Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (4958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İnferno10 , Donie Darko , nopnog Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü6 Mobil
5 sn
100.229
Cevap
387
Favori
2.392.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 49564957495849594960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lyon maçından sonra maçin zor olacagini biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum. Dzeko ve Fred macin basinda fena top kayiplari yapti. Yüksek htimal yorgunluktan. Jesusun takimina yaptiklari gibi uzun vurarak bizi cok geriye kosturdular. Romulo da iyi oyuncu acimadi valla. Umarım Carlos ve Skriniar rakiplere cok kafa topu aldirmaz ve topu bizim oyuncuya indirirler.

Bir de malum yasli takimiz. İcerdeki maclara Maximan ile baslamak daha iyi olacak gibi. En azindan çok gömülü oymamayk zorunda kalmayiz. Dinamizm eksiğimizi Talisca kapatacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam nereli bilen var mı? Ülkesindeki futbolcular bu kadar kart görmüyordur

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐

• İyiler böyle kazanır. Haram 3 puan gaspederek değil.

• td1907 T kullanıcısına yanıt

Mounun iç sesi sanırım sövemeyince bu garibanı sürüyor önden :D

Anadan doğma Fenerbahçeli Hırvat kardeşimizi yeni mi tanıdın 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ 

Liva Trabzon'dan getirtti.

• Penaltısız maç nasıl kazanılır öğrensin bücür

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Ben zaten "RAĞMEN KAZANMAK"tan bahsediyorum. Destek alacakları tartışılmaz zaten.

Mesela şunu bir kenara yazın: 9 haftardır kart sınırında olan oyuncular: Barış Alper, Torreira, Muslera, Kaan Ayhan ve Abdül.

BUNLARDAN EN AZ 3'ü HAFTAYA SARI KART GÖRECEK. NEDEN???

Sonraki haftaki maç içerde Adana Demir :)

Bu mesajı saklayın haftaya alıntılıycam

• çok şükür, şerefimizle namusumuzla galibiyet aldık suyun diğer tarafının aksine.hocaları yönetimleri de maçı izleyeceklerini söylüyorlardı umarım az ar namus edinmişlerdir.ama sanmam.

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐

Bizim kaleci antrenörümüz, malûm takımdaki herhangi bir oyuncudan fazla kart gördü.

Bizim teknik direktörümüz, malûm takımdaki herhangi bir oyuncudan fazla kart gördü.

Orta hakemler yabancı olduğu gün bunların esamesi okunmaz bu ligde.

• Malum yüzsüzler 3. Gol öncesi faul vardı falan filan diye yirtinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RocK__StaR kullanıcısına yanıt
    Yine aynı terane.

Son dakikaya kadar GS aldı geliyor diyorlardı ne oldu da vazgeçmişler.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Gerekirse kudursunlar.

Atillanın göstermedi 5 tane sarıya saysınlar.

• Allan Saint-Maximin:

"Babamın sağlık sorunları nedeniyle zorlu zamanlarım oldu ama ben her zaman bu camia için savaşmaya devam ediyorum. Babam şu anda daha iyi. Futbolla yaşıyoruz ama benim için en önemlisi ailem. Belirli bir periyot benim için zordu. Babam hastanedeyken zorluk yaşadım psikolojik olarak. Şu anda çok daha iyi. Ben de iyi hissediyorum o iyi olunca.

Önemli bir galibiyet aldık. Şu ana kadar çok puan kaybettik. Eğer şampiyon olmak istiyorsak ilk 6'daki takımları yenmemiz gerekiyor. Bu şekilde galibiyetlere devam etmemiz gerekiyor.

Herkes benimle ilgili konuşuyor. Her zaman takıma yardım etmeye çalışıyorum. Örneğin bu akşam, asist veya gol atamadım ama takıma yardımcı olmak için savaştım. Böyle devam etmemiz gerekiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz."

Adama disiplinsiz dedik olay bambaşkaymış. Bugün kazandıysak onun katkısı büyük. Eyvallah Maxi, geçmiş olsun.

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Dzeko ve Tadic hem onlarla hem onlarsız olmuyor.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Takım kusursuz olur,çok hızlı olur o şekilde o tür oyuncuları idare edersin ama onlara bel bağlamak yanlış olur
    Alıp maçı kurtaracak adamlar değil, o güveni vermiyorlar
    Geçen yıl Ferdi Tadic iyi anlaşıyordu bu yıl Tadic öksüz kaldı gibi :))
    Dzeko zaten çok top kaybediyor,top tutmakta sıkıntısı var,pozisyona da giremiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shieldwall kullanıcısına yanıt
    sabun denen karaktersiz yuzunden biz de adamin gunahini almisiz. ulan bir de bu sabunun da babasi vefat etmisti, nasil bir insansin sen ya..

Sisteme uygun birini mecburen getirmek zorundayız

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Lyon maçından sonra sözleşmesinin feshedilmesi büyük hata olur demiştim. Bugün oyuna girdi Nesyri ile birlikte maçı aldı. İleride fark yaratan, dikine takımı ilerleten en büyük etken.

• 
Sayfa: önceki 49564957495849594960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.