< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5022. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Kime yazıyolar Morata'yı ?
-
Bir tık Gökhan gönül havası var , topla driplingleri iyi yaşı genç Benim gördüğüm artılar bunlar ama diğer istatistiklerde öyle aman aman artı göremedim İnşallah yanıltır
-
Osimheni kimse almaz bu haliyle,zaten sadece 1 sezon iyi oynadı sonra düşüş,gideceği yerde de büyük etki yaratmaz
Bats ne oldu Tsye göndersinler onu da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skrinar ın bizde olması bir lütuf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu morata benim kaç kuponumu yedi nomıssız
İspanyol olmasa kimse yüzüne bakmaz.Ha kötü topçu değil,koşar eder çabalar,sahadaki halini görür kızmaya bile kıyamazsın ama,saçma sapan pozisyonları kaçırır saç baş yoldurur.Upgrade edlilmiş guiza işte
-
Gg ciğersiz tempolu topçu idi bir deli kuyuya taş attı herkes gg diyor osterwolde deseler daha çok oturuyor
Eyüpspor
-
Talisca da da vardı olayı ne
ekvatoru çağrıştırdı
Gg benzetmesini yazan olduysa bile ben okumadım forumda bilmiyorum, 8 dakikalık videosunu izledim gerçekten oyunu Gökhan Gönül sitilini
andırıyor ama GG, hani orta saha oyuncularına verilen tabir gibi box to box bek oyuncuydu
-
Hiç alaka kuramadım ben zaten 8 dk lık videosu video değil 30 sn hariç sağa sola pas gg ile tek alakası mevkisi gibi geldi bana
6sliler çok fena bu duruma içerlemiş
Açıklanamayan 😉😭🍼
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 30 Ocak 2025; 19:51:32 >
Niennnnn!!!
2023 yılının kış transfer sezonunda Milan, En-Nesyri için Sevilla'ya 40 milyonluk resmi teklif yapmıştı. Yani morata yerine Milan'ın transfer etmek istediği forvet bizde, Milan'ın yerine En Nesyri almak istediği morata ise şimdi 33 yaşında geseye geliyor😂
ben zaten 8.5 ödenip alınması konusunda eleştirimi yaptım bana kalsa Osayi ile orta yol bulunup devam edilsin oraya harcanacak para Orta sahaya yapılsın
-
bir ay önce samet oynuyorken stoperlerimiz skriniar ve diego carlos olacak deseler ne cevap verirdiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X