Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4878. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: f@ithline , Johnwick4 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
105.185
Cevap
393
Favori
2.483.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48764877487848794880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • medyada her gün gese'nin transfer "arzu"ları manşet manşet. fener carlos ile skriniar aldı. geldikleri gün haber yapıldı, bitti.

medyaya göre gese pavlovic'i almış, kyle walker peters'i de alıyormuş da muş muş.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Senelerdir şampiyon yapılıp göndedildiğiniz için gidemiyoruz maalesef cl ne.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üzüldüm ya izlerken bi kötü oldum valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Talisca transferi resmi olarak bitmiştir.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Talisca transferi ile alakalı sosyal medya yorumlarına bakınca

Kimi ikinci Mesut Özil vakası olur, hatta gs ile kıyaslayıp 2.zaha vakası olur diyende var

Kimi gelirse oyunu çözer şampiyon oluruz diyor

Kimisi zaten statik oynuyoruz bu oyun yapısında Talisca oyunun kilidini açacak oyuncu olur derken ( çivi çiviyi söker )

Kimisi iyice ağır olan ön bölge Talisca ile daha da yavaşlayacak ( Tabuta son çiviyi çakarız ) 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Bu kadar zıt yorumlar okumadım neredeyse ortası yok yorumların

Bjk den hatırlarsak Talisca dikine top sürebilen , rahat adam geçebilen fuleli iyi şutlar atabilen frikik kullanabilen mevkii olarak 10

numarada, kanatta forvet arkası ve santraforda skor üretebilen çok yönlü bir oyuncu. Artık yönetim transfer edecekse Fiziksel olarak hazır mı ne

zaman gelir ne zaman form tutar bunun muhasebesini yapmıştır umarım

• Kadro böyle olmalı. Talisca'lı en uygun sistem kesinlikle budur. Bana kalsa sağlam bir 8 numara ve sağ bek alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Ocak 2025; 17:52:16 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Bence Szy nin yerini hiç değiştirmemek gerek, o bölgede ilk maçına rağmen mükemmel oynadı son maç

9/6 ikili mücadele 3 kilit pas 7/4 uzun top

Sol iç fred sağ iç irfan ortada Amrabat

• Alanya-Başakşehir maçında tese-gese maçında musleranın banzaya yaptığı hareketin aynısını Başakşehir kalecisi yaptı penaltı + sarı kart ile sonuçlandı. Böyle bir lig izliyoruz işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Şampiyonluk mantığıyla bir kulübü tutacaksa keşke baban seni gs Li bıraksaymış küçük kardeşim demek lazım bence.ben güzel zamanlar gördüm şampiyonluklar gördüm ve zaten göreceğimden de şüphem yok ama asıl nokta ben bu kulübü duruşundan dolayı seviyorum destekliyorum o yüzden vazgeçmiyorum.bu başka bir büyüklük isteyen istediğini düşünebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hoşgeldin topçunun hası 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• bibooo kullanıcısına yanıt

Ben de hep aynısını diyorum. Kupa için takım tutsam gider Bayern'i Real'i tutarım geseyi ne yapayım? Fenerbahçeli doğdum Fenerbahçeli öleceğim bambaşka bir aşk bu. İsterse amatör lige düşsün yine gider desteklerim bu öyle bir sevda. Hiçbir şey duramaz önünde.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Bir Trabzonlu olarak onaylıyorum. Bizim gibi sağlam Fenerbahçeliler de var ama yeni nesil çoluk çocuktan olmaz. Onlar Fenerbahçe düşmanlığıyla yetiştiriliyor.

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

suç bunlarda değil bunları uzaklaştırmayan adminlerde

bu rezil transferleri yapanların da bu çöpler geldi sevinen kukla taraftarların da A.B.V....bu kafa yaptıkları hatalardan asla ders çıkarmaz..tez zamanda batasınız...

• Her macimiz Madrid,Liverpool sanki de 10 milyon maasli stoper aliyoru. Rakibin 10 yil once kiralayip keyfini cikardigi adama ikramiye veriyoruz.

Bu takima kurus para harcayan taraftar kendini sorgulasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

• kaç zamandır takip ediyom Brighton maçlarında Ferdi hiç yok, yedeklerde bile yok. İngiltere'ye gidince şeytan mı çarptı çocuğa.

Sol stoper hariç hepsine katılıyorum.

Djiku ve çağlar gibi hem ters ayaklı hem low iq stoperlerle orayı işgal edeceğime %100 olarak Yusufu oraya monte ederim. Sürekli oynadıkça çok daha iyi olacaktır o ışık var çocukta.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• Bir kez olsun adalet duygusunu, bir çakallık dönmüyordur duygusunu hissedemeyecek miyiz birader? Hakem kim diye bakıyorum, Halil Umut Meler çıkıyor. :D

• 
Sayfa: önceki 48764877487848794880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.