< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4815. sayfa)
-
-
griezmann'ı almaya çalışıyoruz galiba. en nesyri ile iyi ikili olurlar
-
Geçen sezon hariç hiçbir dönem Jekeyi rahat yendiğimizi hatırlamıyorum. Ayrıca bu jeke gese abisine ne kadar güçlü olursa olsun verir maçı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YARIN NE OLURSA OLSUN KAZANMAMIZ GEREKİYOR
KALAN İKİ MAÇI KAZANMAMIZ GEREKİYOR
-
-
Beşiktaş maçının ikinci yarısına bakabildim; 5-0' lık maçla beraber sezonun maçını oynadılar ve galibiyeti sonuna kadar hakkettiler. El-Musrati bile Kaka vari ara pas attı. Biz ise bize gol atmaya niyeti olmayan Atletic' ten kendi
evimizde iki tane gol yiyip oturduk. Mou da zaten kalan maçlardaki olası puan kayıplarının yolunu şimdiden yapmış. Neyse biz uzun top şişirmeyle devam...
-
Yarın kazanma ihtimalimiz yüzde sıfır. İzleyin görün. Yeni hoca gelse biz dd jk gibi silkinebilirdik ama mourinho ile bir puan bile mucize olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla beşiktaşa helal olsun. eze eze aldılar galibiyeti.
Demek ki neymiş .
Yok zattiri zorta karşı ilk yarı müthiş top oynadım. yok bilmem kimi bala gte yendim , ben en iyiyim belli ki diye diye
lehine yapılan hakem hatalarını , rakip futbolcuların kör topal olmasını meşru hale getiremezmişsin.
-
Şu bitik Talisca gelmez umarım. Bir dünya para veriyorlar birde. Cherki falan kupa kazandıracak adam getirin.
CENGİZ OUT
SERDAR AZİZ OUT
MAXİMİN OUT
SAMET OUT
BENCE KOSTİC'TEN DE ÇIKILMALI DEVRE ARASINDA
-
Solda adam yok. Levent Mercan’a tek başına güveniyor musunuz?
Yok mu krasicin CSKA performansını veren bir sol açık. Bize ondan lazım
Bizdeki gibi. Anlatamadığımız şey bu.
Helal lan bjk . İnşallah toparlarlar da gs yi yenerler, şampiyonluk için çok önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hafta sonu yine hakem konuşacağız. o zamana kadar öyle bir sorun yokmuş gibi yapıyoruz. biz ve herkes... bu, bizim ülkedeki, yumurtanın kapıya kadar gelmesini sabırla bekleme huyu, beni benden alıyor artık.
-
Griezman haberi uydurma mi. Gerçek ise ve getirebilirse Fenerbahçe'ye çok büyük iş yapmış olurlar.quote:
Orijinalden alıntı: Jeff Beckgriezmann'ı almaya çalışıyoruz galiba. en nesyri ile iyi ikili olurlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
millet bjk övmeye başlamış bile. sakin sakin... bjk , yeni td etkisiyle ve kendini göstermek isteyen oyuncuların gayretleri ile, fena değil ayarında oynadı. asıl sıkıntı, a. bilbao'daydı. bjk'yi küçümser şekilde sahaya çıktılar. bu salaklıkları yüzünden de, maç sonuna kadar toparlanamadılar. rakibini ciddiye almayan her takım, bu tip sürprizlere hazır olmalı. yoksa bjk, en çok övülen isimleriyle bile çok saçma top kayıplar, çok salakça işler yaptılar. bugün şans da bjk'den yana olunca, fark oluştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Ocak 2025; 21:50:13 > -
ŞOK ŞOK ŞOK
Barış Alper Yılmaza
Son olarak
Uganda eyaleti
Frsova vuvanagomungo greşminga takimi 580 m euro teklif yapmis..
Yeni dünya yıldızımız Bay
-
Adamlar ilk 11 den 7 oyuncuyu oynatmadi, bjk galibiyeti çok net evet ama abartmamak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X