normalde gese maçlarını izlemem. gereksiz sinir yıpratan saçmalıklar silesilesi sevmediğim için. bugün, ilk yarıya baktım. gese bu oyunla mı, sezon başından beri hiç "yenilmedi" lan? yuh. pas yapamayan, atakları mahalle maçı formunda, garip bir futbol.. hatay, parasızlıktan mı nedir, bir kaç oyuncu hariç, çok kötü adamları oynatmak zorunda kalmış gibiydi. forvet hattı, biraz kalitesi olsa, ilk yarıda 2-3 farklı önde bitirirlerdi. yazık bu ülkeye. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 17 Ocak 2025; 22:9:25 > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4706. sayfa)
-
-
Fenerbahçe yarın kazanırsa puan farkı 6 değil mi. Nasıl oluyor o iş !quote:
Orijinalden alıntı: elpdrno_046
sami yen'de geseyi yenersek şampiyonuz. Aldıkları uyduruk penaltıya rağmen daha küme takımını yenemiyorlar. Futbol oynadıkları yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 17 Ocak 2025; 22:9:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Sahanda aldığımız şampiyonluğun acısı çıkmamış galiba bu hafta feneride üzmezsiniz bize kızıp
Fener silindirle geçsinde üstünüzde bir görelim
-
Bu yorum çok doğru bu arada arkadaşlar, dalgamızı geçelim ama adamların istatistikler şu şekil;
Biz kazandığımız maçta şunu yapamıyoruz bu sezon adamlar puan bıraktığı maçta yapıyor çünkü hırslılar saldırıyorlar kayba tahammülleri yok. Bizimkiler laylaylom puan mı kaybediyoruz olsun kafasında maça çıkıyor.
-
İkinci yarı ibreler bize doğru dönecek daha önceden söylemiştim, daha ilk maçta puan kaybettiler. Bunlar ilk 6'daki rakiplerinin dördüyle deplasmanda oynayacakken biz ilk 6'daki rakiplerimizin dördüyle iç sahada oynayacağız. Daha çok puan kaybedecekler. Mou şimdiden sami yen'deki maça odaklansın. Onu kazanırsak şampiyonuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pozisyon bu :)quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Hayırlı olsun. Penaltı pozisyonunu izlemedim, radyodan dinledim. İzlememe gerek yok, uydurma olduğuna eminim. Zaten Mertens işin içinde
🖐
Sen bu konuda nasıl bu kadar rahatsin ya? Gese konusu olsa +50 uyarı puanı yemiştin 😂😂
Enişteyi hazırladık, umarım GS sampiyonlugu garantileyip gelir 37. Haftaya.
Olabilir. GS formdan düştü. Bakalım derbiye kadar puan farkı kaç olacak.
-
BEN BU MİDE BULANDIRICI SPOR BASININDAN GERÇEKTEN İĞRENİYORUM...
FENERBAHÇE ATAK YAPIP KAÇIRINCA KÖTÜ, REZİL, NASIL YENEMEZSİN. HATTA BİR FARKLA NASIL KAZANIRSIN
GS POZİSYONA GİRİP GOL ATAMAYINCA... TOP SEVMEDİ, ÇOK SAYIDA POZİSYONA GİRDİ.
MOU'YU KORUMAK, DEFANSİF KÖTÜ OYUNU KORUMAK GİBİ BİR DERDİM YOK.
-
Git karneme bak sonra gelir boş boş zırlasın
Hade bakayımm.
-
Var da yabancı hakem vardı, bu bir işaret olabilir
Her şey yeniden başlıyor
Yabancı VAR olmasa bir haram 3 puan daha geliyordu
Talisca transferi daha çok önem kazandı. Çatır çutur atmamız lazım.
bizimkiler deyip hedef saptirmaya gerek yok. gecen sene yedek oyuncumuz bile yirtiniyordu, bu sene sadece ve sadece hocadan dolayi ayni oyuncu grubu taktiksiz oynuyor. bu sene bas sorumlu HOCADIR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karnın toktur diye düşündük, 10 yıldır her türlüsünü yiyorsun
-
2 sarı kırmızılı takım taraftarı niye Fb konusunda tartışıyor acaba.Kabul edin sarının yanına lacivert daha çok yakışıyor
-
Göztepe, Trabzon, Kupa Başakşehir maçı net hakem ile gittiler. Kötü oyuncları ortadaydı...
Bunlar daha puan kaybeder.
Ama bizde ümit yok işte. Bu Mou'nun defansa 6-7 kişi ip gibi dizdiği bir sistem var
-
sami yen'de kazanırsak 3. İlk 6'daki biz hariç tüm rakipleri ile deplasmanda oynayacaklar. Biz ilk 6'daki bunlar hariç tüm rakiplerimizle iç sahada oynayacağız. Çok puan kaybedecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X