değil bu, değmiyor bile, müthiş tiyatrocu hepsi. Haram zıkkım olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 17 Ocak 2025; 22:17:34 >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

Maçlar istatistik ile kazanılsa bizim geçen sene şampiyon olmamız gerekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: pskillercheto

ts konusunda bile fenerbahçe için ağlıyordun! belli geselisin. boş yapma! şu adam gtliyim ayağına tahriğe geliyor!

Göztepeli bence. Ülkede az da olsa şehir takımı tutanlar var.

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Bu penaltı ise 10-15 tane penaltı olması lazım bir maçta

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

var yabancımıymış :))))) onun için mi böyle kedi gibiler! aziz yıldırım dönemlerine dönmüşler birden 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 6S'ye yine beleşten 1 puan kazandırdılar bugün. Ne utanmaz bir camia bunlar.

• Gördünüz yabancı varın yönettiği ilk maçta puan kaybettiler

Orta hakemde yabancı olsa o 1 puanıda alamazlardı

Ligin ilk yarısından itibaren yabancı hakemler yönetse şuan en az 6 puan farkla liderdik

Bunu bile bile yapıya tek laf etmeden Ali Koça saldıran provokatörler şimdi kafalarını kuma gömecekler

Bundan sonra herkesin uyanık olması ve o provokatörlerin algılarına gelmemesi gerekiyor

• Neyse gördüğünüz gibi yabancı VAR da çözüm değil, orta hakem de yabancı olursa şampiyon olabiliriz.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Forumdaki aktıf tek Göztepeli olarak (bizimkiler stadda izliyor maçı Tv'de değil) çeşitli konularda dolaşıyorum, zira konumuz yok. Bir grup beni gsli yapıyor diğer grup fbli. Beyler sadece Goztepeliyim. Niye böyle ithamlarda bulunuyorsunuz? İki grupta beni karşı gruba dahil olmakla suçluyor. Bjklilerin konusuna gideceğim artık..

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Yürüyemez olduk titremekten yalnız napcaz şimdiuhahahaha. Yalnız 3 yıldır tüm hakemlerin yabancı olmasını isteyen tek taraftar grubu biziz hatırlatırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maçı izlemedim yabancı hakem gerçekten fark yarattı mı yoksa normal bir maç mı oldu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47054706470747084709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.