Hayır atıyorum Fener - Bodo eşleşmesi oldu o zaman Twente - Anderletch ile eşleşiyor o şekilde. Fener ve Twente tur atladı diyelim, Fener - Oly ile eşleşirse Twente - Rangers ile eşleşecek. |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (5068. sayfa)
-
-
Fenerbahçe ve Twente kurayla Bodo yada Andrelcht takımlarından birisini seçecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mou efendi şansı iyi gitti de bugün elenmedi. Bu turda da daha da bahane üretmez umarım.
çok sevildi bu sistem
Şu kupayı kazanalım yahu
-
Kazansaydık Roma, Lazio, Bilbao falan geliyormuş, hoca bir kumar oynayıp Tadic ve Dzeko'yu çıkarmayarak maçı berabere bitirdi, helal olsun hocam.
-
Anladım. Ama neresinden bakarsan bak saçma... He şöyle bir güzellik olur arada bazı talihsiz sonuçlarla zar zor çıkmışsındır oyununun karşılığı yoktur falan al sana sürpriz dengeli kura...
-
ismail kartalin ahinin tam olarak cikmasi icin oly macinda rezil sekilde elenmemiz lazim.. yoksa bu ah seneye de devam eder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki sarhoş etmişler takımı öyle oynanan oyun var bu nasıl sistem böyle geçen yılda oynanan oyunda gitti öne geçtikten sonra niye bu takım hep sarhoş gibi oynuyor anlamadım ki zaten saçma sapan elendik geçen yıl fenerin başına gelir anca böyle şeyler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar dar kadroyla bence iyi iş yaptık Az maçında Dzeko nun gevşekliği Çağlar ın sacmalamaları nedeniyle gitti
Simdi daha iyi bir savunma iyi oynayacağız yediğimiz golleri yemeyiz artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
UEFA'nın yeni sistemi :
-
taliscayı avrupa ligine eklemezlerse sıçtık
-
-
biz bunu gerçekten transfer ettik mi? kaç para verdiler buna?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eren Midtjyktlwehf ile berabere kaldık farkındasın değil mi? Braga'nın son saniyedeki golü ofsayt olmasa elenmiştik farkındasın değil mi? Neyi güzelliyorsun?
-
Yalnız gsnin oynadığı 8 takımdan 5i elenmiş bizim 8 takımdan 7 si tur atlamış ne kadar kolay bi fikstürü vardı gsnin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 stoperinde eklenmesi lazım djiku çağlar hepsi saatli bomba
kafa toplarında sıfırlar
2 golüde kafa topunu alamadığımız için yedik
-
Ferdi gittikten sonra zaten geriden topla çıkmakta zorlanıyoruz. Topla çıkış yapacak adam lazımdı bize
Skriniar carlos ve kostic eklenecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kim eklenir kim çıkarılır karar verir ama kesinlikle Carlos ve Skriniar eklenmeli. Ben her maç savunmanın aptallığından gol yemekten çok sıkıldım. Bugün mesela Djikunun kart gördüğü pozisyona bakın bu kadar andavalca bir müdahale olamaz. Yalnız Skriniar, Carlos ve Kostic deniyor da biz daha yeni sağ bek almadık mı? Osayi takımda mı kalacak şimdi. Muhtemelen beksiz üçlü savunmayla oynarız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X