Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5012. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 37 Misafir (10 Mobil) - 34 Masaüstü10 Mobil
5 sn
105.836
Cevap
394
Favori
2.499.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50105011501250135014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim transferlere laf atan kulübün yaptığı fiyasko transferler. Tam liste..

Bu listeye Yusuf Demir, Jelert, Jacobs ve Sallai'yi de ekleyebiliriz. Unuttuğum varsa yazın.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Doğru Evladım beni mahcup etti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    Ben olsam Cengiz’i monte ederdim rengim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    hakkını vereyim ben de Lilli abarttığınız kadar değil demiştim. adamlar hayvan gibi başarı kazandılar. Real Madrid'i bile yendiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarihin en ballı kurrasını çekip 2 puan fazla almakla övünmek. UCL'ye gidemiyorsunuz diyo yahu Lille'e son dakka penaltısı ile elenmiş sen mahalle takımından tokat manyağı olmuşsun hâlâ konuşuyon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine eridik 🫠

• Büyük ihtimal Djiku, Kostic ve Osayi'den çıkılıp, Faye, Cuiabano ve Mimovic takıma katılacak. Djiku - Faye takası gündemdeymiş. Mimovic geldi zaten. Cuiabano içinde son teklifin yanıtı bekleniyormuş.

Mourinho'nun kafasındaki kadro ve diziliş :

Yedek kadro:

Oosterwolde büyük ihtimal Avrupa kadrosunda olmaya devam edecek. Ligdeki yedek Levent Mercan olur. Tabii bu dizilişte Maximin, Tadic ve Cengiz devre dışı kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 30 Ocak 2025; 9:18:40 >

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Yaw... Sola Arnold, sağa Walker al yine olmaz, yine olmaz bu sistemle. Mesele formasyon da değil, oyun anlayışı. Orta saha ceza yayının önünde duracak, tam 8 kişi ip gibi dizilecekler. Kayseri'den bile baskı yersin öyle diyorum, dinletemiyorum.

• f@ithline kullanıcısına yanıt

Oosterwolde insan değil hocam, ona bakma. Boya, fiziğe bak, bir de hızına bak. Bu yeni çocuk da gayet çalışkan ve güçlü.

• T@rhuncu T kullanıcısına yanıt

Planlama bu şekildeymiş. Transfer edilen, edilecek isimler de bunu doğruluyor. Her şey buna göre ayarlanmış. Ama illa üçlü oynayacağız diye bir durumda yok. Elimizdeki kadro dörtlüyü de rahat oynar.

Kadroda bir iki yer dışında çok laf söyleyebileceğim bir şey yok ama işte, mesele rakamlardan ziyade oynatılmak istenen oyun tipi. Futbolda savunma yapmak artık çok zor. Çok kaliteli, çok birlikte oynayan savunmacı takımlar bile muhakkak hata yapar baskı altında. 89 dakika top oynatmazsın, 90'ıncı dakika kornerden birine çarpar seker, adamın önüne düşer, gol olur. Önce gol yememek diye bir anlayış olamaz. Öne çıkıp topu almak, kendin oynamak gerekiyor. Tamam, bunu kontrollü yap. Ama ip gibi geride dizilip tüm oyun alanını rakibe bırakmak demek, gol yemek demek.

Gol yemediğimiz maç yok. Her maç bir araba gol yiyoruz. Bunun nedeni de stoper kalitesizliğinden ziyade yukarıda anlattığım şey. Ha bir de kalede kaleci yok tabii, o da var.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt

Yok üstad demek istediğim attığımız gol olmasa hakem vs vs bir şekilde elimizden alacaktı yani maçımızı . Şanslıydık o golü attığımızda.

Kendimi tam ifade edemedim sanırım.

Yani derbilerde şans faktörü de önemli.

Ben 3-1 lik maçta bu faktöre yenildiğimizi düşünüyorum.

Sanırım şimdi ifade edebildim.

• Bu adam kronik değil miydi? Bu rakamlara çıkabiliyorsak eğer Diouf gelsin daha iyi. Zinchenko olacaksa 5 ay kiralık olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 30 Ocak 2025; 10:33:11 >
  • Fenerbahçe

Zinchenko için Arsenalle görüşüyormuş...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kimsede demiyorki neredeyse oyuncu satmadan bu değirmenin suyu nasıl dönüyor.

Listede kelepir denecek oyuncu sanırım yok gibi birşey

• bar3 B kullanıcısına yanıt

Nasıl döndüğü belli değil mi? Hepsinin de üstünü kapatmaya çalışıyorlar..

Hayır bir de eskiden 11-12 milyonlar dedin mi neredeyse carlos kıvamında adamları getirirdin.

Dolar ve eurodaki enflasyonun bu kadar olmadığını da bildiğimize göre.

Futbolcu al sat yapmak resmen ev - arsa alıp satmaktan daha karlı 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 50105011501250135014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.