bu gs bizden de rezil. adamlar en kolay gruptan çıkamadı |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] #FCMvFB ⭐⭐⭐⭐⭐ (5067. sayfa)
-
-
Samet
Becao
Ostelwolde
-
Talisca
Skinner
Carlos
olabilir. Sağ bek çocuk var, Oguz var ama üç oyuncu ile en azından arkayı toparlamış oluruz.
-
bana sizin konuda söylediler. işte orayı geçerseniz toth. veya manu gelecekmiş.
-
Galatasaray, PlayOff turunu geçmesi halinde rakibi Manchester United ya da Tottenham,
Fenerbahçe, PlayOff turunu geçmesi halinde rakibi Olympiakos ya da Rangers
olacak.
❌Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yarı finale kadar eşleşme ihtimali yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşleşme belli değil hocam. Muhtemel iki rakibimiz var Bodo Anderlet. İkisinden biriyle yapacağız. Kazanırsak Oly veya Rangers ile yapacağız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllar sonra turun Braga'nın elinden gelişi belki de kısmetsizliğin bittiğinin habercisidir. Korkmuyoruz senden Olympiakos.
-
Final yolu bile belli sadece küçük kuralar çekilecek burdan çıkarsak oly rangers biriyle oynucaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olympiakos intikamı alınması lazım da takım ümit vermiyor anderlet zor takım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
transferler gelecek daha iyi oynayacağız diyorlar ama tadiç çöpünü unutuyorlar. her maç 10 kişi sahadayız
-
Aslında sol taraf mantıklı doğru yapmıslar amasağ tarafı yanlış yapmışlar. 1 ve 2 bitirenleri aynı yere koymuşlar. 1. Bitiren ile 8. Bitirenleri aynı yere koymalıydılar.
avrupa liginin en zor kurasını çektiği ortamda 2 as topçusu sezonu kapatmışken sayısız eksikle Danimarka deplasmanında leş gibi zeminde ölüm kalım maçında hayatta kaldı
S P E C I A L O N E
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 31 Ocak 2025; 1:38:40 > -
şimdi bu bodo yada anderl birini elersek son 16 mi oluyoruz 8 de mi ne iş anlamadim bu sistemden bsy play off ne alaka
Aaa Posimen penaltisiz gol atabilmis 🤣
PLAY-OFF
Fenerbahçe v Bodo / Anderlecth
SON 16
Fenerbahçe v Olympiacos / Rangers
ÇEYREK FİNAL
Fenerbahçe v Lazio / Bilbao / Roma / Porto / Plzen / Ferencvaros
YARI FİNAL
Fenerbahçe v ManU / Tottenham / Lyon / Frankfurt
Muhtemel eşleşmeler bu şekil oluyor galiba anlayamadım
-
Benim anlamadığım Bodo veya Anderlechtle oynamak için Twente'yi yenmek gerekmiyor mu?
-
Bari Anderlecht gelsin Danimarka takımları çok sıkıntı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mourinho genleri takımı ele geçiriyorsa, tamamdır... 😎 Mourinho’nun winner’lığı, Fenerbahçe’nin looser’lığını darmaduman edecek!
-
Seneye devam ettirmezler bu sistemi, eskiye dönülür gibi. Keza Şampiyonlar ligi de öyle. Bu sistem olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: dulcetKazansaydık daha zor takımlarla eşleşiyormuşuz. Bu sistemi yapanın kafa güzeldi galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
o da korner attılar. yedek ajaxlı adam kafasını eğdi top arkaya düştü , diğer ajaxlıya çarpıp 1.5 porsiyon djagnenin önünde kaldı 1 metreden topa vurabildi :)))))))))
-
Bakıyorum da bazı tipler Fenerbahçe’nin elenmesini bekliyorlardı. Grupta kalınca kudurmuşlar. Ağızlarındaki salyalarla hakaret edebiliyorlar ancak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X