Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4927. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (5 Mobil) - 27 Masaüstü7 Mobil
5 sn
99.874
Cevap
385
Favori
2.382.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 49254926492749284929
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orta saha bom boş. Amrabat stoperlerin önünde, Fred ortada yalnız kalıyor. Takım boyu çok uzun. Hiçbir şey olmaz böyle. 3'lü oynanacaksa 3-5-1-1 olmalı. 3'lü sistemde orta sahayı kalabalık tutmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 26 Ocak 2025; 20:9:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 sene üst üste GS şampiyonluğu izleten başkana teşekkür ederim. Geçen 10 yaşındaki çocuk röportaj verirken hüngür hüngür ağladı. Hiçbir şeyden utanmıyorsun el kadar çocukları ağlattığın için bari utan. Utanmaz adam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Bu maç talisca olsaydı hiç bir şey değişmezdi, ileriye top gitmiyor...
    Kanat bek yok, orta saha yok, geriden top çıkarabilen yok...
    Top ileriye nasıl gidecek, gitse bile orada nasıl kalacak... baskı yapabilecek adamlar da yok...
    Yoklar takımı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberdi -- 26 Ocak 2025; 20:8:21 >
  • 53 yaşındayım hayatımda bu kadar kötü fenerbahçe izlemedim. 7. Kez söylüyorum. AK varken daha çook söylerim gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geriye kaça kaça savunma yap, tek taktigin uzun top olsun. önde de kağnı gibi oyuncularla oyna. Taktik deha 👏

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Stoperler sezonu kapatmış, sol bek yok bunlar belliyken şampiyon olacağız diyip transfer tahtası açıldığı anda oyuncuları indiremiyorlar.

100 yıl geçsin Ali şampiyon falan olamaz ama 3 yıl daha seçtiler.

Nesyri 40 milyon euro diye haber ısmarlıyorlar Romulo Çağlar'ın Djiku'nun içinden geçiyo daha ötesi yok. Çağlar'a 8 milyon verip aldılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Kaç maçtır şu resime benzer resimleri atıorum konuya...

Sadece Amrabat değil, Şımaznki ve Oğuz da stoperlerle çizgi oluşturuyor..

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐
  • İlk sezon küme düşme tehlikesi geçirildi.
    İkinci sezon lig 7. sırada bitirildi.
    Üçüncü sezon Sivasspor’a şampiyonluk maçında kaybedildi ve 3.’lük.

Bu rezalet üç yıldan sonra TEK ADAY olarak girilen seçimde Ali Koç seçildi.

Dördüncü sezon açık ara gelen Trabzonspor şampiyonluğunun ardından hatırlanmayan bir ikincilik.
    Beşinci sezon Jorge Jesus yönetiminde nispeten iyi giden ve yarışta olan sezonda JJ ile kavga edilmesi ve hakemler tarafından doğranılırken kulübün hakkını savunamayıp gelen ikincilik.
    Altıncı sezonda takım şampiyonluğa giderken ligden çekileceğiz ayağına hiçbir karar alınmaması ve takımın gene sabote edilerek şampiyonluktan edilmesi.

KONGREDE REKOR OYLA TEKRAR SEÇİLMEK.

Yedinci sezonda Ocak ayı bitmeden Galatasaray’dan 8-9 puan fark yemek.

Muhtemelen gene istifa etmemek ve sekizinci sezona başlamak :D :D :D

• BU TAKIM, BU KULÜP, ÜÇLÜ DİZİLİŞ OY NA YA MAZ.

DİRETMEYİN ARTIK. FUTBOLU YENİDEN İCAT ETMENİN ALEMİ YOK. 2 ORTA SAHA İLE ÇIKTIĞIN HER MAÇ ELEK OLUYORSUN.

SADECE 3-5-2 OYNAYABİLİRSİN ONUN İÇİN DE KANAT BEKLERİN YE TER SİZ. DOLAYISIYLA DÖRTLÜ DİZECEKSİN. ADAM GİBİ PRES YAPTIRACAKSIN.

Vallahi bu kadar sinirlendiğim bir maç olmadı.

• Rakipten 2 kat fazla pas yapmışız ama kendi sahamızda Takım 3 5 2 falan değil 5-1-??? gibi oynuyor

• Çağlar'dan amatör lig topçusu olur ancak. Her hareketi hata olur mu bir stoperin

• alprn46 A kullanıcısına yanıt
    yaptırım yetkisi kimdeyse sorumlu odur.

- EYT'nin getirilmesinin sorumlusu Kılıçdaroğlu değildir RTE'dir çünkü ülkeyi 23 yıldır RTE yönetiyo.
    - Mourinho'nun getirilmesinin başarısı ya da başarısızlığı Koç'a aittir çünkü kulübü 7 yıldır Koç yönetiyo.

"ben bu icraatı yaptım ama aslında yapmak istemiyodum, rakibim seçim kazanamasın diye yapmak zorunda bırakıldım" diyeceksen çekil git başkası yönetsin. böyle liderlik olmaz. lider dediğin adam yaptığı icraatın sorumluluğunu üstlenir. kendi beynini kullanarak yönetmeyeceksen çekil git başkası yönetsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mourinho'nun bu kadar çok ofansif ilk 11 ile maça başlaması iyi cesaret. Takımın yarısı rakibe basamayan futbolcularsan oluşmasına rağmen sadece 1 gol yemesi de ilginç. Fenerbahçe tek forvet ile çıkıp orta sahayı kalabalık tutsaydı daha baskın oynardı. İlk yarı sadece 1 gol yemesi şans.

• aberdi kullanıcısına yanıt
    İrfan can ve Maxim oynasa bu Dzeko ve Tadic m4llarından iyidir
    Bunlar kalıyor maxim gidiyor,hiçbir zaman sorunun kaynağını çözecek akıl gelmedi bu takıma
    Cenk oynasa 5 tane dzeko eder, bi de editlerini yapıyorlar resmen vasata alışmış bir taraftar kitlesi var bizde

• Mou nun bu aptal oyun planini rakip köy takiminin hocasi bile alt eder.

• Uzatmalarda kapattım maçı. Son yıllarda evimizdeki en kötü Fenerbahçe performanslarında ilk beşe girer bu maç. Elli kere yazdım: bu yönetim ve bu hocayla olmaz diye. Transfere yapıp maliyetin altına girmeye de gerek

yoktu. Bu hafta Avrupa' ya da atta deyince nolacak? Türkiye Kupasıyla avuturlar artık milleti!!!

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Doğru Ali koçun mourinhoyu hemen kovması gerekir.

• Kostic girecek ya sabır

• Bizde üzülüyoruz. Hadi ama biz kaşarlandık ulan çoluk çocuk neler yaşıyor okulda haberi var mı bu adamın? Zengin bebesi nereden olacak. Bu ülkenin sosyo ekonomik durumu ortada. Herkes senin oğlun gibi kayağa gitmiyor, tiyatroya gitmiyor, gidip yatla Yunan adalarına gitmiyor çoğu çocuğun tek hobisi tek deşarj olma yeri bu futbol. Sende geldin onun içine ettin. Hepsi üzgün gidiyor. Ali Koç toplumsal problem artık. Ciddiyim.

• 
Sayfa: önceki 49254926492749284929
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.