24 en iyi ya en ballı yer bence beraberlik gelince sevindim ama braga atınca bi bıraktım hafif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
24 en iyi ya en ballı yer bence beraberlik gelince sevindim ama braga atınca bi bıraktım hafif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şu an heyecanlı ve gerginim. Sakin kafayla bakacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yenseymişiz roma'yla eşleşiyormuşuz,yenilsek eleniyorduk,berabere kalınca bodo geliyor.Ömer üründül ustamızın dediği gibi futbol çok enteresan |
eğer yenseydik portonun yerindeydik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ne laziosu hocam nereden uydurdunuz onlar direk çıktı playoff oynamıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sen kör müsün peki kardeş? Yoksa rezilliklerinizi yansıtma yoluyla gizlemeye mi çalışıyorsun? Takımda kim oynuyor görmüyor musun stoperde 19 yaşında çocuk, MHY sağ kanat, İsmail sağ bek, Szy sol bek oynuyor Lyon maçından beri. Takımın yarısı sakat yarısı cezalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |