< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 30 Ocak 2025; 18:3:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5020. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bizi boş ver. Yeni aldığınız modası geçmiş forvetinizle ilgilen. Takımınızda bek yok, hiçbir oyuncunuzun yedeği yok hâlâ Milan'ın 32'lik forvetini alıyorsunuz. Bir de gelip konuşuyorsunuz😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam başarılar Fenerbahçe.
Bu alacağımız Mimovic'in son 5 CL maçına baktım
1 tane isabetli ortası yok, açtığı orta sayısı da ortalama 2-3 falan
u19 takımından A takıma geçen yıl Ocakta yükselmiş yani 1 yıllık performansı var
Yine yaptığı top kayıpları da dikkatimi çekti
Kazanılan 2li mücadelede Osayi'den iyi değil hücum yönü de ondan iyi değil İstatistiklerde defansif yönden 1 tık iyi gibi görünse de Sırp ve Tsl ligi
hesap edilmeli
Geldiği takım en yakın rakibi Partizan'a 17 puan fark atıp 2 kat fazla gol atmış takım yani diğer takımlar Kızılyıldız'a göre son derece güçsüz
takımlar, Yaşı 20 potansiyeli var diye alındıysa bir şey diyemem ama öyle 8m verilip alınacak oyuncu gibi gelmedi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 30 Ocak 2025; 18:9:51 > -
Morata bomboş topçu. Osimhen 1000 basar morataya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu sene kısmet tutmadı.
Bir tane bile bek yok kadroda. Korkunç ya.
Hocam yapma etme ya
Morata Ostrukhenin yaşındayken Realde Chelseade oynuyodu
Dripling dışında bi cacık yok o maskeli balonda
0 vizyonlu çocuk. Ambrabat nası bi insanın en sevdiği topçu olabilir takımda. O bile ben ne alaka demiştir
mc toiminay, lukaku, neres, di lorenzo, lobotka vs derken, td'leri conte...
napoli mi tutsak bu sene, ne yapsak??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 30 Ocak 2025; 18:17:23 > -
Hacı Morata iyi bir topçu olsaydı bir yerde tutunurdu. Adam senelerdir oradan oraya dolaşıp duruyor. Bakıyorsun juvede bakıyorsun atleticoda bakıyorsun milanda şimdi de gese. Herifi Avrupa Şampiyonası'nda özellikle izledim, leş gibi topçu, sahada dolanıp duruyor boş boş.
İcardi morata oshimen batshuayi forvetlere bak hahaha
morataya burada cop cekenleri not alin, 2-3 gol ust uste atip en nesyri 1-2 mac gol atamayinca ikisini kiyaslayip yonetime sovecekler iyi izleyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyyy oyyyy oyyy Skriniar açıklama videosundaki 1 bardak soğuk su için detayı ne öyle alimünyum
-
x (formerly twitter)
Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) on Xhttps://x.com/fenerbahce/status/1884980050262380905?s=46&t=Lpb4iFUzQiAqkzrXeO2mrg
Offf açıklamay gel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
beyler sakin olun bizde şundan var napak morata şabanını
-
Bu kazma Icardi’nin yarısı etmez. Guiza, Kezman vibe’ı veriyor bu adam.
ispanyollar türkiyede tutmuyo morata da tutmaz görürsünüz
-
Bende Hava alanında pankart açıp skriniar karşılıyanı toerira ya benzettim 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X