< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4822. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Nasıl? Benim bildiğim en fazla üç yeni oyuncu eklenebiliyor. İstersen 10 tane oyuncu çıkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert Müldür evde düşmüş ve omzu çıkmış, 2-3 hafta sahalardan uzakmış.
Ya sabır...
-
bugün cengiz'den bir şey beklemeyelim, anlamında yazdım. yoksa ceng.z ünder boş topçu değil. ama çok saldı. umursamaz bir halde. onu titreyip özüne döndürmek gerekirdi. hiç kimse uğraşmak istemedi.
samet... gönderelim artık. takımda olması bile saçma.
-
Taksınlar omzunu, oynasın.
-
Bu arada Lyon maçına bu kadar anlam yüklenmemeli bence. Takım çok eksik. İleri hatta sıkıntı olmasa da geri hat evlere şenlik. Stoper ve sol bek eksikliği sebebiyle goller yememiz muhtemel. Evet bu bir bahane değil BJK dün elek etti Bilbao'yu fakat olayın detaylarına bakmak da lazım.
Birincisi BJK'de hoca değişti, futbolcular artık okların kendisine çevrildiğini biliyordu çünkü Solskjaer gibi bir isim geldi boru değil, herkes x2 efor sarfetti.
İkincisi Bilbao ilk 8 garanti diye kasmamış belli, Williams kardeşlerden de birisi yedekti diğerini de BJK bekleri oynatmadı. Bizim maçta da Osayi oynatmamıştı.
Ha yine de maç oynanırken de yazdım BJK aşırı iyi oynadı, tek maçla göklere çıkarmamak gerekse bile gerçekten haklarını vermek lazım. Ne kadar devam ettirirlerse o kadar iyi, süreklilik önemlidir.
Sonuç olarak Avrupa'da ilerlersek iyi fakat ilerlemezsek sürpriz değil benim için. Kek maçları kazanamadık işi buraya bırakanlar düşünsün.
-
dün genel anlamda, emirhan ve svenson iyi oynadılar. muci, çok batırdı. rashica 2 olumlu iş yaparken, 2 de olumsuzu araya sıkıştırıyor. immonbile, aynen sezon başında, ilk geldiğinde yazdığım gibi, bu hale düşmeden ülkemize gelmezdi zaten.
-
zaten bugün oynayamayacaktı. kırmızı kart cezalısı olduğundan.
-
-
adamlar bizi yendi. sonra bizim ligin puan durumuna falan baktılar. biz lig 2. siyiz. bjk'yi gelen yenmiş, giden yenmiş. o kadar rahat ve rakibi küçümyerek maça çıktılar ki, sonradan düzelemediler de.
bu arada, akşamki maçın önemi büyük. cl'den elendiğimizde herkes karalar bağlamıştı. elde mourinho var madem, sonrası için takviyeler yaoılıyor madem, bu maçı almak lazım. yoksa vasatizm 1, fener 0 olacak, yine yeniden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 23 Ocak 2025; 16:52:37 > -
yönetim prim mi verir, ner ne yapıyorsa, yapacak, bu maçı alacağız. son maça güvenli çıkacağız.
-
Nolur Talisca olmasın Cherki çekelim.
-
Brezilya çingenesi Talisca'yı transfer etmek isteyenler Fenerbahçe'nin düşmanıdır. Geçmişteki transferlerden hiç ders almamışlar.
-
31 yaşında çin ve arabistanda oynamış Talisca'nın 1.5 yıl maliyeti 17 mil. €. 22 yaşında, Fransa liginde oynayan potansiyel yetenek 22 mil. €. Maaşı da maksimum 3-4 mil. €.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taliscayi alacaginiza ayni bitiklikte 1/15 maliyetine pelkasi alalim basaksehirden ayrilmis…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lyon hazır ayağına gelmişken buradan bir transfer çıkar mı?
-
Yakışıklı bir stoperin bizde iş yapmama ihtimali yok. Bkz. Diego Lugano.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 23 Ocak 2025; 17:47:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X