Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (5069. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Caner-Medley , gently weeps , ByEG Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
101.410
Cevap
388
Favori
2.410.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
113 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 50675068506950705071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sayısız eksikle yedek topçumuzun bile olmadığı maçta Danimarka deplasmanından çıktık

takımı eleştirirken içinde bulunduğu şartlarıda göz önünde bulundurun küçümsediğiniz danimarka takımı Türkiye liginde yürüye yürüye ilk 3 e girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt

tamam da bu adam mı lazımdı? nazım'ı neden gönderdik? üsteki adam 3-4 milyona rahat alınırdı.

ya bu ali'nin paraları çarpıyorlar. ben bundan eminim! ama ali de kulübe saplarsa o zaman sıkıntı...

ekleme: la bu baku ters kademeye bile girdiği olmuş. neden alınmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 31 Ocak 2025; 1:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SEN SAHADAKİ BİZ, BİZ TRİBÜNDEKİ SEN.

💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

dzeko tadiç ve cenkle ilerde olmuyor. altta arkadaş da yazmış. talisca yerine kostici ekleyecekmiş morukyo

• İnferno10 İ kullanıcısına yanıt

Atın ölümü arpadan olsun.

A. Talisca

• erenfb1907 kullanıcısına yanıt

Önceki maçlarda eksik yoktu da noldu? Son maça, son saniyeye kalmamamız lazımdı. GS'den farkımız yok. Adamların fikstürü kolaydı onlar da batırdı. Bizimki daha zordu ama ilk 8 için zordu 24 için değil. Rakibi küçümsemiyorum sen bizim takımı küçültüyorsun böyle şeyler paylaşarak.

• her tur 3 kişi ekleyebiliyor muyuz

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞKOMUTAN

Mert Hakan Yandaş: "Elimdeki kırığı kimi göstersek ameliyat dedi, yanlış kaynar kısa kalır dedi. Benim de sakatlıklarım oldu, takımdan uzak kalmak istemedim. Liste kısa olunca takımı bırakmak istemedim. Ameliyat olmadım, parmak kısa kalsın önemli değil dedim. 18 gün oldu. Bir aksilik olmazsa böyle devam edeceğim. Biz her zaman hazırız. Bunlar ufak çaplı fedakarlıklar. Fenerbahçe'de herkes böyle yapmalı, hissetmeli. Sıradan bir şey bu.

• chionophile C kullanıcısına yanıt

Felipe Melocu adamdan has Fenerbahçeliye nasıl döndü anlamadık.

• takım eksik diyoruz da sanki cityle falan oynuyoruz

• 💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐

canları sıkılsa neyse?

Fenerbahçe grupta kaldı diye kıçını açıp yanıyom diye ciyaklayanlar var.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

En az yarı finale gelmek lazım

Biz gese değiliz. Midjylandmış oymuş buymuş bu takımlara U19 ile çıksan da 2-3 tane sallayıp geçeceksin sen Fenerbahçesin geseyle karıştırmayın burayı. Ha bu maçın berabere bitmesi kura açısından bizim avantajımıza oldu ama yine de bu söylediklerim geçerli.

• cengiz denen herif milyonları cukkalarken utanıyor mudur? fenerbahçenin parası haram olsun

• İsmail Kartal'ın eseri...

• Bugün yediğimiz 2. gol büyük şanssızlık...
    Son dakikada irfan canın ortasında kale ağzında rakibe çarpan topun gol olmaması 2. büyük şanssızlık...
    Braganın maçın son atağında gol atması 3. büyük şanssızlık olacak iken gol ofsayttan döndü ve nihayet şans döndü...
    24. olup bu kurada ayrı bir şans...

Her şey klasik Fenerbahçe gaspetliği ile giderken dönen bu şans tamamen mourinho kaynaklı bir şans... adamın yıldızı yüksek...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gs’ ı küçümsüyoruz falan ama Ajax maçının geniş özetini izledim, maç istatistiklerine falanda baktım, adamlar Ajax’ ın içinden geçmiş, 28 şut, 40 ceza sahasına girme, %61 topla oynama, %87 pas isabeti, 2.74 gol beklentisi var. Geniş özetide izledim cidden baya gol kaçırmışlar. Ajax şansa bala yenmiş. Nasıl olduysa bu gece gs balı kendilerine değilde bize işledi Braga’ nın golü VAR’ dan dönmese yine son dakikada elenmiş ve dalga konusu olacaktık.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Bu kadar devre disi kalması akil alir gibi degil. Mutlaka bir sekilde en azindan rotasyona dahil etmeliyiz.

• 
Sayfa: önceki 50675068506950705071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.