E.Elmalı Hasan Aliden İsmail Köybaşından da kötü bek bence Tek özelliği gidip gelmesi koşması Başka ne şut var ne orta ne çalım ne dribbling |
💛💙 Fenerbahçe 2024/2025 Sezonu [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5076. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam Çokta şey etmesek malum braga nın 2.golu verilse başka şeyler konuşuyor olurduk haaa her şey lehimize gelişti o ayrı bu bir işaret olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GS maçını izlemedim ama istatiksel olarak kazanmışlar, iyi oynamışlar gibi görünüyor tabi El Nesri gibi kaliteli golcüleri olsa skor başka olurmuş, teknik direktörü çıkıp üçlüye doyamadım falan diyor, 50 yıl falan bizden ilerde adamlar.
-
Ölüm kurası diye bir şey yok, alt tarafı 1 tur daha Lazio/Bilbao ile karşılaşmayacaksın. Ayrıca ne alaka sırf o yüzden mi gol atmadık yani?
-
Hocam sorun şans vermesi değil zaten. Bu sistemde Valverde ve Rodrygo'ya şans versin yine küfür yiyecekler. Oyunculara uymayan bir sistemde diretiyor hoca ve sonra hepsine sövülüyor.
-
Büyük hocaların balı var derler de inanmazdım
24.cü olduk
Playoff ta Bodo veya Anderlecht. Turu geçersek Olympiakos veya Rangers
gs ise playoffu geçerse Manu veya Tottenham. onlara CL kurası geldi
Rakip forumda herkes bizi şampiyon ilan etmiş, bu fikstürle bu kadroyla Fener farkı kapatır şampiyon olur diyorlar. Bunlar da bir garip, transferle şampiyon olunsa biz her sene şampiyonduk. Bu ucube sistemle GS'yi evinde yenmeyi geç kaç pozisyona gireriz orası bile muamma.
Bir de hakemler sağolsun ligde GS çok zarara uğratılmıyor e haliyle şampiyonluk falan vermesi zor yani. Niye bu kadar telaşlanmışlar çözemedim.
-
Şaka maka ne akşamdı ha
Spikerin ATMAMIZ LAZIM diye bağırması korkuyla foruma girmem braga attığı diye kahrolanları görmem sofascore'u açmam ama golün gözükmemesi sonra gözükmesi ama bu sefer gol iptal tweet'i görmem forumun ardından yıkılması maç bitince spikerin yine triplere girip bekliyoruz bekliyoruz bitmedi demesi halbuki çoktan bitmiş olması falan off
-
iddia ediyorum hic transfer yapmamayi gectim kadrosundaki oyunculardan 3-4 tanesini gonderse bile en az 6 puan farkla sampiyon olur sezon sonu. fener isterse tum kadroyu bastan kursun, sonuc degismeyecek.. fener tarihinin en kotu hocasi mourinho
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü malının defolu olduğunu biliyor.
-
Al benden de o kadar
Adam geliyor olsa zaten bize gelirdi lol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 31 Ocak 2025; 13:42:54 >
arkadaşlar bu yeni transferimiz Mimovic’in ofansif yönü mü yoksa defansif yönümü baskın?
Her sene defolular, o defoları da at koşturdukları ligde rahatça kapattırıyorlar. Boşa telaş bence. Geçen seneki gibi güçlü bir oyunumuz olsa diyeceğim ki haklılar korkmakta ama yok yani. Sonraki maçta sıvamayacağımız meçhul.
-
Ofansif
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
İzleme kardeşim o zaman... midenede iyi gelir hem...
Şampiyon olursak biz sana haber veririz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X