Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cino__cool , tw1s , mutercim , Atalion Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 17 Misafir (5 Mobil) - 16 Masaüstü5 Mobil
5 sn
105.889
Cevap
394
Favori
2.501.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50195020502150225023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt

Hocam masalı bırakalım. Kimsenin aklında böyle bir yatma yok. Yürümeyi sokaklarında öğrendiğimiz şehrin takımından başkasını sevmeyi kendimize yakıştıramadık, sevdiğimiz takım küme düşmeyi bırak kapansa hayaliyle beste yazarız 🚬

İzmir şehri 1960-1970 lerdeki efsane Avrupa nesli hariç başarı görmedi. Göztepe yavaş yavaş kıpırdandıkca elbet gsli fbli olup ikinci takımı Göztepe olanlar olacaktır. Bunlar zamanla tek takıma düşer. Ben onlardan biri değilim ve gsli değilim dediğim gibi. Kalkanduvari rumuzlu arkadaş da burada düzgün düzgün yorum yaptığımı söylüyor. Diğer forumlara yazdığım şeyler burayı ilgilendirmez bence. GS forumunda da bana fbli diyorlardı bir ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gönlümüz Beşiktaş- Fener ve Ajaxtan yana

• Stanimir1925 kullanıcısına yanıt

Düzgün yorum yapmıyorsun, yapıyormuş gibi göstermeye çalışıyorsun. Neyse haydi güle güle. Yazdıklarını okumadan direkt fotoğraflarla yanıt vereceğim artık.

• brsaltnc kullanıcısına yanıt

Bende bu adamdan şüpheleniyorum. Levent Mercan’dan fazlası yok gibi duruyor.

• Fenerbahçe nin son skriniar transfer açıklaması fena detaylar barındırıyor ahahaha

• Skrinar h.o beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum takımın forumu karıştı morataya pandev çekenler var 🤣🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Morata iyi transfer imkan varsa niye nesryi 40m Araplara satıp morata getirmedik kalan para ile 2 top klas topçu daha alırdık

Neyse ki adamların o bölge zaten iyiydi yani 8.5 Luk bölgeyi 9 yapsalar ne olur hayırsız olsun

• f@ithline kullanıcısına yanıt

nesyri satıp morata almak mı

troll yorum değil mi hocam

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Aynen oyle bu durumda mourinhonun bana gore tek sucu takimi oturup izlememis bu cok acik. Geri kalan suc yonetimin. Ligdeki kayrilmanin anlatilmadifi kabaca ustunden gevildigi belli. Adama kasetlerle raporlar yapilip bunlari izlenmesi gerektigini anlatmamislar. Adam sanmis ki epl veya laligadaki gibi bazi haksizliklar oluyor ben sesimi cikartinca hallederim nasilsa uefa ve fifaya bagli bi lig diye dusunmus. Ama uefa ve fifaya bagli hic bi federasyonda olmayacak seyler oldugu anlatilmamis. Yani bana gore yine suclu yonetim. Birde kadro yapisina uygun hoca secilmedi. Mourinho ismi buyuk olabilir ama bizim mevcut kadromuza ve ligimize uygun bi hoca degil. Ali koc ve yonetimi suan onuda alalim bunuda alalim sampiyon olalim panik havasindalar. Ya defans hatti devre arasi komple değişiyor. Sampiyonluga oynadigini soyleyen takimin defans hatti komple degisiyor bu mumkun bisey mi ? Defansimiz bu kadar kotuyse neden ligin basinda gorulemedi takviye yapilmadi. Devre arasi 1 bilemedin 2 3 kisi alirsin ilk 11e . Biz defansi komple degistirdik . Demekki takimda baya aksayan durunlar var ve bu biz taraftarin sucu degil yonetimin suçu. Suan transfer yaptilar diye alkislamamak gerek. Hatta elestirmek gerek. 11 senedir baskan olan ali koc hala daha sezon basi transferleri dogru durust beceremeyir.

• Osimen ve İcardi vardı niye transfer yaptılar ki? (Bakmayın ciddi yazdığıma, dalga geçiyorum.)

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Yoo çok ciddiyim 40m dayanan teklifler var diyorlardı moratta için 8 10m gibi rakamlar dolaşıyor. Kalan 30m sağ beke daha iyi bir oyuncu sola da Diouf alırdık. Moratta boru mu abi şaka mısınız. Nesryden eksik kalmaz tek yaşı daha fazla. 2 tane üst düzey potansiyelli geç aldıracaksa gözüm kapalı girerim bu işe.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Oshimen gidecek herhalde

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 30 Ocak 2025; 19:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Haritada sevdiğimiz bölgeler gelsin 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ 

• Morata süper oyuncu, keşke Dzekodan çıkıp alsaydık onu
    Ama gs biraz fuzuli forvet alıyor,sırf Fb transfer yaptı diye onlar da alıyor tepkiyi azaltmak için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

Hiç sanmıyorum oshimen yolcu (tahmin)

• Sbeamlichi kullanıcısına yanıt

Guzel bi aciklama olmus ama fenerbahcenin agirligindan ziyade sirf mourinho icin gelmis olmus. Yani fenerbahcenin agirligi buyuklugu yok sayilmis. Bu kafayla devam edersek mourinhospor oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 30 Ocak 2025; 19:31:22 >
  • 
Sayfa: önceki 50195020502150225023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.