< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4958. sayfa)
-
-
-
İyiler böyle kazanır. Haram 3 puan gaspederek değil.
-
Mounun iç sesi sanırım sövemeyince bu garibanı sürüyor önden :D
-
Anadan doğma Fenerbahçeli Hırvat kardeşimizi yeni mi tanıdın
Liva Trabzon'dan getirtti.
-
-
Ben zaten "RAĞMEN KAZANMAK"tan bahsediyorum. Destek alacakları tartışılmaz zaten.
Mesela şunu bir kenara yazın: 9 haftardır kart sınırında olan oyuncular: Barış Alper, Torreira, Muslera, Kaan Ayhan ve Abdül.
BUNLARDAN EN AZ 3'ü HAFTAYA SARI KART GÖRECEK. NEDEN???
Sonraki haftaki maç içerde Adana Demir :)
Bu mesajı saklayın haftaya alıntılıycam
-
çok şükür, şerefimizle namusumuzla galibiyet aldık suyun diğer tarafının aksine.hocaları yönetimleri de maçı izleyeceklerini söylüyorlardı umarım az ar namus edinmişlerdir.ama sanmam.
-
-
Bizim kaleci antrenörümüz, malûm takımdaki herhangi bir oyuncudan fazla kart gördü.
Bizim teknik direktörümüz, malûm takımdaki herhangi bir oyuncudan fazla kart gördü.
Orta hakemler yabancı olduğu gün bunların esamesi okunmaz bu ligde.
-
Malum yüzsüzler 3. Gol öncesi faul vardı falan filan diye yirtinir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine aynı terane.
Son dakikaya kadar GS aldı geliyor diyorlardı ne oldu da vazgeçmişler.
Gerekirse kudursunlar.
Atillanın göstermedi 5 tane sarıya saysınlar.
-
Allan Saint-Maximin:
"Babamın sağlık sorunları nedeniyle zorlu zamanlarım oldu ama ben her zaman bu camia için savaşmaya devam ediyorum. Babam şu anda daha iyi. Futbolla yaşıyoruz ama benim için en önemlisi ailem. Belirli bir periyot benim için zordu. Babam hastanedeyken zorluk yaşadım psikolojik olarak. Şu anda çok daha iyi. Ben de iyi hissediyorum o iyi olunca.
Önemli bir galibiyet aldık. Şu ana kadar çok puan kaybettik. Eğer şampiyon olmak istiyorsak ilk 6'daki takımları yenmemiz gerekiyor. Bu şekilde galibiyetlere devam etmemiz gerekiyor.
Herkes benimle ilgili konuşuyor. Her zaman takıma yardım etmeye çalışıyorum. Örneğin bu akşam, asist veya gol atamadım ama takıma yardımcı olmak için savaştım. Böyle devam etmemiz gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz."
Adama disiplinsiz dedik olay bambaşkaymış. Bugün kazandıysak onun katkısı büyük. Eyvallah Maxi, geçmiş olsun.
-
Dzeko ve Tadic hem onlarla hem onlarsız olmuyor.
Takım kusursuz olur,çok hızlı olur o şekilde o tür oyuncuları idare edersin ama onlara bel bağlamak yanlış olur
Alıp maçı kurtaracak adamlar değil, o güveni vermiyorlar
Geçen yıl Ferdi Tadic iyi anlaşıyordu bu yıl Tadic öksüz kaldı gibi :))
Dzeko zaten çok top kaybediyor,top tutmakta sıkıntısı var,pozisyona da giremiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabun denen karaktersiz yuzunden biz de adamin gunahini almisiz. ulan bir de bu sabunun da babasi vefat etmisti, nasil bir insansin sen ya..
Sisteme uygun birini mecburen getirmek zorundayız
Lyon maçından sonra sözleşmesinin feshedilmesi büyük hata olur demiştim. Bugün oyuna girdi Nesyri ile birlikte maçı aldı. İleride fark yaratan, dikine takımı ilerleten en büyük etken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X