Toplu olarak küfür edilmiş mi? Tribünde böyle bir şey olmuş mu? Neden tek bir tane kendini bilmezin yaptığı şeyi sanki tüm tribün yapmış gibi lanse ediyor. Bu elemanı Göztepe'den men ederdi bu taraftar. Beyler hepimiz Türküz. Bizim kültürümüzde böyle bir şey asla kabul edilemez. Tüm taraftar İrfan İrfan diye bağırmışti o maç. Aç bein kayıtlarına bak. Yoruldum beni tagleyip durmayın artık 😀 Edit: Bu mesaj yeni gelmiş ayrıca, yine iddiaa ettiği gibi 2021 de bir küfür yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanimir1925 -- 27 Ocak 2025; 13:9:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (4969. sayfa)
-
-
Müthiş bir forvet. Burada atıp tutanlara karşı trmeto ile ben savunuyordum bu adamı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
takımda bek sıkıntısı , delirtme noktasına gelmişken mi?
-
Taliscayı hiç istemesik ama acunun talisca sevdası bizi bitercek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şansa mı, aşk olsun.. her bir gol, bilnçli hedef alınarak, itinayla atıldı. aksini iddia eden, maç falan yorumlamasın haybeye.
-
ben skor katkısı yapar diye düşünüyorum. ama takım hızı, takım savunması beni düşündürtüyor. zira atmak da var yemek de.
-
3. Gol şans. 2 gol yetenek helal olsun, ağzım açık kaldı benimde.
1. Gol Bokele'nin ayağı kaydı. 2. Yarıya kadar isabetli şutu yoktu fenerin. Fener kumaş olarak tabiki Göztepeden çok daha iyi ama yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksin. Bu sene deplasmanlarda kör bir talih var. Ev sahibi puan durumunda 1. olan takım deplasmanlarda küme dusme potasında. 10 maç 6 puan sadece..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oğuz'un golü, bilinçli bir şut. çünkü uzak köşeye sallamıyor, ya girerse hesabı değil yani. yakın köşeye vuruyor.
-
Neyin tartışması yapılıyor.
Adamın kendisi söyledi kaleciyi orada görünce kendim vurdum diye.
Ha 10 defa bilinçli vursa 1 defa girer o da şanstır baldır denir. ancak her gol için aynısı geçerli değil mi bu söylenenin . Her şutun biraz da olsa dışarı gitme şansı var.
-
Olurda Nesiri Talisca ikilisi iyi uyum sağlarsa acayip bir şey çıkar ortaya :=)
-
alanyaspor formasıyla oğuz 'un gollerini hiç görmemiş, ondandır. bu adam gol atar. kazık mazık diyenler utanıyor mudur bilmem?
-
-
sezon başından beri yazdıklarım: tadic-dzeko çok yaşlandı. ilk 11 sevdasından vaz geçilmeli
en nesyri golcüdür. beslersen gollerini atar.
oğuz aydın iyi bir oyuncudur. sabırla oynatılmalı.
ve diğerleri: irfan can k. daha sık forma giymeli.
osayi yerine, paraya kıyıp, gerçek bek alınmalı.
maxi fiyat/performans olarak bakınca, gönderilmeli.
ve son arzular: iki yönlü oyun oynayabilen, gol atabilen, forvet arkası bir orta saha alınmalı. bu giderek mecburiyete döndü. fred yaşlandıkça, bu açığı kapatmamamın sıkıntısı çok zarara sebep olacak.
-
Arkadaş (lafın gelişi) bi sal be baya arsız çıktın sen insanları kışkırtıp ceza aldırmayı kendine rol benimsemişsin.
Suyun öteki tarafına git oraya aitsin sen komik duruma düşüyorsun
-
2000llerin başıydı sanırım. Olimpiyat stadında gs ile maç yapmıştık. O maçta ceza sahası dışından çekilen bir şut şu anda terör firarisi olarak aranan şaban kod adlı birinin yanağına çarpıp doksandan ağlarımıza girmişti. Maç sonunda bu karakter yoksunu hain terörist golü bilerek attım demişti.
Bunlar çok aşağılık bir güruhtur.
Bu arada moderasyona küçük bir hatırlatma. Sakın bu yazdığımı silmeye kalkmayın. Ben hukukçuyum yazdığım şeyin de farkındayım. Birilerini üzmeyeyim diye düşünmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotvote -- 27 Ocak 2025; 13:36:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye gitsinler kardeşim, ikisi de verimli oynuyor şu an. Dünkü maçtan sonra Maxi gönderilşrse kıyamet kopar. İmkan dahilinde değil. Sol bekümiz yok. Mostic'in gönderilmesi de 0 olasılık. Dün de gayet iyi oynadı, maçın seyrini değiştirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 27 Ocak 2025; 13:47:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten pozisyonu izleyen bilinçli şut olduğunu anlar , tartışılacak bir yanı yok.
Adam 10 defa vursa 1 defa kaleyi bulacak şutu gol oldu, ama bilinçsiz bir bal golü müydü bence değildi.
-
Talisca için yabancı kontenjanı açılması gerekiyor yazmışlar, onun için diyorum.
Gerçi Osayi belki de en mantıklısı zaten gitmek istiyor şimdi satalım 3-5 bişey kazanırız hem de beleşe gideceğine.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X