< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4705. sayfa)
-
-
Yabancı VAR'ın geldiği ilk maç puan kaybeden Galatasaray yoklaması alalım mı?
-
Mesaja cevap vermen süren daha kısa olmalıydı. Orta alt segment bir cevap verme süresi oldu bu, orta segment bile değil.quote:
Orijinalden alıntı: ShieldwallEvet hocam peki alt segment F/P telefon öneriniz var mı o segmenti de unutmayalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk yarı sonunda,Gs 1.5 mu hatay 1.5 mu oynasam dedim,hatay'ı seçtim,oran daha yüksek diye.Her şekilde kaybediyormuşum
-
İzleyemedim ya sevincim eksik kaldı şu an, üzgünüm dostlar :)
Gözlerime inanamıyorum, gs berabere kaldı. Bizde bu ikramı geri çevirip adanayı yenemeyiz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakem kıyafetli yapı aparatı hatayı kıtır kıtır doğradı
Malumlar buna rağmen kazanamadı
Biz hatayı 2-1 yendiğimizde takımı ıslıklayan provokatörlerin yüzü kızaracakmı ?
Hayırlı olsun. Penaltı pozisyonunu izlemedim, radyodan dinledim. İzlememe gerek yok, uydurma olduğuna eminim. Zaten Mertens işin içinde
Orta hakeme de el atılması gerekiliyor. Var değişince bile 10dk uzatmayla ve dandik penaltıyla 1-1 bitti. Orta hakem değişirse şampiyon Fener olur.
-
sami yen'de geseyi yenersek şampiyonuz. Aldıkları uyduruk penaltıya rağmen daha küme takımını yenemiyorlar. Futbol oynadıkları yok.
Galatasaray penaltısı yumurtlama penaltısı. Var yumurtladı onu
Penaltıdan bağımsız, Gs 2. yarı baya iyi oynadı ama atamadı
Bakalım bizim m4llar yenerse 6 puana düşer, en azından bi şans oluşur dönüş için
biliyorsunuz murat şahin eski Fb'li kaleci,gerçi Bjk'ta da oynamıştı sanırım ama olsun orjin bizden
-
Golü de Var kararıyla penaltıdan attık. Ona ne diyeceksiniz?
-
Maçı 1-1 e bağladılar. Galatasaray kazansın istemediler, kaybettin de istemediler.
Ya en azından takım 500 tane pozisyona giriyo. FB oyunu umut mu veriyo sanki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben değil de siz Allah şükür diyebilirsiniz, yoksa 1 puan da alamayacaktınız
-
Galatasaray'in top falan oynadığı yok. İki hafta önce çalınan 3 bilemedin 1 puanımız var. Daha beter olmaları dileğiyle.
morukyo hocam 3'lüyü oturtacak
ona göre transferler yapılacak
samiyende yendik fark 3 göztepe çaktı fark 0
bu sene lig
seneye avrupa kupası
morukyo hocam bambaşka geliyor🔥🔥🔥
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X