< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4798. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Milan Skriniar hayırlı olsun. Yine gese istedi biz aldık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sol ayaklı ve genç oyuncu. Yatırımlık. Pavlovic varken ne Carlos ne de Skrinar alınmazdı. Fakat bırakmıyorlar diye düşünüyorum. Az gol de yemiyoruz bu arada. Her maç gol yiyoruz. Fakat stoperlerden kaynaklandığını da çok düşünmüyorum.
-
Çok daha iyisini aldık, direkt etki edecek bir oyuncu
Komple bir stoper ve oyun kurucu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Belki ben karıştırmış olabilirim ama ya Erol Bulut ya da İsmail Kartal yerine gelmişti. Hem bu adam zamanında BB Erzurumspor'a imza atıp maça çıkmadan Fenerbahçe için BB Erzurumspor'dan kaçmamış mıydı sonra da Fenerbahçe kendisini almadı. Al bu da kanıtı 1.5 senelik imza atmış sonra da Fenerbahçe'ye gelmek için 5 gün sonra görevden istifa etmiş. Maalesef İsmail Kartal hoca olsa sadece 5 gün kaldığı BB Erzurumspor'dan Fenerbahçe'den teklif gelecek diye kaçmazdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 22 Ocak 2025; 13:58:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Transfer çalımı gelmiş.
Pavlivic gelir diyordum.
ÖZEL | Fenerbahçe, Milan Škriniar ile anlaşmaya vardı! Oyuncu bugün 15.30'ta sağlık kontrolü için İstanbul'da olacak.
ULEEEEEEEEEYN, SKRINIAR GELİYOR
yarmolenko muydu dünkü eleman nasıl dikkatli davrandı ofisayta yakalanmamak için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bıze iyi bir forvet sart zeko nesyri ile geçmez 1 sezon
Pavlovic için pazarlığı 20 milyon Euro'nun üstünden açmışlar biz de vazgeçmişiz. Zaten anlam verememiştim yeni transferi neden 2-3 milyon Euro fazlasına satacaklar diye, belli oldu.
-
Defansın ortasını kapatacak bir hamle gibi görünüyor.muhtemelen djiku ve carlos üzerinden oyun kurulacak,skriniar süpürücü gibi takılacak.Pek iyi bir pasör değil çünkü kendisi hatırladığım kadarıyla.Ooosterwolde sağlam olsa,çok değişik varyasyonlar çıkardı aslında.
ps:diğer yandan,böyle bir profil mi lazımdı bize bilemiyorum,Mourinho mu istedi,bizimkiler sırf gıcıklık olsun diye mi salça oldular,ondan pek emin değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARAKAY -- 22 Ocak 2025; 14:2:16 > -
Daha yeni almış adamı Milan, neden bıraksınlar ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 22 Ocak 2025; 14:0:30 >
Benzer işler.
-
Sörloth, Kolo Muani veya Joao Felix olabilir. 3'ü de farklı kalibrede isimler ama 3'üde bu ligde iş yapar ki Sörloth'un iş yapmışlığı var. Hiç olmazsa Griezmann bile olur. Sörloth zor bundan sonra çünkü At. Madrid'in en iyi forveti şu ana kadar. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herifin Psgdeki maasi brut 16 milyonmus vay babam vay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes ister biz aliriz hocam.
Skriniar'ı almışız. Göztepeyi kazasız atlatırsak Konya'da gs'yi yenerse puan farkı 3'e düşüyor. O zaman seyredin cümbüşü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X