Levent Mercan veya Bartuğ Elmaz'ı da listeye yazabilirler tabi sol bek transferi yapılmazsa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4821. sayfa)
-
-
Levent Mercan yazılamıyor. Türkiye doğumlu oyuncu yazmamız lazım. Olmadığı için kadro kısıtı yedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anladım o zaman Bartuğ yazabiliriz. Bir tane de sol kanat bek şart gibi Kostic tek başına götüremiyor maalesef 3lüde de yedeksiz olursa zorlanır Oosterwolde gelecekse o olabilir ama sakatlıktan sonra tam olarak ne kadar hazır olacağını bilemiyorum.
-
Bahanemiz yok eksik gedik demeden yenmemiz lazım. Bjk doğru oyunla Bilbaoyu çiğnedi mesela.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu akşam takım için dönüş maçı:
Galatasaray düşüşe geçti ve ligdeki puan farkı azaldı,
Çok iyi bi stoperi rakibin elinden aldık; hem transfer olarak hem psikolojik olarak iyi bi hamle oldu,
Ne kadar yönetime karşı herkesin fikirleri aynı olsa da taraftarda bi yumuşama başladı.
Bu akşam yenilirsek herkes "mehh bi mok da değişmemiş, aynı şekilde devam edicez" modunda devam edicek.
Kazanırsak hem bizim umutlar geri gelmeye başlayacak, hem de Galatasaray Fenerle Beşiktaşın zorlu rakiplerden galibiyet aldığı maçta en kötü takıma puan kaybından dolayı moral bozukluğu yaşayacak.
Çok önemli maç forum, çok önemli...
-
Doluşmuş yine bir halta yaramayan toksik kitle.
Tek bildikleri IQ larına sıkıştırdıkları üç beş cümleyi sürekli yazmak.
Beşiktaş bir maç kazandı diye güzelleme yapıyor haspa.
Lan Beşiktaş seyircisi bile sesin yaptığın güzellemeyi yapmıyor takımına.
-
Aston villa bonservisi gizli demiş açıklamamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diego reyes ve Gustavo Henrique karışımı bir şey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne olacak sence sihirli bir çubuk mı dokunacak takımın üstüne? Bugüne kadar oynadığımız oyundan farklı oynayacağımıza dair bir emare mi var? Önemli maç önemli hedefi olup da o hedef için gayret gösteren takımlar için vardır. Bizim hedefimiz ne o belli değil, sezon başından beri oynadığımız oyun ne, kimse bilmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben o kadar ümitli değilim fakat dün BJK maçını gördüm demek ki oyuncular isterse, psikolojileri iyiyse oluyor bu işler.
-
Bana da yüzü ve saçları Önder Turacı'nın Brezilya şubesi gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emiliamernes1996 -- 23 Ocak 2025; 15:44:59 >
mert müldür'ün omzu çıkmış.
-
Oynayacağı tuttuğunda da kendini sakatlıyor garip bir isim. Biraz daha zorlarsa Cengiz'den bile önce gönderecekler.
Hakem açıklanmış hadi buyur direkt yapının ataması
-
yapı yok yeaaaa!!!!!!!!!!!!
-
temsilcimize başarılar, vurduğunuz gol olsun.
-
tottenhami yendi diye gs guzellemesi yapiyorlar, tottenham bu sene 15.sirada ligde
fenerin durumu bu sene gecen seneye gore kotu de her kotu duruma dusunce baska takimlara ozenmeleri komedi bu taraftarin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllardır uçuk paralar harcayıp, veteranlar takımı kuran, günü kurtarma transferleri yapıp günü kurtaramayan, sürdürebilirlik için 30 yaş ve üzeri transferler yapan vizyon sahibi yöneticilerin ve bu yapılan yanlış transferleri şak şaklayan futbol cahili bir kısım taraftarın, hepinizin cuması mübarek olsun....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X