< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4754. sayfa)
-
-
Arabistandan gelen Maximin ocakta geri gidiyor yerine ayni yerden Talisca geliyor.
1 sene sonra yasli,sakat diye yerine adam aranacak cokca paraya Diego transfer ediliyor.
2 ciddi rakip sonrasi yine ortalik istifa diyenden gecilmeyecek.
Yonetim aklinin olmadigi yerde dis gucler cok olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne diyeyim...? Devamlı aynı şeyi söylüyorum...
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160494120
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aberdi
Şampiyon olamazsak, bu sene sonu...Ali Koç ile şampiyon olamadığımız tek yıl bu sene olmadı, hakem falan hikaye başkanımız yönetimimiz hepsi vizyonsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taraftarımızın kapasitesi bu kadar. Burada çok sevdiğimiz İsmail Kartal'ı kendi nefsi için öveceğim diye Fenerbahçe'nin tökezlemesini bekleyen çok var. Öte yandan lig sonuncusuna galibiyet aldık diye CL kazanmış gibi coşanlar da var...
Kapasite bu işte.
Gerçek ise 10 senedir şampiyon olamıyoruz.
İtidalli, temkinli olmayı öğrenemedik bir türlü. Sevinmek ayrı birşey nefsinin kölesi olmak ayrı.
-
Baskette de koyduk bu arada...
Devamlı koyduğumuz için haber değeri taşımaz hale geldi artık...
İsmaili savunma derdi nerden çıkıyor bizim taraftarda anlamıyorum.
Jesus desen anlarım, o adamı her zaman savunurum ama ismail düpedüz yetersiz birisiydi. Transferleri de, oyun görüşü de, maçı kaybederken demir atıp kenarda yok olması da....
İki köy takımı ile maç yapıyorsun, kim ne isterse istesin, ikisine de gözü kapalı vurursun.
KOÇ' u eleştirdiğim herkesin malumu zaten, hocayı değil başkanı değiştir diye bir savunma olamaz ya. Saçmalamayın.
Hoca şöyle dedi, yönetim bunu dedi, taraftar istemiyordu, birde böyle laflar çıkıyor. Hoca veto etti, onayladı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 19 Ocak 2025; 22:38:43 > -
eliyle verdigi dedigin oly macinda 5 penaltinin 3 tanesini kaciran kazmalara laf edeceksin
sivas macinda dunyalari kaciran dzekoya ve son dk puanimizi calan hakeme laf edeceksin
kaleci antrenorune laf etmeye insan utanir, livakovic bu sene 2 ay icinde 2.kez adele sakatligi yasiyor ve bu adam kaleci
gecen sene sampiyonlugumuzun calinmadigini, ismail kartalin beceriksizliginden dolayi sampiyon olamadigimizi dusunuyorsan zaten sana diyecek bir seyim yok. kara borsa bilet gelirleriyle yapilan transferler, yalan yanlis kap aciklamalari, kart sikesi falan bunlarin hicbiri o 3 puanlik farki etkilemedi diye dusunecek kadar kafan basiyor belli ki.
her elestiriyi anlarim da rams parkta bu adamin emegiyle haksiz sekilde 10 kisi birakilmasina ragmen eze eze yendi gsyi, siz o gun de fener yenilsin de hoca gitsin kafasindaydiniz, o mactan sonra bile hocayi savunmadiniz, sondan bir onceki mac yasandi bu, buna ragmen adama kupa alamadi elestirisi yapacak kadar mi unutkansiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oynamasın hocam. He oynayacaksa kafamda sol kanat bek var onun için ama ztk maçında denemek lazım. Gerçi arkasasında düzgün isim olmazsa intihar olabilir. Çok silik.
Eski Fenerbahçe olsaydı, bu çapsız değil 7 yıl, 3 yıl bile başkan kalamazdı...
Maalesef, "Yeni Türkiye" denen çapsızlık, Yeni Fenerbahçeye de sirayet etti...
250 bine maestro olur mu hocam?
Serhat Akın: Bugün Fenerbahçe bir tek Tadic'in ayağına bakıyor. Bakın Mourinho'nun da vücut dili iyi değil. Yetmez. Bu oyun yetmez. Fred çıkarken topu taca vuruyor. Geçen sene nasıldı. Ne oldu?
gs 1-0 yense kotu oynadi ama kazanmasini bildi der, fener 4-0 yenince laga luga yapiyor. ah ulan tetikci ah ulan…
Gecen sene forumda kendisini pek çok defa eleştirmiş bir kişiye yani bana İsmail Kartal'ı savunma derdine düştü demenize sadece tebessüm ediyorum.
