< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4968. sayfa)
-
-
-
sanırım o muhtemelen osayi olur.
-
El Nesri gibi bir adam varken çıldırmamak çok zor.
-
Bunu bloklamayan kaldı mı ya cidden ? İlk göztepe maçından sonra troll olduğunu anlayıp bloklamıştım 4 5 ay önce :)
-
Maxi gideceğine Kostiç gitsin takımdan
-
koşarak oynamıyor fiziki hazırlık okey .
futbolun şeyi bu adam. mental olarak da hazırlık okey . geldiği gibi ilk hafta maça çıkar.
-
kanat yok bek yok fredin alternatifi yok...
ali koç dünya kadar para harcayıp yine de eksiksiz bir kadro kuramamasını neye bağlıyorsunuz
-
Daha bu foruma 3’lü diziliş atanı, maça 3’lü çıkaran hocayı bazukayla evine yollarım.
Bu takım ve bu oyuncular o sistemi oynayamaz/oynayamıyor. Bu kadar basit.
Avrupa’da istediğini oynatsın ligde iş le mi yor. 433 varyasyonlarından birini seçip presli oyun oynatacaksın bu kadar basit.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dün akşam sizi komple karanlık mod'a aldık ya kardeş..
-
Fenerbahçe Lyon 23.1.2025
Fenerbahçe Göztepe 26.1.2025 >>> 3 gün
Avrupa maçı arası > 4 gün (Göztepe - Midland arası)
Fenerbahçe Midtyland 30.1.2025 >>> 3 gün
Fenerbahçe Rizespor 2.02.2025
Fenerbahçe Erzurum (TK) 5.02.2025 3 gün
Fenerbahçe Alanyaspor 9.02 .2025 4 gün
Galatasaray Dinamo Kiev 21.01.2025 >>> 4 gün
Galatasaray Konyasspor 25.01.2025
Avrupa maçı arası > 5 gün (Konya -Ajax arası )
Galatasaray Ajax 30.01.2025 >>> 4 gün
Galatasaray Gaziantep 03.02.2025
Galatasaray Bolu (TK) 6 .02.2025 3 gün
Galatasaray Adanademir 9.02.2025 3 gün
Görüldüğü üzere Gs nin 3 gün oynadığı periyot Türkiye Kupasına denk gelmiş gelmiş gelmiş gelmiş miş miş iş iş şişştttt
Hikmete bakar mısın Keramete bakar mısın İner misin çıkar mısın
-
Talisca ile 1.5 yıllık anlaşma yapılması iyi olmuş
Ne vereceği belirsiz bir oyuncu ama kalitesi ve oyunu bilinen biri, o yüzden şuan eldeki oyunculardan kötü olamaz
Ön alanda top tutamıyor takım, bize gereken bir oyuncuydu
En iyi savunma hücumdur,top sende değilse lyon maçı ve dünkü maçtaki gibi kalene tıkılıp kalırsın işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şansa girdi goller. İlk yarı 0.006lik gol beklentili kısmın korkusu yeter. Röveşatanın korkusu yeter. Güzel maçtı, olmadı. Seneye artık 🚬😎
Skor çok önemliyse Real madrid diye bir takım var diyorlar hiç kaybetmiyormus öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
zaten ötelemek için yazdım. kant bek yok, dinamik orta sahalar yok. üçlü savunmanın önünde, oyunun iki yönünü de kusursuza yakın oynayan orta sahalar olmazsa olmaz. bunlara rağmen uygulmakta ısrar edilirse, dünkü maçın ilk yarısı gibi rezil eder adamı.
-
Gsliye sormuşlar TRdeki en büyük derbi
Gs FB demiş
Bjkliye sormuşlar TRdeki en büyük derbi
Bjk FB demiş
Tsliye sormuşlar TRdeki en büyük derbi
Ts FB demiş
Şimdi de bunlar çıktı kendini nimetten sayıyorlar,bilmiyorlar ki bütün takımlar FBye düşman ve onların düşmanlığı da küçük bir kırıntı sadece :))
Mourinho hücum etmeyi düşünüyor mu ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gol beklentisi bu adam varsa +1 ekleyeceksin.
-
Mourinho'ya kalsa zaten 5 stoper 3 tane amrabat oynatır, oyununu oldum olası sevmedim, yönetim de Talisca gibi oyuncular alınca mecbur kalacak zaten
biri en nesyri olacak. diğeri dzeko olursa, talisca lı halde, ciddi rakipler bizi sallar. en nesyri-talisca olursa, dzeko savunmamızı sekteye uğratır. mevcutta üçünün aynı anda sahada olduğu, üçlü savunma oyunu sıkıntılı. een nesyri-talica, arkalarında da şimo olabilir bir ihtimal. aslında talisca yerine, box to box golcü bir forvet arkası olmalıydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X