-
Kostic'i hiç istemiyordum maalesef rezalet. Her oyuncunun iyi kötü gideri var da bu adamın her hareketi olumsuz. Orta açıyor diye övdüler adamın düzgün kestiği maç yok. Caner o haliyle orada oynasın Nesyri'nin kafasına beş tane top indirir. Hiçbir özelliği olmayan, posası çıkmış yabancılardan vazgeçmek lazım.
-
Ben hiçbir taraftan değildim de sen ve senin gibilerin maç kaybedildiğinde mağaralarından çıkıp, ellerini avuşturacağını, ismailin ahı vs diye buralara döşeneceğini çok iyi biliyorum.
Rams Park' ta yeniyorsan, kendi sahanda yusuf yusuf etmeyeceksin.
Şampiyonluk kazandıramayan her yönetim ve teknik ekibin cehenneme kadar yolu var. Adı sanı ne olursa olsun, bu kadar basit.
Konumuz ne şampiyonluğun çalınması, ne kara borsa, ne de kap açıklamaları.
Uyduruk kaleci antrenörü yüzünden geçen sene liva kötü performans gösterdi. Şampiyonluğun kaybedilmesine direkt katkı.
Evet ismail beceriksiz ve şampiyonluğun kaybedilmesinde büyük pay sahibi.
21 gol atmış o sene dzeko, sen dzeko' ya laf etmeye utanmıyor musun? Böyle bir mantık yok..
-
Anlamazlar, anlamıyorlardı haramzedeler!!! 316 B görüntüleme · 13 B ifade | Kafayı yersin yemin ediyorum.. Daha fazlası için @tstwitterrgundemi #trabzonspor #trabzon #trabzonspor_taraftarlari #uğurcançakır #tahatepe #pedro #savic #denswil #hüseyintürkmen #erenelmalı #mendy #marekhamsik #okayyokuşlu #simonbanza #banza #enisdestan #edinvisca #trezeguet #nwakaeme #poyrazefe #keşfetteyiz #türkiye #avrupa #ucell #uefa #uefachampionsleague #fypage #fyp #tstwittergundemi | Tstwittergundemiifacebook316 B görüntüleme · 13 B ifade | Kafayı yersin yemin ediyorum.. Daha fazlası için @tstwitterrgundemi #trabzonspor #trabzon #trabzonspor_taraftarlari #uğurcançakır #tahatepe #pedro #savic #denswil #hüseyintürkmen #erenelmalı #mendy #marekhamsik #okayyokuşlu #simonbanza #banza #enisdestan #edinvisca #trezeguet #nwakaeme #poyrazefe #keşfetteyiz #türkiye #avrupa #ucell #uefa #uefachampionsleague #fypage #fyp #tstwittergundemi | Tstwittergundemiihttps://www.facebook.com/share/r/18aHvpd8yM/?mibextid=wwXIfr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusual_pscho -- 19 Ocak 2025; 22:56:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
FB de yıllarca top oynamış ve efsane olacak durumda olan yerli futbolcuların FB hakkındaki bu konuşmalarına cidden anlam veremiyor ve sinir oluyorum.
Gerçi FB en büyük zararı yıllarca formasını giymiş isimler veriyor ve hep onlar verdi. Bir Lefter, Tuncay, Volkan ve Selçuk Yula'yı bunun dışında tutarım.
Saygı duyduğum bir insandır ama rahmetli Can Bartu'nun bile bazı konularda zararı olmuştur. Ne gibi derseniz vakti zamanında Löw bizi çalıştırırken Can Bartu çok haksız eleştiriler yapmıştı.
-
iyi bizim vasıfsız yönetim bonservisini almadı maxim denen çöpün.
Diego ' yu da alırlar, sakat yaşlı adama 10-15 milyonda veriler maalesef.
Cengiz denen çöpe verilen 15 milyon euro.
Yaklaşık 10 milyon verilen oğuz ve levent.
-
2010-17 arası aykut kocamancılar modaydı, 18-24 arası vitorcular, 24-30 arası da ismailcilerin devri olacak gibi.
-
Bizim taraftarın vasatlığı maalesef.
Aykut' da çöptü, emre, erol, vitor, ismail hepsi çöp.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X